Katalog 2022 jest mocny jak w poprzednich latach. Przynajmniej ja będę kupował dalej podobne ilości komiksów Egmontu miesięcznie. Pytaniem oczywiście jest czy nie będzie opóźnień przez braki materiałowe. Ogólnie jestem zadowolony. bo dużym plusem są takie pozycje jak Epic Punisher, domknięcie Ultimate Spider-Mana i Trylogii Mesjasza. Trzy tomy Knightfalla, trzy tomy Kaczogrodu, jeszcze Punisher MK, Injustice itd. Moją szczegółową listę zakupów wrzuciłem do tematu o swoich zbiorach. Fajnie że będzie Silver Surfer Slotta. Tylko pytanie ile zeszytów będzie w tym pierwszym tomie? Najlepiej byłoby gdyby było ich 6 i szybko wydano drugi tom. Za to wszystko brawo Egmont, bardzo fajna lista tytułów, oby tak dalej.
Nieco zabawne jest oczywiście zdecydowanie się na Imperatyw Thanosa. Bo ogłoszono, że to ostatni tom, czyli nie chcą wydać Annihilators - tutaj minus, bo chciałbym mieć również 2 tom. Wojna Korpusu Sinestro niepotrzebna, ale o tym już pisaliśmy. Szkoda, że oprócz tych nowych rzeczy z DC, nie ma jeszcze trochę Klasyków - One Milion, Armaggedon, Camelot 3000, Invasion. Te tytuły bym chciał też mieć i to bardziej niż Stan Przyszłości. Ziemia Jeden tom 3 jako powrót po latach, to moim zdaniem błąd. Rossa oczywiście chcę, tylko boję się jak ogłoszą cenę tej kobyły.