Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988542 razy)

Offline vision2001

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #1560 dnia: Cz, 28 Maj 2020, 15:24:02 »
Mi się udało "wyrwać" Bractwo Magów i Droga Ku Wieczności z rabatem 35%, ale na tantis.pl. Tylko, że robiłem większe zakupy (koszt przesyłki rozbity proporcjonalnie na ilość pozycji był bardzo niski) i po prostu skalkulowałem sobie, że taniej nigdzie nie kupię tych tytułów.

Offline death_bird

« Odpowiedź #1561 dnia: Cz, 28 Maj 2020, 16:30:02 »
Najwidoczniej jesteś na bieżąco

No jestem (rzecz jasna w zakresie tego co mnie interesuje a nie ogólnej muchowej twórczości).
Cóż biedny pocznę. ::)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Leyek

« Odpowiedź #1562 dnia: Cz, 28 Maj 2020, 16:59:56 »
Bractwo Magów

Zastanawiałem się nad tą pozycją. Ale z recenzje mnie skutecznie ostudziły. Maźnij ze 2 zdania w wątku Muchy jak przeczytasz.

Offline vision2001

« Odpowiedź #1563 dnia: Cz, 28 Maj 2020, 18:19:48 »
Spoczko. Może jeszcze do końca weekendy sięgnę po ten tytuł. Droga Ku Wieczności też za dobrych recenzji nie zbiera. A np. taki Huck jest szybkim i bardzo średnim komiksem (by nie napisać słabym). Z drugiej strony KM/H miał słabe recenzje, a jednak mi się bardzo podobał.

Offline Danio

« Odpowiedź #1564 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 01:31:34 »
Dzień dobry, mam pytanie, gdzie teraz najlepsza cebulka? :) Mam bardzo duże zaległości egmontowe, ktore chcę nadrobić, według ceneo przeważnie tomy które mnie interesują najtaniej są w nieprzeczytane.pl, kupić tam wszystko czy jest jeszcze jakaś lepsza opcja? Albo może sklep niefajny w czymś i lepiej odrobinę dopłacić do innego?

Offline kknd2

« Odpowiedź #1565 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 07:42:04 »
Wg mnie niprzeczytane czesto ma najtaniej. Tanatis na Allegro ze Smart ma niektore albumy też np Batman który się śmieje w twardej potaniały do 58zł

Offline Uluru

« Odpowiedź #1566 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 08:02:41 »
Dzień dobry, mam pytanie, gdzie teraz najlepsza cebulka? :) Mam bardzo duże zaległości egmontowe, ktore chcę nadrobić, według ceneo przeważnie tomy które mnie interesują najtaniej są w nieprzeczytane.pl, kupić tam wszystko czy jest jeszcze jakaś lepsza opcja? Albo może sklep niefajny w czymś i lepiej odrobinę dopłacić do innego?

Na nowości Livro z kodem wychodzi całkiem nieźle, nieprzeczytane całkowicie odradzam.

Online freshmaker

« Odpowiedź #1567 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 11:04:21 »
ja miałem duże przejścia z nieprzeczytane ale to było na początku maja. nie wiem jak jest teraz.

Offline Leyek

« Odpowiedź #1568 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 12:36:29 »
Na nowości Livro z kodem wychodzi całkiem nieźle, nieprzeczytane całkowicie odradzam.

Jeśli chcesz mieć ładne egzemplarze i nie przepadasz za reklamacjami to przy Livro tez mocno uważaj.

Ja już nie kombinuję i większość biorę z czytam.pl, pakowanie solidne, wysyłka szybko. Jest z goodie 8% cashbacku + 7% z lojalki to nawet jak Egmont jest ustawiony wyjściowo na ok. 30% (a niektóre tytuły zdarzają się ciut lepiej) to realnie wychodzi min. 41% rabatu. Tyle, że lojalnościowe zniżki trzeba sobie nabić, na start jest chyba 1% czy 2%.

Offline volker

« Odpowiedź #1569 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 19:59:31 »
W Livro poprzez ceneo pokazuje: *INPOST 0ZŁ PRZY ZAM. OD 40ZL!. Jednak w czasie realizacji zamówienia nie ma takiej darmowej opcji! Czy komuś udało się skorzystać z tej przesyłki za 0 zł?

Offline zombie001

« Odpowiedź #1570 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 20:05:23 »
Musisz być zalogowany.

https://livro.pl/paczkomat-promocja
KEEP CALM AND HATE EVERYONE

Offline volker

« Odpowiedź #1571 dnia: Pt, 29 Maj 2020, 20:24:13 »
Dziękuję! Faktycznie, próbowałem kupić bez logowania.
Skorzystałem z kodu powyżej i z darmowej wysyłki do paczkomatu.
Wyszło naprawdę tanio. Oby dotarło bez uszkodzeń.

Offline celtic

« Odpowiedź #1572 dnia: So, 30 Maj 2020, 20:25:28 »
Macie może jakieś pomysły aby obejść zapowiedziane przez allegro pobieranie prowizji od kosztów wysyłki?
Swego czasu fajnie udawało mi się robić zakupy w rożnych ich programach z monetami, nawet na miesiąc przed zmianami w allegro smart udało mi się znaleźć u nich w regulaminie małą lukę na której można było zarobić.
Ale na te zmiany w prowizjach od wysyłki nie mam pomysłu, nic oprócz podwyższania cen przesyłki poza allegro smart na zaporowe.
Macie jakieś pomysły?
Trzy Cienie - 10/10
Opowieści z czasów Kobry -8/10
Twierdzi Pereira -10/10
Bezprawie - 7/10
Locke & Key #1-6 - 9/10
Niezwyciężony - 7/10

martinezpl

• Gość
« Odpowiedź #1573 dnia: So, 30 Maj 2020, 21:09:19 »
Macie może jakieś pomysły aby obejść zapowiedziane przez allegro pobieranie prowizji od kosztów wysyłki?
Swego czasu fajnie udawało mi się robić zakupy w rożnych ich programach z monetami, nawet na miesiąc przed zmianami w allegro smart udało mi się znaleźć u nich w regulaminie małą lukę na której można było zarobić.
Ale na te zmiany w prowizjach od wysyłki nie mam pomysłu, nic oprócz podwyższania cen przesyłki poza allegro smart na zaporowe.
Macie jakieś pomysły?
Jeśli chodzi o sprzedaż to jedynie Allegro Lokalnie bo tam jest 8% prowizji i nie ma prowizji od wysyłki. Ten zabieg ma na celu głównie przerzucenie prywatnych sprzedawców na Allegro Lokalnie bo firmy prowizję mogą w części odliczyć, podobnie koszt przesyłki

Offline xanar

« Odpowiedź #1574 dnia: So, 30 Maj 2020, 21:16:08 »
Ja polecam olx, jakiś czas temu miałem trochę komiksów na handel, nie zdążyłem wystawić wszystkiego a już całość tego co miałem sprzedałem. :)
Twój komiks jest lepszy niż mój