Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 989891 razy)

Offline daviddaniel

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #3330 dnia: Wt, 12 Kwiecień 2022, 11:33:57 »
Podzielił by się Ktos aktualnym kodem do Empiku?

Offline Voitas

« Odpowiedź #3331 dnia: Wt, 12 Kwiecień 2022, 13:49:52 »

Offline daviddaniel

« Odpowiedź #3332 dnia: Wt, 12 Kwiecień 2022, 16:07:08 »
Dzięki :)

Offline SawiK

« Odpowiedź #3333 dnia: Pt, 15 Kwiecień 2022, 16:24:33 »
Będą/Sa jakieś Świąteczne promocje ? Ktoś? coś?

Offline freshmaker

« Odpowiedź #3334 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 15:58:25 »
czy aplikacja bonito ma jakakolwiek przewagę nad zamawianiem przez przeglądarkę?

Offline Motyl

« Odpowiedź #3335 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 20:20:55 »
Będą/Sa jakieś Świąteczne promocje ? Ktoś? coś?

Pomyliłeś święta. Mikołaj i Gwiazdor są w grudniu, tutaj tylko Jezus umarł za nasze grzechy, więc trochę głupio sklepikarzom robić promocje w najważniejsze święto dla osób wierzących, nie sądzisz?

Offline xanar

« Odpowiedź #3336 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 20:34:16 »
Ale jak zmartwychwstanie to już chyba można, zresztą na święta to raczej są zwyżki a nie obniżki, bardziej obniżki ale rabatów.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Motyl

« Odpowiedź #3337 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 20:42:59 »
Ale jak zmartwychwstanie to już chyba można, zresztą na święta to raczej są zwyżki a nie obniżki, bardziej obniżki ale rabatów.

Nie wiem, nie interesuje mnie to. W święta spotykam się z rodziną, zwłaszcza tą, którą widzę właśnie tylko w święta i to jest najważniejsze dla mnie w tym okresie. Zresztą jak ktoś szuka rabatów i narzeka na wysokie ceny, to był jakiś czas temu taki do "bulu" światły przywódca tego narodu, kazał brać kredyty i zmieniać pracę. Może to jest jakiś sposób, a nie poszukiwanie promocji w Wielkanoc?

Offline xanar

« Odpowiedź #3338 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 20:54:35 »
No i jeszcze na forum w święta lubisz popisać o rabatach :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Uluru

« Odpowiedź #3339 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 21:09:15 »
Pomyliłeś święta. Mikołaj i Gwiazdor są w grudniu, tutaj tylko Jezus umarł za nasze grzechy, więc trochę głupio sklepikarzom robić promocje w najważniejsze święto dla osób wierzących, nie sądzisz?

Chyba pomyliłeś forum, a już na pewno temat ;)

Offline Motyl

« Odpowiedź #3340 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 21:11:02 »
Och, miałem sobie odmówić odpisania na twój jak zwykle dowciapny komentarz? Nigdy :) Następnym razem czekam na pytanie czy w Nowy Rok, 15 sierpnia i 1 listopada też sklepy robią promocje. Święto jak święto, prawda? Za pół wieku zadawanie logicznych pytań to będzie niebywała sztuka. Dzięki Xanarze, że zabraniasz mi pisania w święta na forum. Ja swoje święta przeżyłem tak jak chciałem, sądząc po twoim jak zwykle idiotycznym dowcipie, miałeś je nędzne. Nie znalazłeś upragnionej promocji? Jaka szkoda. Współczuję i pozdrawiam świątecznie :)

Chyba pomyliłeś forum, a już na pewno temat ;)
Dziękuję za zwrócenie uwagi, bystrości to ci tylko pozazdrościć :)

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #3341 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 21:11:06 »

Nawet przyjmując ten tok myślenia, to dlaczego miałoby być głupio robić promocje w najważniejsze święto dla osób wierzących?

Offline freshmaker

« Odpowiedź #3342 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 21:20:31 »
ja tam wbijałem hasło pisanki w bonito jak jeszcze robili te promocje. flejm.

Offline Uluru

« Odpowiedź #3343 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 21:41:33 »
Och, miałem sobie odmówić odpisania na twój jak zwykle dowciapny komentarz? Nigdy :) Następnym razem czekam na pytanie czy w Nowy Rok, 15 sierpnia i 1 listopada też sklepy robią promocje. Święto jak święto, prawda? Za pół wieku zadawanie logicznych pytań to będzie niebywała sztuka. Dzięki Xanarze, że zabraniasz mi pisania w święta na forum. Ja swoje święta przeżyłem tak jak chciałem, sądząc po twoim jak zwykle idiotycznym dowcipie, miałeś je nędzne. Nie znalazłeś upragnionej promocji? Jaka szkoda. Współczuję i pozdrawiam świątecznie :)
Dziękuję za zwrócenie uwagi, bystrości to ci tylko pozazdrościć :)

Nie musisz dziękować, tylko nie uprawiaj tutaj swojej katobucerki i wystarczy :)

Offline Motyl

« Odpowiedź #3344 dnia: Nd, 17 Kwiecień 2022, 21:53:16 »
Nawet przyjmując ten tok myślenia, to dlaczego miałoby być głupio robić promocje w najważniejsze święto dla osób wierzących?

Aż nie mogę uwierzyć, że pytasz. Zresztą już odpowiedziałem wcześniej. Pozwól, że odpowiem ci na to innym pytaniem i z chęcią poznam Twoją odpowiedź. Dlaczego w Niedzielę Wielkanocną są zamknięte kina, a świąteczny weekend uznaje się praktycznie za martwy, nie ma większych premier (Dumbledore'a dali tydzień przed Amerykanami, a Sonic będzie dopiero po świętach). Jako kinoman z chęcią bym w święta się wybrał, a tu klops. Znasz powód?

Cytat: Uluru
Nie musisz dziękować, tylko nie uprawiaj tutaj swojej katobucerki i wystarczy :)

Niczego nie uprawiam, nie znam cię, a ty nie znasz mnie, proszę więc mnie do swoich kato coś tam przyjaciół nie kwalifikować. Zawsze uwielbiam takich "bystrzaków", że jak ktoś jest wierzący to od razu musi być kato coś tam.