Kurde, nie wiem, czy to dobre miejsce, ale pomyślałem, że Was poinformuję. W sklepie widziałem CD-Action i tam na okładce reklamują, że w środku jest kod zniżkowy na komiksy i książki Marvela 30%.
Jest ktoś z forum kto regularnie kupuje pozycję w sklepie egmontu dostępne gdzie indziej? Przecież to ani dobre pakowanie, ani zniżki zachęcające. Chyba że coś innego co Was do tego zachęca?
Kod od FShttps://www.fantastyczneswiaty.pl/I mam jeszcze comiesięczny kod! Obniża ceny o dodatkowe 7%!Ważny do poniedziałku 18 marca, do godziny 23:59.Kod: NABOJE
wstawiłem to godzinę wcześniej;)
Przez sklep to z raz czy dwa mi się zdarzyło coś kupić. Zdecydowanie częściej zamawiam przez Allegro, często mają niską cenę i darmową wysyłkę (mam Smarta). Pakowanie nie jest złe, nigdy nic uszkodzonego do mnie nie przyszło. Ale już do comiesięcznej paczki używam bonito/czytam.pl i ew. gildii do brakujących pozycji.
Warto dodać, że zamówienia z allegro obsługuje im Ravelo. A przez sklep Gluta i jej ekipa. Chyba, że to to samo.
Ze stopki na egmont.pl "KSIĘGARNIA EGMONT.pl prowadzona przez Ravelo Sp. z o.o., ul. Daimlera 2, 02-460 Warszawa. " Matka jest tylko jedna
Czyli Gluta obsługuje też allegro. W sumie logiczne. Wydało się
Pytanie czy Gluta jest pracownikiem Ravelo, czy Egmontu?