Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 791456 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szekak

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #2625 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 23:30:26 »
Patrz na pozytywy - twoja kupka wstydu nie zamieni sie halde hanby. ;)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline asx76

« Odpowiedź #2626 dnia: So, 27 Marzec 2021, 01:29:40 »

- rzekł syty do głodnego ;)

Offline Szekak

« Odpowiedź #2627 dnia: So, 27 Marzec 2021, 03:14:45 »
Jednak nie wytrzymałem do niedzieli i przejrzałem na szybko po nocy... na 100 komiksów całe dwa do wymiany, reszta ideał. Oba od Muchy.

BTW Jest Zabawa... ależ to jest pięknie wydane! Cudo!
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline asx76

« Odpowiedź #2628 dnia: So, 27 Marzec 2021, 09:45:27 »
Pikna statystyka! Z takim szczęściem to faktycznie można "badać" towar dopiero w domu ;)

Offline Konrad

« Odpowiedź #2629 dnia: So, 27 Marzec 2021, 12:52:56 »
U mnie skromniej niż u Szekaka, ale komiksiki odebrane. Prawilne zdjęcie grzbiecików będzie wraz z innymi marcowymi zakupami w przyszłym tygodniu, w odpowiednim temacie.

Na 27 sztuk tylko jeden lekko uszkodzony - z obu stron trochę pozaginany grzbiet drugiego tomu Złotego wieku (nie jest najgorzej, raczej odpuszczę reklamację, bo pewnie będą chcieli zwrócić kasę zamiast wymienić) oraz takie jakby wybrzuszenie ciągnące się przez cały grzbiet po całej długości (Miał ktoś podobnie w swoim egzemplarzu? Nie mogę znaleźć, ale coś kojarzę, że w okolicach premiery widziałem gdzieś narzekania na to. Poniżej zdjęcie):

Offline death_bird

« Odpowiedź #2630 dnia: So, 27 Marzec 2021, 13:17:10 »

Pisz za siebie.  ;D
Ja akurat na serio wdrażam postanowienia noworoczne i kupuję mniej. W efekcie mimo iż obecnie jestem na etapie książek i komiksów od parunastu tygodni nie ruszam to bestia jest pod kontrolą i do ogarnięcia w przeciągu około dwóch tygodni.  8)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #2631 dnia: So, 27 Marzec 2021, 14:34:35 »
@Konrad U mnie podobnie ze Złotym wiekiem, myślę że przy takiej formie wydanie ciężko tego uniknąć i większość egzemplarzy to ma.

Offline KubciO

« Odpowiedź #2632 dnia: So, 27 Marzec 2021, 14:56:19 »
@up Oba moje tomy Złotego Wieku na to chorują, więc, jak napisał ukaszm, pewnie jakaś część nakładu ma ten defekt.

Offline Rafa

« Odpowiedź #2633 dnia: So, 27 Marzec 2021, 23:25:31 »
6 komiksów z promocji Smyka. Wszystkie cacy.

Offline roble

« Odpowiedź #2634 dnia: Nd, 28 Marzec 2021, 13:05:13 »
@Konrad U mnie podobnie ze Złotym wiekiem, myślę że przy takiej formie wydanie ciężko tego uniknąć i większość egzemplarzy to ma.

moim zdaniem trafiły się wam egzemplarze z dołu palety, tzn grawitacja zadziałała..

Offline Dracos

« Odpowiedź #2635 dnia: Nd, 28 Marzec 2021, 16:13:05 »
Złamałem się i jako że byłem w okolicy to odebrałem 6 paczek ze smyka. 18 komiksów wszystko sztos z dwoma malutkimi wyjątkami Złoty Wiek właśnie z takim przełamaniem na grzbiecie, ale najwyraźniej to często spotykana wada tego albumu i obwoluta Donżona ciut sfatygowana na górze grzbietu, ale i tutaj kwestia bzdurnych decyzji wydawcy o redukowaniu plastiku kosztem konsumentów na to wpłynęła. Ogólnie pakowanie takie sobie gdybym miał odbierać przez kuriera to na pewno coś by było do zwrotu/reklamacji.

Offline history

« Odpowiedź #2636 dnia: Śr, 31 Marzec 2021, 09:06:12 »
Jak tak patrzę na Wasze zakupy to jednak moja choroba nie jest osamotniona. Mam na myśli inną niż komiksy ale też sporo kosztuje i zajmuje dużo miejsca :) Komiksy to takie dodatkowe mini hobby.

Ale żeby nie robić offtopu przy BEZPOŚREDNIM zakupie przez CENEO macie kod rabatowy Wielkanoc2021 -20zł przy minimalnej wartości zamówienia 40zł. Np w manadzie macie niektóre Kaczogrody za mniej niż 30zł. W innych księgarniach jak np taniaksiazka macie z darmowym odbiorem osobistym.
udanych łowów.

Offline chch

« Odpowiedź #2637 dnia: Śr, 31 Marzec 2021, 09:19:37 »
Jak tak patrzę na Wasze zakupy to jednak moja choroba nie jest osamotniona. Mam na myśli inną niż komiksy ale też sporo kosztuje i zajmuje dużo miejsca :) Komiksy to takie dodatkowe mini hobby.

Ale żeby nie robić offtopu przy BEZPOŚREDNIM zakupie przez CENEO macie kod rabatowy Wielkanoc2021 -20zł przy minimalnej wartości zamówienia 40zł. Np w manadzie macie niektóre Kaczogrody za mniej niż 30zł. W innych księgarniach jak np taniaksiazka macie z darmowym odbiorem osobistym.
udanych łowów.
Czy użycie kodu jest ograniczone do jednego na konto?

Offline history

« Odpowiedź #2638 dnia: Śr, 31 Marzec 2021, 09:22:04 »
Czy użycie kodu jest ograniczone do jednego na konto?

Tak ale ilośc kont jest nieograniczona :D

Offline Konrad

« Odpowiedź #2639 dnia: Śr, 31 Marzec 2021, 10:35:03 »
udanych łowów.

Dzięki za info. Wszystkie tegoroczne nowości od NSC kupione w Manadzie po 20zł za sztukę.