Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988357 razy)

Offline Alienus66

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4200 dnia: Pn, 09 Październik 2023, 19:54:58 »
Ja do tej pory na Empiku raz się zawiodłem a reszta kontaktów z nimi była pozytywna. Przyszły dzisiaj dwie paczuszki i wszystko w git stanie ładnie zapakowane.

Offline dinogal

« Odpowiedź #4201 dnia: Pn, 09 Październik 2023, 20:02:47 »
Nie wiem, raczej nie chce wiedzieć. Po prostu jesteś pechowcem, może to nie jest sklep dla Ciebie? Od 20 lat empik nie anulował mi żadnego zamówienia, które wystawił w swojej oficjalnej (a nie błędnej) promocji czy to przy filmach, książkach, czy komiksach. Parę razy zdarzyło się, że inne sklepy anulowały, bo był jakiś błąd systemu. Mają do tego prawo, więc było to dla mnie zrozumiałe.

"anujuom" - co właściwie miałeś na myśli? Bo jak wrzucić to w translator to wyskakuje: zgadzam się :)
gdybym był pojedynczą osobą to rzeczywiście mógłbym być pechowcem, jeśli takich osób jest tysiące to już nie. I nie mówimy o promocjach gdzie nagle pokazało się okazała np za 10% pierwotnej ceny bo wtedy sytuacja jest jasna

a co do tego co miałem na myśli to chyba doskonale wiesz ;)

Offline HugoL3

« Odpowiedź #4202 dnia: Wt, 10 Październik 2023, 16:55:39 »

Tak zamówienie spakował Empik xD
Karton ledwo dotarł w całości.
Z wierzchu jeszcze dali trochę papieru. Już się boję weryfikować każdą okładkę, tył bądź grzbiet...

« Odpowiedź #4203 dnia: Wt, 10 Październik 2023, 17:24:03 »
  Odebrane dzisiaj wszystkie zamówienia. Wziąłem dostawę do salonu, bo u nich te pakowanie to tak bardzo średnio wolałem wyeliminować inpost z łańcucha. No i jeden komiks walnięty, oczywiście jeden z najdroższych Batman Epidemia, uszkodzenie drobniutkie, ale za to wkurzająco widoczne. Nic to za te "oszczędności", których dokonałem przymknę oko, żyj i daj żyć innym. Ogólnie rzecz biorąc w "moim" Empiku dział komiksowy jest praktycznie martwy, towar tam widzę zmieniają od czasu do czasu, ale bardzo rzadko tam kogokolwiek widać. Za to na regałach z przesyłkami do odebrania całkiem sporo komiksów leżało, więc jednak ktoś to czyta a promocja się rozniosła wśród ludu.

Offline Dracos

« Odpowiedź #4204 dnia: Wt, 10 Październik 2023, 17:59:24 »
Ja dziś też odebrałem 4 z 5 zamówień w salonie, wszystko stan igła. Pani chyba miała lekki ubaw jak po każdej paczce która przyniosła oglądałem z każdej strony komiksy czy nie ubite :) Została jedna paczka, ale mogę powiedzieć już teraz że bardzo udana promka.

Offline dinogal

« Odpowiedź #4205 dnia: Wt, 10 Październik 2023, 19:18:39 »
ja odebrałem dzisiaj ostatnie komiksy z EMPIKu, miałem rozbite na dwa dni, z 24 komiksów jeden był uszkodzony i co najlepsze 1 z 2 komiksów dla syna za grosze - Król Lew ;D na szczęście żadnemu kalesoniarzowi nic się nie stało ;) no i dziewczyny były mocno zszokowane/zniesmaczone że ktoś na komiksy kupuje za ponad tysiąc złotych... :P

edyta: przy okazji odebrałem komiksy z Komiksiarni z tej "wadliwej" promocji i tu niestety drobne obicia jednego rogu pomimo w miarę dobrego pakowania ale nie będę chłopakom psuł krwi z tego powodu :)
« Ostatnia zmiana: Wt, 10 Październik 2023, 19:22:40 wysłana przez dinogal »

Offline _Paweł

« Odpowiedź #4206 dnia: Wt, 10 Październik 2023, 22:49:22 »
Ja również dzisiaj odebrałem. Jeden Thorgal miał lekko naddarty róg, reszta super. Wziąłem, bo CCC :).

