Autor Wątek: Egmont 2023  (Przeczytany 606619 razy)

Offline michał81

Odp: Egmont 2023
« Odpowiedź #960 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 12:07:54 »
Ale nie - lepiej spamować i zionąć tym swoim jadem na forum.
Jakbyś to raz napisał, ale odkąd Egmont zapowiedział run Straczynskiego to któryś raz z kolei o tym pisze. Więc albo konsekwentnie równo wszystkim, albo tworzysz spam. Ostatnim razem skończyło się to wyciszeniem, więc może zastanów się kolejny raz zanim zaczniesz stukać znowu w klawiaturę.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #961 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 13:06:26 »
Ciekawe czy dożyjemy jakiegos benefisu czy bardziej teraz popularnego roast'u Tomasza Kolodziejczaka gdzie prowadzacym i glownym cisnacym bedzie Bazyl np na Pyrkonie czy MFKiG!

Moge za to zaplacic ! :)

Offline xanar

« Odpowiedź #962 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 13:08:58 »
DonT - co ty tak piszesz te komentarze i kasujesz  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline michał81

« Odpowiedź #963 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 13:12:40 »
Ciekawe czy dożyjemy jakiegos benefisu czy bardziej teraz popularnego roast'u Tomasza Kolodziejczaka gdzie prowadzacym i glownym cisnacym bedzie Bazyl np na Pyrkonie czy MFKiG!
Nie doczekasz się ani na Pyrkonie ani na MFKiG. Bazyl tylko na Komisowej Warszawie próbuje rok w rok i jakoś mu to nie wchodzi. Ani to śmieszne, ani merytoryczne.

Offline donT

« Odpowiedź #964 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 13:17:17 »
DonT - co ty tak piszesz te komentarze i kasujesz  :)

Ech xanar... Czasem faktycznie usuwam wpis po przemysleniu. Moj post i tak niczego nie zmieni. Spamowal, spamuje i bedzie spamowal. Ludzie sie nie zmieniaja.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline xanar

« Odpowiedź #965 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 13:28:24 »
Ale może tutejsi moderatoro/admini się zmienią  :) to może się coś zmieni  :)  Chociaż już jedna zmiana była od nie dawania ostrzeżeń nikomu do dawania wszystkim jak leci, i dwóch gości nie wytrzymało psychicznie a jeden nawet 2x :)

Offline Kandor

« Odpowiedź #966 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 14:24:04 »

Moge za to zaplacic ! :)
Za to uważny widz wystąpień pana Kołodziejczaka zauważy że on w sumie rostuje Bazyla - nie bezpośrednio ale głowę daję że jego ma nierzadko na myśli - odnosząc się w dość żartobliwy sposób do różnych zarzutów, którym "firmuje" głównie Bazyl właśnie :-)
« Ostatnia zmiana: Pt, 24 Luty 2023, 14:28:34 wysłana przez Kandor »

Offline HugoL3

« Odpowiedź #967 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 16:39:21 »
A to nie Bazyl był autorem tego pytania zadanego na żywo na jakimś evencie? I TK wtedy inteligentnie obronił stanowisko wydawcy, dla którego pracuje? Szukam tego, ale marne szanse.

Offline stab

« Odpowiedź #968 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 16:42:50 »

od 8 minty, zgaszenie Bazyla, koloryzowane ;)

Offline HugoL3

« Odpowiedź #969 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 16:48:23 »
Kurczę, jak można takiego gościa mieszać z błotem, mówi otwarcie i głośno o powodach swoich decyzji, wypowiada się inteligentnie i bez chamskich odzywek... a w innym temacie Bazyl domaga się jego głowy.

Offline xanar

« Odpowiedź #970 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 16:57:21 »
TK mówię tutaj oczywiste rzeczy i raczej nikt z tym nie ma problemu, ale oczywiście znajdzie się jakaś jedna osoba, która "wie lepiej" i jeszcze żeby to co on tam głosił miało jakikolwiek sens no, ale nie ma.
A za te fake newsy dzisiejsze to już chyba należy się jakieś profilaktyczne wyciszenie.

