Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 881236 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LukCook

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4620 dnia: Śr, 26 Luty 2025, 14:26:25 »
Ja porównalem kilka Supermanów i były tansze w Atomie :D no nic, w obu sa promki, wiec mozna korzystac ;)

Tak, jest wybór  :) Wziąłem w Azylu kompendium GI Joe, już od dawna ten tom za mną chodził  ;)

Offline Murazor

« Odpowiedź #4621 dnia: Śr, 26 Luty 2025, 14:40:05 »
Tak, jest wybór  :) Wziąłem w Azylu kompendium GI Joe, już od dawna ten tom za mną chodził  ;)
Ja sie wlasnie waham, bo za ta cene chyba warto sprawdzic  8)

Offline Xmen

« Odpowiedź #4622 dnia: Cz, 27 Luty 2025, 06:47:17 »
albo połtora dnia pracy przy najniższej krajowej.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Koalar

« Odpowiedź #4623 dnia: So, 01 Marzec 2025, 08:03:12 »
Pomyślałem, że spoko promocja skoro szykują mi się spore zakupy i albo mam pecha do konkretnych pozycji, albo wszystko tam poszło mocno w górę na czas promocji bo taki 5 tom Ziemi Niczyjej kosztuje 159 zł przy 123 na dadada.pl. Tak samo Hellblazer Jenkins, t.2, 158 vs 123 i już na tym etapie cała ta zniżka traci sens, bo nawet dokładając płatną dostawę w dadada wychodzi kilka złotych taniej. W Smaku liter jest jeszcze trochę taniej niż na dadada, ale wysyłka delikatnie droższa i nie wiem czy nie kupię tam :-k

Kwestia tytułów (i oczywiście trzeba wchodzić przez Lubimyczytać). Te nowsze mają słabszy rabat, ale np. 4. tom Ziemi Niczyjej ma najlepszą cenę na Lubimyczytać.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline Jaxx

« Odpowiedź #4624 dnia: So, 01 Marzec 2025, 11:52:43 »
Na TK nowości dopiero w okolicach premiery wskakują na rabat 38%. Oczywiście wchodząc przez LubimyCzytac.

Offline Saruman

« Odpowiedź #4625 dnia: So, 01 Marzec 2025, 13:07:34 »
Ja sie wlasnie waham, bo za ta cene chyba warto sprawdzic  8)

Warto

Offline reynevandudek

« Odpowiedź #4626 dnia: Nd, 02 Marzec 2025, 18:06:14 »
Kwestia tytułów (i oczywiście trzeba wchodzić przez Lubimyczytać). Te nowsze mają słabszy rabat, ale np. 4. tom Ziemi Niczyjej ma najlepszą cenę na Lubimyczytać.
Zwracam honor, przejrzałem co tam mam na liście z trochę starszych rzeczy i zestaw - Chłopaki z dwudziestego wieku. 20th Century Boys. Tom 12 (to akurat jedyna nowość), Circus Magnum, Kobane Calling i Local Man Tom 1 wjechało za 250 z groszami. Dzięki :)

Offline FDH

« Odpowiedź #4627 dnia: Wt, 04 Marzec 2025, 14:02:50 »
Wie ktoś co się stało ze stroną w podrozy.net?Często korzystałem ale od paru dni zniknęły prawie wszystkie komiksy

Offline moai

« Odpowiedź #4628 dnia: Wt, 04 Marzec 2025, 14:20:50 »
Wie ktoś co się stało ze stroną w podrozy.net?Często korzystałem ale od paru dni zniknęły prawie wszystkie komiksy
Hej, problem z wtyczka jest. Pisalem do BuyBoxa, pracuja nad nowa. Na razie pozostaje doklejanie koncowki do linka z komiksem. Nie wiem ile to potrwa. :(
« Ostatnia zmiana: Wt, 04 Marzec 2025, 15:14:14 wysłana przez moai »

Offline Pyrovatis

« Odpowiedź #4630 dnia: Nd, 16 Marzec 2025, 14:05:47 »
Ktoś korzystał z tego kuponu 100 zł od Allegro Pay?
https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SEM&utm_content=Brand&utm_term=promo&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwm7q-BhDRARIsACD6-fWIYJZgnJLsEx6_kD6GvfCEb-bZN8bpNuWMClCiiKQPMbV1SIdh6TcaAl-YEALw_wcB

Chodziło chyba o 10 zł ;) Ale tak, ja ostatnio korzystałem i ładnie -10zł policzyło mi przy kolejnym zamówieniu. Ale ważna rzecz - kupon jest ważny tylko 2 tygodnie.

Offline Grzesko

« Odpowiedź #4631 dnia: Nd, 16 Marzec 2025, 17:29:58 »
Chodziło chyba o 10 zł ;) Ale tak, ja ostatnio korzystałem i ładnie -10zł policzyło mi przy kolejnym zamówieniu. Ale ważna rzecz - kupon jest ważny tylko 2 tygodnie.
Nie. Promocja dotyczy 100 zł. Korzystając z tego linku zarejestrowałem się w allegro Pay ,dokonałem zakupu za min. 30zl i po tym na konto allegro zawitał kupon na 100 zł., który już też zrealizowałem, bo też trzeba go wydać w 2 tygodnie, więc po co czekać. Dzięki za link a konto w allegro Pay pewnie niedługo zamknę bo niepotrzebne mi, najważniejsze że stówka wpadła.