Offline Takesh

« Odpowiedź #4207 dnia: Śr, 11 Październik 2023, 07:09:25 »
U mnie podobnie. 5 paczek, w tym jedna koperta. O dziwo w kopercie wszystko przetrwało. Natomiast w jednej z paczek jeden z komiksów lekko ubity róg, ale nie ma sensu reklamować.

Jak nic używają tych samych zaklęć ochronnych, co Mandioca.

Offline kknd2

« Odpowiedź #4208 dnia: Śr, 11 Październik 2023, 13:06:25 »
u mnie przy odbiorze w empiku wszystkie zamówienia były bez opakowań, więc pewnie otrzymali wszystko zbiorczo w jednym kufrze.
w sumie to nawet dobrze bo nie ma tektury do wyrzucania i widać stan wszystkich komisów

Offline Voitas

« Odpowiedź #4209 dnia: Śr, 11 Październik 2023, 16:30:59 »
Lubię właśnie dlatego odbierać osobiście w Empiku, bo przesyłki są już bez opakowań i można od razu oszacować straty i ewentualnie nie odebrać :D no chyba, że zapłacone z góry. Ale często biorę za pobraniem.

Offline Nowicjusz

« Odpowiedź #4210 dnia: Pt, 13 Październik 2023, 19:34:22 »
Dziś jest Noc Księgarń , czy ktoś ma jakieś info o rabatach, kodach itp. z tej okazji?

Offline Cringer

« Odpowiedź #4211 dnia: Pt, 13 Październik 2023, 20:33:39 »
Dostałem dziś kod do taniej książki:
PRZED TOBĄ TRUDNY WYBÓR! WYBIERZ:
DARMOWA DOSTAWA
przez Paczkomat® InPost,
przy zamówieniu za min. 133 zł, użyj kodu
DD17URODZINY

LUB
33 ZŁ RABATU
przy zamówieniu za min. 333 zł, użyj kodu
33ZL17URODZINY

Jak skorzystać?

Zaloguj się lub załóż konto - kod działa tylko dla zalogowanych użytkowników.
Dodaj produkty do koszyka za min. 133 zł i wpisz kod DD17URODZINY lub dodaj produkty do koszyka za min. 333 zł i wpisz kod 33ZL17URODZINY
Ciesz się z dokonanego wyboru!
Kod można użyć tylko raz i nie łączy się z innymi kodami.
Kod rabatowy 33ZL17URODZINY nie obejmuje asortymentu z kategorii podręczniki oraz LEGO

Offline eyesore

« Odpowiedź #4212 dnia: Pt, 13 Październik 2023, 21:30:31 »
Dziś jest Noc Księgarń , czy ktoś ma jakieś info o rabatach, kodach itp. z tej okazji?
swiat ksiazki

Promocja "Nie śpię, czytam | Taniej tylko dla lojalnych Klientów" obowiązuje w dniu 13.10.2023 od godziny 20:00  do godziny 8:00 14.10.2023 lub do wyczerpania stanów magazynowych.

Promocją objęte są:

KSIĄŻKI z wyłączeniem książek z kategorii PODRĘCZNIKI. Rabat 7% od aktualnej ceny sprzedaży (nasza cena), przy zastosowaniu kodu promocyjnego:  noc2023A

a TK jak ostatnio, nie łączy się z punktami za lojalkę więc kicha trochę
« Ostatnia zmiana: Pt, 13 Październik 2023, 21:37:51 wysłana przez eyesore »

Offline parsom

« Odpowiedź #4213 dnia: Cz, 19 Październik 2023, 14:08:45 »
Dostał ktoś ten kod empikowy za dodanie karty do płatności?

Offline martinus100

« Odpowiedź #4214 dnia: Cz, 19 Październik 2023, 14:47:28 »
Ja dostałem. Właśnie idę po odbiór zamówienia.