klosik i 6 Gości przegląda ten wątek.
W Gildii nie opłaca się zamawiać takich drogich komiksów.
jak coś Weapon X dostępne w sklepie gildii (żeby potem nie było marudzenia że wykupili )pro tip, podstawowa 35% taniej
W pierwszej chwili gdy E. ogłosił co wydaje i jak wydaje nastawiałem się na zakup, ale teraz patrzę na papier, patrzę na tłumacza i myślę, że jednak postoję i jeszcze raz przeczytam Mega Marvel...
Nie będzie kreda. Gildia wiele razy miała takie wpadki.
Tłumaczy też ktoś inny? Bo jak dla mnie to dopiero jest wpadka. Czytam teraz "X-Tinction Agenda" w ramach punktów zwrotnych i po tych wszystkich "blastach", "X-Mankach" i "atakach psychologicznych" dochodzę do wniosku, że gdyby tłumacze Egmontu przykładali się do swojej roboty tak mocno jak przykładają się do pchania ideolo to ich tłumaczenia zapierałyby dech w piersiach.
Tłumaczy też ktoś inny? Bo jak dla mnie to dopiero jest wpadka. Czytam teraz "X-Tinction Agenda" w ramach punktów zwrotnych i po tych wszystkich "blastach", "X-Mankach" i "atakach psychologicznych" dochodzę do wniosku, że gdyby tłumacze Egmontu przykładali się do swojej roboty tak mocno jak przykładają się do pchania ideolo to ich tłumaczenia zapierałyby dech w piersiach. Jednocześnie jeżeli E. zatrudnia ich tak konsekwentnie i te tłumaczenia tak "mu" się podobają to chyba jednak trzeba mocniej skręcić i bardziej inwestować w oryginalne wydania. I nie wiem czy pod kątem "Weapon X" nie pomyślę właśnie o jakimś oryginale.
Poważnie już zamawiacie limitki egmont pomimo że jeszcze 2 miechy? To aż tak może szybko zejść?