Autor Wątek: Egmont 2023  (Przeczytany 606858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online Xmen

Odp: Egmont 2023
« Odpowiedź #2655 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 22:08:07 »
Nie szalejcie z tym prasowaniem, prąd jest drogi 😁
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2656 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 00:17:09 »
Echhh. Tyle zapowiedzi i obietnic, że odchodzi, że jest spełniony jako szef Egmontu, że mu się priorytety zmieniły, że odpocznie itd. itp. A wyszło na to, że pan TK poszedł tylko na długi urlop. A teraz wrócił do Egmontu, tylko nie jest już naczelnym a pracownikiem działu marketingu i konsultantem merytorycznym. Czyli wracamy do ględzenia i wyzłośliwiania się wobec krytyki.

Ja chciałbym wiedzieć czemu tusz się leje i czarne strony farbują białe. Czemu wydaje się serie tak wolno. Czemu tyle dubli i crapu a nie premier. Ale skoro TK dalej będzie to ciągnął, to nic ważnego nam nie powie. Już widzę tą butną konferencję w Łodzi na której znowu będzie TK. Nie o takie komiksowo walczyłem.

Offline Nephilim

« Odpowiedź #2657 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 00:20:20 »
Echhh. Tyle zapowiedzi i obietnic, że odchodzi, że jest spełniony jako szef Egmontu, że mu się priorytety zmieniły, że odpocznie itd. itp. A wyszło na to, że pan TK poszedł tylko na długi urlop. A teraz wrócił do Egmontu, tylko nie jest już naczelnym a pracownikiem działu marketingu i konsultantem merytorycznym. Czyli wracamy do ględzenia i wyzłośliwiania się wobec krytyki.

Ja chciałbym wiedzieć czemu tusz się leje i czarne strony farbują białe. Czemu wydaje się serie tak wolno. Czemu tyle dubli i crapu a nie premier. Ale skoro TK dalej będzie to ciągnął, to nic ważnego nam nie powie. Już widzę tą butną konferencję w Łodzi na której znowu będzie TK. Nie o takie komiksowo walczyłem.
Proszę wrócić do zachwycania się tymi ramotami Marvela sprzed 100 lat których nie da się ani czytać ani oglądać a nie wiecznie czepiać się pana TK, jak rzep psiego ogona :) Wszystkim będzie lżej.
« Ostatnia zmiana: Nd, 13 Sierpień 2023, 00:30:08 wysłana przez Nephilim »

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2658 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 08:42:19 »
No to po 10 latach miało się skończyć narzekanie na TK. To on znowu zaczyna a nie ja. I kurczę. Kupuję komiks za 130 zł (Epic, Batman itp.) otwieram go a tam czarne ramki stron farbują białe z którymi się stykają. To chyba mam prawo to skrytykować, jak to się ciągle powtarza.

Offline donT

« Odpowiedź #2659 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 08:53:29 »
To nie kupuj. Nikt Cie nie zmusza.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline celtic

« Odpowiedź #2660 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 09:27:25 »
No to po 10 latach miało się skończyć narzekanie na TK. To on znowu zaczyna a nie ja. I kurczę. Kupuję komiks za 130 zł (Epic, Batman itp.) otwieram go a tam czarne ramki stron farbują białe z którymi się stykają. To chyba mam prawo to skrytykować, jak to się ciągle powtarza.

Proponuję kupno kilku oryginalnych TP DC, wtedy będziesz mógł popsioczyć na amerykańskiego wydawcę, że spartolił swoje wydania.
Trzy Cienie - 10/10
Opowieści z czasów Kobry -8/10
Twierdzi Pereira -10/10
Bezprawie - 7/10
Locke & Key #1-6 - 9/10
Niezwyciężony - 7/10

Online nocny

« Odpowiedź #2661 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 10:32:10 »

Siostro, zastrzyk!

PS. Panie Tomku, 20 minut to minimum!
« Ostatnia zmiana: Nd, 13 Sierpień 2023, 10:33:54 wysłana przez nocny »

Offline xanar

« Odpowiedź #2662 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 10:32:47 »
Proponuję kupno kilku oryginalnych TP DC, wtedy będziesz mógł popsioczyć na amerykańskiego wydawcę, że spartolił swoje wydania.

Przecież on nic nie wie, żyje tylko w tej swojej bańce komiksowej.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Teli

« Odpowiedź #2663 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 11:12:43 »
Powrót TK na wizję ma jednak same plusy. Bazylowi wróciła chęć życia i ubarwiania naszego forumowego życia. Szczerze, obawiałem się że bez Pana Tomka Bazyl z czasem popadnie w depresję i straci cel istnienia;D
Jak wiadć TK to zacny człowiek bo dba nawet o swoich antyfanów.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2664 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 12:19:56 »
@UP
Albo zacznę wystawać godzinami pod bramami, żeby dostać jakieś wrysy od panów po 40-stce.

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #2665 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 13:04:53 »
Ty to jesteś jednak burak

Offline LukCook

« Odpowiedź #2666 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 13:07:40 »
@UP
Albo zacznę wystawać godzinami pod bramami, żeby dostać jakieś wrysy od panów po 40-stce.

Touché.

Z takim poczuciem humoru jest szansa, że zastąpisz TK jako prezenter reklam Egmontu.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #2667 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 13:41:49 »
Ale jakby przyjechał Don Rosa to Bazyl pierwszy by stał po wrysik od Pana po 70-tce i rozwijał czerwony dywan pod Atlas Areną :P
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline Teli

« Odpowiedź #2668 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 13:57:31 »
@UP

Ojej... Aż tak Cię to boli? Są też fajne panie, przed czterdziestką które wrysy na konwentach rozdają. Ale skoro widzisz tylko tą stronę medalu...
Na poważnie. Wpadnii na kolejkon. Dostaniesz honorowe miejsce i zimne piwko. Może nawet palniesz jakąś prelekcję?Nawet zgłoszę postulat żebyś dotał pierwszy numerek do TK jeśli będzie na strefie jako scenarzysta 🙂
Ja tam nikogo nie dyskryminuję.

Offline Popiel

« Odpowiedź #2669 dnia: Nd, 13 Sierpień 2023, 14:06:38 »
Nie o takie komiksowo walczyłem.

Może nie strój się w piórka wielkiego bojownika, bo Twoja "walka" polega wyłącznie na tym, żeby nie zostać zbanowanym z tego forum, które ma Cię powyżej uszu. Albo poniżej pasa - wybierz sobie.