Dokładnie. I znowu wkurza niemożebnie. 10 tomów z podwójnymi trejdami USM a tu nagle ostatni z Ultimate Peterem Parkerem jest potrójny jeśli chodzi o zawartość zeszytów. Bo nie można było zeszytów 150-152 dać do poprzedniego zeszytu. Oczywiście, że nie można. Jak jeszcze raz ktoś mi napisze że Egmont Polska nie uznaje Kolekcji za konkurencję, bo są słabsze czy ucięte, to wyśmieję go. I pokażę skład Imperatywu Thanosa, czy właśnie USM 13. Nowy rok, te same sztuczki od TK. Tak się wkurzyłem, ze nie wiem czy ten tom kupię. Kusi, ale polityka wydawnicza Egmontu to jakiś dramat.
Poza tym jeszcze 6 pozycji z tej listy, plus Giganty.
No nie uznaje i do tego przyczynia się ta nowa kolekcja ramot, gdzie jest:
- gorszy papier
-
cieńsze i droższe tomy
- tradycyjnie literówki w każdym egzemplarzu
Nie wiem czy ta kolekcja nie chce "niszczyć" nowych klientów, bo jak taki gościu weźmie w Empiku do ręki taki komiks to przecież już w życiu po żaden nie sięgnie.
Rozwiązanie teorii spiskowej Egmonta:
To nie jest przypadkiem tak, że to co było wydawali na podstawie tych harcoverów
https://www.previewsworld.com/Catalog/Series/20857-ULTIMATE-SPIDER-MAN-HCktórych było 12 a do 13 dali to co zostało i już, wszystko, można się rozejść.
Od kiedy bierzesz moje słowa za pewnik, kiedy zawsze je podważasz. Czytałeś? Nie, więc skoro Egmont tak wydał, to znaczy, że musi tak być.
Bazyl kup sobie w kolekcji, oni lepiej wydali - Komplecisto niekompletnych kolekcji, których nawet nie skompletowałeś