No wiesz? One są piękne. 

Poza tym są jeszcze obwoluty - dokładnie tak jak w DC Deluxe, które chcesz kupić.
https://www.facebook.com/Obwoluciarz/?locale=pl_PL
I niech sobie Egmont czy inni wydają ponownie Tajne Inwazje, Marvelsy, Długie Haloweeny czy inne zdublowane tytuły. Takie kompletne wydania są mi obojętne - ich pieniądze. Wpieniają mnie za to półduble takie jak ostatnie Thunderbolts. Bo wiem że nie mam innych szans na dostanie po polsku zeszytów 8-15 z runu Ennisa. Że jestem zmuszany przez wydawnictwo by płacić jeszcze raz za pół komiksu, który dawno już mam na półce.
Czyli mam płacić nieludzkie pieniądze za brzydkie wydania z kolekcji i jeszcze płacić dodatkowe 12zł za obwolutę? Chyba podziękuję

I jako całość wygląda to ładnie, ale jak kupujesz wybiórczo to już tam ładnie nie jest.
I nadal narzekasz na Thunderbolts? Wydali to w jednym tomie jako kompletne wydanie jego runu. Po co mieli i tak mały tom rozbijać na dwa? Wyszło by drożej. A no tak, bo ty masz parę zeszytów z WKKM

. Weź proszę spójrz poza swoją półkę z komiksami i spójrz na to, że nie każdy np ma ten tom co ty i woli mieć całość ładnie w jednym tomie niż kupować dwa małe tomiki które by wyszły drożej po prostu.
A jak ci się nie podoba to po prostu nie kupuj, jak sam ładnie powiedziałeś - ich pieniądze. Ty nie kupisz, bo już je masz, zamiast się cieszyć z pieniędzmi na inne komiksy to wieczie narzekasz na Egmont - po co to komu?