Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 987667 razy)

Offline Leyek

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #3690 dnia: Śr, 23 Listopad 2022, 23:55:56 »
Niedługo, żeby się wysrać trzeba będzie mieć aplikację.
Tyle pieprzenia o wykluczeniu cyfrowym itd., a nikt się nie weźmie za korporacje co tylko gównoapki wciskają, żeby dane o ludziach wyciągać. A jak te przechowywane dane są później zabezpieczone to kolejna sprawa.

Offline Wombai

« Odpowiedź #3691 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 00:52:40 »
Nowe kupony mają nowy regulamin, którego dwa najważniejsze punkty poniżej.
W skrócie chodzi o to, że apka jest niezbędna, a jak zeskanujesz apkę, to kupon działa 1 raz dla danego konta.

fragment regulaminu:
"...7. Kupon rabatowy może zostać wykorzystany na produkty sprzedawane w Salonach Empik oraz w
Salonach Papiernik by Empik w cenach regularnych (cenach obowiązujących w Salonie Empik
niebędących cenami promocyjnymi). Termin ważności kuponu określa data widniejąca pod
linkiem zamieszczonym w wiadomości e-mail oraz wiadomości SMS, o których mowa w punkcie 5
powyżej. Kupon rabatowy może zostać wykorzystany jednokrotnie i tylko w dniu odbioru
zamówienia, o którym mowa w punkcie 5 powyżej.
....
10. Promocje nie łączą się. Uczestnik może skorzystać z Oferty maksymalnie 1 raz w okresie, o którym
mowa w punkcie 7
"

Offline Klima

« Odpowiedź #3692 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 07:12:06 »
Black Friday na Gildii https://www.gildia.pl/promocje/396

Offline Nowicjusz

« Odpowiedź #3693 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 07:23:12 »
Jak na Gildę to bardzo fajne te rabaty na Black Fridey
Bardzo dobra cena na Wody morteluny, Wielkie wyprawy, Lucyfer
 Więc wziąłem:)

Offline Voitas

« Odpowiedź #3694 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 08:48:34 »
Rabaty fajne. Szkoda, że już budżet na ten miesiąc wyczerpany :)

Online amsterdream

« Odpowiedź #3695 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 09:33:58 »
Akurat na prawie wszystko co mam w schowku nie ma żadnych rabatów :(
Czas nas zmienił, chłopaki...

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #3696 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 09:36:03 »
Tyle pieprzenia o wykluczeniu cyfrowym itd., a nikt się nie weźmie za korporacje co tylko gównoapki wciskają, żeby dane o ludziach wyciągać. A jak te przechowywane dane są później zabezpieczone to kolejna sprawa.

Taa, tankujesz furę - jest aplikacja?, idziesz do Żabki, Biedronki, Lidla - jest aplikacja?, kupujesz żarcie dla zwierzaka - jest aplikacja? Chuj może strzelić, gdybym miał mieć te wszystkie aplikacje to nic innego bym na telefonie nie miał.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #3697 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 11:32:03 »

Jest przeciez RODO ktore nas chroni abysmy czuli sie bezpieczni wiec prosze tu mi nie wyjezdzac z teoriami spiskowymi :)

Offline Dracos

« Odpowiedź #3698 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 12:12:48 »
@ukaszm84 @Leyek Panowie jak ja was rozumiem, szlag trafia człowieka jak tylko słyszy już tą formułkę "jest aplikacja"

Co by nie offtopować gildia przyjemnie zaskoczyła i zamówienie poszło. Nawet na Megalex dali rabat 32%, gdzie na pozycję od Scream ostatnio był max 25% w przedsprzedaży i tydzień dwa po premierze.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #3699 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 13:12:42 »
Prawdziwe duze promocje na Black Friday to chyba ma jedynie Non Stop Comics - podlug ceneo to 10-20 zl taniej niz najtansze oferty.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #3700 dnia: Cz, 24 Listopad 2022, 20:26:07 »
Czepiasz się. Wrzuciłem wyselekcjonowany wybór do koszyka (a i tak w połowie przestałem dodawać niektóre serie, bo wiedziałem, że kasy nie styknie) i wyszło mi 3k... Z bólem serca obciąłem 2/3 sumy :(

Offline eyesore

« Odpowiedź #3701 dnia: Śr, 30 Listopad 2022, 10:28:25 »
działa Wam ten kod w Ceneo na Bataman? wrzucam pozycje do koszyka i pokazuje ze "Twój koszyk jest pusty"...

Offline vision2001

« Odpowiedź #3702 dnia: Śr, 30 Listopad 2022, 10:32:47 »
działa Wam ten kod w Ceneo na Bataman? wrzucam pozycje do koszyka i pokazuje ze "Twój koszyk jest pusty"...
Weźmiesz z innego sklepu, to Ci zdziała (pytanie, czy nadal oferta cenowo będzie dla Ciebie atrakcyjna). Niestety tak jest, gdy kody na produkt u danego sprzedawcy się wyczepią, a ceneo nie nadąża z usunięciem tego sprzedawcy z listy... Wiem, bo już wiele razy miałem taką sytuację.

Offline eyesore

« Odpowiedź #3703 dnia: Śr, 30 Listopad 2022, 10:33:44 »
Weźmiesz z innego sklepu, to Ci zdziała (pytanie, czy nadal oferta cenowo będzie dla Ciebie atrakcyjna). Niestety tak jest, gdy kody na produkt u danego sprzedawcy się wyczepią, a ceneo nie nadąża z usunięciem tego sprzedawcy z listy... Wiem, bo już wiele razy miałem taką sytuację.

Faktycznie, tylko cena jak w innych sklepach więc bez szału...

Offline Cringer

« Odpowiedź #3704 dnia: Śr, 30 Listopad 2022, 12:20:37 »
Niestety tak jest, gdy kody na produkt u danego sprzedawcy się wyczepią, a ceneo nie nadąża z usunięciem tego sprzedawcy z listy... Wiem, bo już wiele razy miałem taką sytuację.
te kody wyczerpały się o 10:01 :/ Dziadostwo.