Offline Kandor

« Odpowiedź #971 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 17:02:00 »
Stab, no nie wiem skąd ta cała nagonka na kolegę, który wszak tylko zaciekle broni nas przez agresywną polityką wydawniczą Egmontu - jeśli kiedyś ponownie zawita na naszym rynku skandynawski "Goliat", to będę naprawdę wściekły jak coś mi się POWTÓRZY ;-D Tak serio, to jakbym miał sobie wcześniej wyobrazić głos Bazyla, to właśnie takby brzmiał ;-P EDIT: Rany, oglądam całość - myślałem że zada pytanie i da się TK wypowiedzieć, a ten drąży i drąży, ale uparciuch ;-)
« Ostatnia zmiana: Pt, 24 Luty 2023, 17:29:01 wysłana przez Kandor »

Offline Kandor

« Odpowiedź #972 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 17:11:33 »
Kurczę, jak można takiego gościa mieszać z błotem, mówi otwarcie i głośno o powodach swoich decyzji, wypowiada się inteligentnie i bez chamskich odzywek... a w innym temacie Bazyl domaga się jego głowy.
Nie wiem, może po prostu Bazyl jest za t...y żeby zwyczajnie siedzieć cicho a "za cienki w uszach" żeby iść w politykę ;-D Pozostaje "obszczekiwanie" Pana Tomasza, ale zauważmy że ta osoba z nagrania tylko zadaje takie sobie z pozoru niewinne pytanko, ale najłatwiej się obsabacza kogoś tak pół-incognito na forum internetowym. Raczej nie uświadczymy na takim konwencie ataków w rodzaju "ty niedobry, ty zabiłeś [wpisać nazwę dowolnej kolekcji kioskowej], zniszczyłeś, zamordowałeś*". Trochę szkoda bo wtedy pan Tomasz mógłby odpowiedzieć ze stoickim spokojem "spoko, panie Bazylu, spoko - kto mówi że nie?" ;-)
EDIT: Troszkę cię nie zrozumiałem...jak to "w innym temacie" -  W KAŻDYM TEMACIE Bazyl chce głowy TK, a wczoraj pisał że TK jest podejrzanie długo na swoim stanowisku w firmie :-) Zauważyliście że Bazyl nie opublikował w tym roku listy najlepszych wydawnictw 2022 roku? Bo co miałby napisać? "Zostawiam większość kasy u wydawnictwa E. ale to takie g... że zostawiam poza podium"? :-)

[*troszkę się zainspirowałem starym skeczem jednego z naszych rodzimych kabaretów]
« Ostatnia zmiana: Pt, 24 Luty 2023, 17:21:59 wysłana przez Kandor »

Offline donT

« Odpowiedź #973 dnia: Pt, 24 Luty 2023, 17:34:15 »
Ile by TK nie mowil, tlumaczyl i uswiadamial, on i tak wie swoje, a nawet wiecej - wie lepiej. Dodatkowo, czuje niezaspokojona potrzebe dzielenia sie swoja "wiedza" przy kazdej mozliwej okazji. Tu nic ani nikt nie pomoze. Niestety dla nas wszystkich.
Temesemik.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline zerodwatrzy

« Odpowiedź #974 dnia: So, 25 Luty 2023, 01:04:39 »
To, że ktoś po dostaniu tak jasnej, bezpośredniej i prostej odpowiedzi na to pytanie nadal brnie w swoje urojenia utwierdza mnie w przekonaniu, że to trolling, który w pewnym momencie wymknął się spod kontroli nawet autorowi.

A żeby jednak napisać coś o komiksach - zaraz po 9 minucie w temacie komiksów Disneya pada "Wehikuł czasu" z publiczności i TK mówi, że mają na liście. Totalnie mi to umknęło, a bardzo dobra informacja, chociaż niewydane u nas albumy tej serii nie są już tak dobre, może poza piątym, który rysuje Marco Rota.