W żadnym poście nic nie napisałem o 2015 jak już to niektóre podrożały o 20zl okładkowej czyli o połowę a grubsze komiksy w twardych okładkach jeszcze bardziej po 60-70%
Zresztą dziwi mnie że zabierasz głos, zawsze jak ktoś tylko wspomni coś o cenie czy nawet rozpadających się komiksach, błędach w druku, literowkach jest bardziej niż pewne że pod spodem zobaczę post xanaxa stającego murem za egmontem, o co chodzi?
Już nawet nie wspominam ile napisałeś postów o wyższości omnibusów w twardych okładkach nad każdą inną formą wydania.
A ja narzekać mogę na co chcę, na forum są całe dziesiątki stron o przesuniętym o milimetr logo albo o okładkach które nie pasują do reszty.
Power Rangers i rebirth to dobre przykłady, podobny los powinien spotkać jeszcze Marvel fresh i to nowe dc (odrodzenie 2.0, 2.1?).
To ty chyba nie wiesz co piszesz, co zresztą już ci parę osób tu napisało.
Nie żebym był jakimś fanatykiem ETZ ale cena Marvel fresh i jego odpowiednika w dc (nie wiem jak się nazywa) to mocna przesada, niektóre tomy są cieniutkie jak wycinanka do przedszkola a cena rośnie...
To ci napisałem, że niewiele się zmieniło od 2015 i gdzie ty widziałeś te tomy po 160 stron po 40 okładkowej ?
Chyba jeden był Deadpool 9 - 180 za 40 (jeżeli to nie błąd), ale był tez taki Deadpool 5 - 192 za 60.
Te co mają więcej kartek podrożały o ok. 20 (okładkowej)
Era Ultrona - 288 - 70
Tajne wojny - 300 - 80
Savage Avengers.- Tom 1 -288 - 90
Venom. Tom 3 - 320 - 100
I coś potaniało nawet

Nieskończoność - 216 za 70
Nieśmiertelny Hulk. Tom 2 -228 za 70
A ale o twardo okładkowych nic nie napisałeś wcześniej więc ciężko kobyło się do tego odnieść

No tak bo tylko zły Egmont podniósł ceny i ja akurat to strasznie dużo tutaj pisze.
Pewnie, że możesz narzekać, ale rób to jakoś z sensem a nie jak BTZ, bo teraz to wygląd tak, ze te cienkie tomy są mniej więcej tak samo cienkie jak 2015 a cena okładkowo poszła o 10 zł do góry przez 7 lat. Fakt faktem, że papier jest cieńszy niż te 7 lat temu, ale raczej nie ma tragedii.