Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 853842 razy)

Offline xanar

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #1440 dnia: Nd, 26 Kwiecień 2020, 22:34:15 »
To nie jest to samo co Livro przypadkiem ?
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Ty_draniu

« Odpowiedź #1441 dnia: Nd, 26 Kwiecień 2020, 22:34:30 »
u mnie to samo, 2 Conany z kolekcji w kopercie bąbelkowej

Offline Arion Flux

« Odpowiedź #1442 dnia: Nd, 26 Kwiecień 2020, 23:29:40 »
Dzięki, Chłopaki, za odpowiedzi. No to nie jest dobrze, a w moim przypadku to nawet źle. Nic to - trzeba żyć dalej. Ale co to za życie bez tej książki :(

Lord, jak przyjdzie przesyłka, to będę wdzięczny jeśli dasz znać, czy dalej podtrzymują bąbelkowe alibi.

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #1443 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 12:32:41 »
Lord, jak przyjdzie przesyłka, to będę wdzięczny jeśli dasz znać, czy dalej podtrzymują bąbelkowe alibi.

Nie mam najlepszych wieści.

Lepsze koperty bąbelkowe widywałem w swoim życiu, ta była naddarta. Folia bąbelkowa jest bardzo kiepska, ale komiksy z tego co widzę niezbyt ucierpiały. Tyle, że to dwa tomy kolekcji, dość cienkie- jeżeli zamawiałeś jakąś książkę o dużej ilości stronic i w twardej oprawie, może przedziurawić kopercinę od środka.

Szczęścia życzę, przyda się chyba.
,, - Eeeeech.''

Offline parsom

« Odpowiedź #1444 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 12:35:50 »
No, jak noże tam pakują, i to w dodatku otwarte, to nic dziwnego, że koperta nie wytrzymała.
Taki sucharek na ciężkie czasy, w końcu niedługo tylko suchy chleb nam zostanie. I to bez wody.

Offline Arion Flux

« Odpowiedź #1445 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 12:41:45 »
Dzięki, Lord. W takich okolicznościach odpuściłem Empik i kupiłem na Allegro.

Ale o ile oczy mnie nie mylą, to koncówka prezentowanej na fotce kosy jest co najmniej lekko zakrwawiona. Domyślam się, że się wkurzyłeś się tym naddarciem koperty i dziabnąłeś listonsza. W sumie dobry pomysł na poprawienie usług Poczty Polskiej, szczegolnie majac na uwadze zapewnienie zabezpieczenia danych osobowych w zw. z nadchodzącymi wyborami "korespondencyjnymi". Aż dziwne, ze Giodo nie zaproponował zapisu o "dziabaniu listonoszów kosami przy naderwaniach kopert" w projekcie tej najnowszej ustawy. Tak czy siak, też tak będę robił.

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #1446 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 12:50:16 »
@parsom - sucharstwo jest ci wybaczone ;)

A tak przy okazji- przeciętny komiksiarz może dostać zawału odbierając przesyłki z nożami, koszmarne pakowanie woła o pomstę do nieba. Małe opakowanie lata po kartonie czy kopercie, faktycznie, aż się prosi o jakąś katastrofę. Ja na początku byłem w szoku. Nie kupuję drogich nozy, ale jak ktoś wywali ten tysiąc - dwa, i wysyłają mu tak opakowany produkt?
Najlepsze opakowanie z moich majchrów miał nóż wysłąny z Chin, piękne opakowanie produktu, solidna paczka...a przede wszystkim sam nóż świetny.

@KukiOktopus- nie-e, nie było dziabania ;)

Muszę zresztą pochwalić Pocztę Polską, świetny kontakt, pocztylion powiedział, o której będzie i słowa dotrzymał, brawo. Ja zresztą ostatnio nie narzekam na kurierów. Smutnym wyjątkiem jest UPS, bo pracują tam lenie, które tylko wrzucają zawiadomienie, że przesyłka czeka w punkcie , "bo to panie nikogo w domu nie było"- co jest absurdem, zwłaszcza w dzisiejszej epoce zarazy.

PS- nie widziałem zawartości tomu sbm87 i właśnie zdublowałem sobie Lokiego Ribica. Ech :)
« Ostatnia zmiana: Pn, 27 Kwiecień 2020, 13:28:52 wysłana przez LordDisneyland »
,, - Eeeeech.''

Offline stachel

« Odpowiedź #1447 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 13:22:19 »
Oddajemy kasę:
https://egmont.pl/oddajemykase

Dalej bierzecie więcej niż konkurencja, dodatkowe "do 10%" rabatu niewiele zmienia. Dodatkowo proponuję ogarnąć swoje polecane pozycje, bo coś tu nie działa:

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1448 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 13:25:24 »
Marvele właśnie są przyjmowane na stan i dalej będą w megarabatem

Offline daviddaniel

« Odpowiedź #1449 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 14:36:19 »
Dlaczego nowy pakiet Egmontu jest fizycznie (na magazynie) od piątku w Gildi i w Centrum komiksu, a oficjalnym sklepie wydawnictwa nadal nie?

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1450 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 14:43:47 »
bo premiery są na 29.04 i dojechały dziś. ot

Offline asx76

« Odpowiedź #1451 dnia: Pn, 27 Kwiecień 2020, 16:16:44 »
Czy może ma ktoś na zbyciu jednorazowy kod na zakupy w sklepie TaniaKsiążka z białostockiego grodu?

Offline laf

« Odpowiedź #1452 dnia: Wt, 28 Kwiecień 2020, 08:17:14 »
Skąd wzięły się te kody do Taniej Książki?? Mam na oku Durango w promocji, ale jakby jeszcze udało się obniżyć cenę to byłbym wielce ukontentowany  ;)

Offline asx76

« Odpowiedź #1453 dnia: Wt, 28 Kwiecień 2020, 08:22:49 »
Kody jednorazowego użytku biorą się np. jako forma rekompensaty za niezrealizowane zamówienie, uszkodzony towar... czy coś tam innego ;)

Offline asx76

« Odpowiedź #1454 dnia: Wt, 28 Kwiecień 2020, 08:25:36 »
Skąd wzięły się te kody do Taniej Książki?? Mam na oku Durango w promocji, ale jakby jeszcze udało się obniżyć cenę to byłbym wielce ukontentowany  ;)

Wchodząc przez Ceneo masz Pan 45%, czyli prawie max...