Masz małą wyobraźnię. Ja do dziś nie mogę przeboleć że z JLA 4 została wycięta Ziemia 2, 4 tom był cieńszy o 100 stron od 3, a ceny nie obniżono. Że w "Civil War" dwustronne rysunki były z dwóch stron jednej kartki, że prestiżowy Batman Noir miał zażółcone strony, że "Diabeł Stróż" rozkleił się się po odfoliowaniu i otwarciu, że są dymki z krzaczkami w Gigantach itd. itp.
Ja kupuję te komiksy superhero które lubię. I nie obchodzi mnie kto je wydaje, tylko treść tam zawarta. Dlatego kupiłem komiksy z Carrefoura, kupuję z Auchan, z Kauflanda czy Delikatesów Centrum też bym kupił. Liczy się tylko stosunek cena/jakość. A u Egmontu Polska spadł on dramatycznie. Natomiast Hachette Polska jeszcze ciągle go trzyma.
Stokilkadziesiąt pozycji superhero to suma komiksów z 5 Kolekcji, które jeszcze w 2019 roku wychodziły jednocześnie w naszym kraju. Zatem nie jest to jakaś imponująca liczba. Tym bardziej, że Egmont dubluje i blokuje tytuły.
No właśnie, kupujesz od różnych wydawców a hejtujesz tylko jedno
Dni mijają, woda w rzece płynie, a na forum dalej są ludzie którzy nakręcają tego idiotę bazyla.
Jego nie trzeba nakręcać, on sobie te swoje posty randomowo wkleja w różnych tematach, tak samo robił na innych forach, na których go pobanowali i tak samo robi tutaj, aż przyjdzie jakiś nowy moderator czy tam administrator i nie będzie miał cierpliwości na takie zabawy.
Aktualnie to jest śmiech na sali, dostaje % za te swoje posty, nie może pisać przez jakiś czas potem wraca i znowu wkleja to samo, przecież to recydywa a on cały czas dostaje te same kary

A tak z ciekawości Bazyl ty masz jakiś folder z tymi swoimi postami wchodzisz tam i - O dzisiaj wkleję sobie ten tutaj haha

o tak ten będzie dobry - "Egmont to zło"
I po udanym napisaniu posta śmiech złola