Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 987574 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #1095 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 16:23:25 »
To już lepiej na "czytam" kupić, ceny prawie takie same a pakowanie zapewne lepsze, niż na Livro gdzie masz 42% szans, ze przyjedzie uszkodzone.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Antari

« Odpowiedź #1096 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 17:53:23 »
To już lepiej na "czytam" kupić, ceny prawie takie same a pakowanie zapewne lepsze, niż na Livro gdzie masz 42% szans, ze przyjedzie uszkodzone.

No i po co znowu prowokujesz? Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że masz jakiś interes w antagonizowaniu forumowiczów na Livro.

Zresztą komentarz od czapy zupełnie. Na Czytam przez Ceneo masz raptem 39% i nie ma żadnej pozycji z pakietu na Luty.
« Ostatnia zmiana: Pn, 20 Styczeń 2020, 17:55:42 wysłana przez Antari »

Offline Szekak

« Odpowiedź #1097 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 17:55:01 »
Prawdę napisał, lepiej już na czytam.pl kupić, znacznie lepsze pakowanie, a w razie czego bezproblemowa reklamacja.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Antari

« Odpowiedź #1098 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 17:57:03 »
Prawdę napisał, lepiej już na czytam.pl kupić, znacznie lepsze pakowanie, a w razie czego bezproblemowa reklamacja.

To podlinkuj pozycje z pakietu na Luty na Czytam. Chyba ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Offline xanar

« Odpowiedź #1099 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 18:02:14 »
Co prowokujesz, takie są fakty, popatrz na ankietę, to ty chcesz forumowiczów wpuścić na minę.
To ty cały czas to Livro i Livro. Patrzyłem na nowości ze stycznia, nie bardzo wiem po co na luty już kupować, później nie będzie się dało czy jak ?

Zresztą mnie to już męczą te całe gadki o tym Livro, także ludzie słuchajcie Antari'ego bardzo dobry, sklep świetnie pakują i tak dalej ...
« Ostatnia zmiana: Pn, 20 Styczeń 2020, 18:08:28 wysłana przez xanar »

Offline Antari

« Odpowiedź #1100 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 18:16:53 »
Napisałem w wątku o promocjach, że na pakiet na luty wychodzi -42% przy Blue Monday na Livro. Nie wiem o co ci ciągle chodzi. Jak masz jakąś promocję na pakiet na luty to dawaj. Cofnij się kilka postów wyżej to może zrozumiesz, że nie potrzebny cały ten wywód o Livro i kolejny raz wałkowanie tematu czy pakują dobrze, czy źle.

Offline xanar

« Odpowiedź #1101 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 18:31:35 »
Nie bardzo jest co wałkować, wiadomo, że źle.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1102 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 18:49:49 »
Ja się dziś złamałem i zamówiłem na próbę parę komiksów z Livro.  Może będę żałował, może nie ale z gildii i bonito też mi pobijane przychodziły ostatnio. W gildii pomimo prośby o bezpieczne pakowanie był raczej standard. A kod -8% robi po prostu różnice.

Offline rekinn

« Odpowiedź #1103 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 19:39:44 »
Zamawiam w Livro kilka komiksów i trzy z nich to przedsprzedaż. Czy oni to kompletują, dopiero jak ostatni z przedsprzedaży pojawi się na rynku? Bo się martwię, że zanim oststni się pojawi, to te poprzednie już znikną ze sklepu.
Mowa o hellbojach, ostatnio szybko znikają, a ostatni w przedsprzedazy jest krolik Usagi, czyli 25/03/20. :(

Offline eyesore

« Odpowiedź #1104 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 20:49:25 »
Zamawiam w Livro kilka komiksów i trzy z nich to przedsprzedaż. Czy oni to kompletują, dopiero jak ostatni z przedsprzedaży pojawi się na rynku? Bo się martwię, że zanim oststni się pojawi, to te poprzednie już znikną ze sklepu.
Mowa o hellbojach, ostatnio szybko znikają, a ostatni w przedsprzedazy jest krolik Usagi, czyli 25/03/20. :(
zamawiam praktycznie zawsze w przedsprzedaży ale tak daleko do przodu jeszcze nie, najdalej było 3 tygodnie, myślę że odłożą i wyślą całość jak już będą mieli

Offline marcinp

« Odpowiedź #1105 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 20:51:39 »
z livro jest problem ze nie mają min mucha comics

Offline Antari

« Odpowiedź #1106 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 21:45:29 »

Ja zamówiłem pakiety na każdy miesiąc w osobnych zamówieniach, bo mają wysyłkę za darmo od 199 zł. Więc przyślą mi co miesiąc paczkę. Na łączne zamówienie czekałbyś do marca, a skoro jest opcja darmowej dostawy to nic nie tracisz... no chyba, że robisz zamówienia poniżej tej kwoty.

PS. Dzięki, że zwróciłeś uwagę, że mają już pakiet z marca.

Offline rekinn

« Odpowiedź #1107 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 22:21:58 »
Nie no, gdybym to rozbił, to by mi wyszło poniżej 199 zł i szlag by trafił darmową wysyłkę. Trudno, zamówiłem wszystko razem i czekam cierpliwie do końca marca. :)

Mają z marca Judasza i Usagiego. Jeszcze Batman vs Deathstroke widziałem, ale nie wziąłem. Nie wiem jak z resztą komiksów.
« Ostatnia zmiana: Pn, 20 Styczeń 2020, 22:25:41 wysłana przez rekinn »

Offline Konrad

« Odpowiedź #1108 dnia: Pn, 20 Styczeń 2020, 23:31:05 »
Na Ravelo kod -10% "zima10", wychodzą bardzo dobre ceny, szczególnie na większość pozycji że Scream i Kurc'a, które mają wyjściowy rabat -42%, z kodem wychodzi prawie -50%.

Dzięki za info. Wiesz może do kiedy obowiązuje ten kod?

Kilka ciekawych ofert na nowości z kodem:
- Ostatni tom Chłopaków - 43% rabatu
https://www.ravelo.pl/chlopaki-12-to-nie-mialo-tak-byc-garth-ennis,p100856576.html
- Styczniowe nowości NSC - około 34% rabatu
https://www.ravelo.pl/miasto-wyrzutkow-julien-lambert,p100857262.html
https://www.ravelo.pl/czas-nienawisci-tom-2-danijel-eel,p100857257.html
https://www.ravelo.pl/coda-matias-bergara,p100857263.html
- Styczniowe nowości od Egmontu - około 43% rabatu np. DMZ
https://www.ravelo.pl/dmz-tom-1-strefa-zdemilitaryzowana,p100853679.html

Obowiązuje też darmowa przesyłka:
- zamówienia od 59zł z odbiorem w punkcie Poczty Polskiej, działa nawet z płatnością przy odbiorze
- zamówienia od 39zł przy płatności Twisto na wszystkie metody dostawy

Warto też kupując tam korzystać z Goodie, bo mają na Ravelo 8,5% cashbacku. Na 3 moje zamówienia za 251zł będę miał do zwrotu 21,33zł.
« Ostatnia zmiana: Pn, 20 Styczeń 2020, 23:38:21 wysłana przez Konrad »

Offline louie.cyphre

« Odpowiedź #1109 dnia: Wt, 21 Styczeń 2020, 11:37:21 »
Dzięki za info. Wiesz może do kiedy obowiązuje ten kod.
.   Niestety nie mam pojęcia, pokazała mi się na jakiejś stronie reklama, po odpaleniu linku zniknęła i ponownie się nie wyświetliła, a żadnego info o tym kodzie nigdzie indziej nie znalazlem