Pokaż mi fragment gdzie ktoś pisał o kradzierzy. Co najwyżej sugerowano działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi zasadami uczciwości międzyludzkiej i empatii. A śmieszne są jedynie próby wybielenia takich zachowań. Jak świadomie kupujesz tom w skrajnie zaniżonej cenie, odbiegającej od rynkowego standardu i masz tego świadomość, to miej jaja się do tego publicznie przyznać. Tyle.
komiczne. Po pierwszy co to są powszechnie przyjęte standardy? kto je ustala? Kościół katolicki, zielonoświątkowcy, jedna słuszna partia, totalna opozycja, Młodzież Wszechpolska czy LGBTQ?

Jak widzisz każdy może mieć swoje zasady na różne tematy i to całkiem skrajne. Nikt tu nie kradnie empik daje ofertę kupujący płaci a Empik ma jeszcze możliwość to anulować i potrzymać twoją kasę u siebie. To jest ok? Uczciwa firma sprzedaje to za co zapłacono oni lubią anulować nagminnie zamówienia opłacone ale jak już akceptują to niech się wywiążą z umowy.
Empik wystawia komiksy w jakieś cenie która jest niezwykle atrakcyjna - ja tego nie kupuję bo nie moja tematyka ale jak ktoś może niech korzysta