Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 859862 razy)

Offline PJP

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4260 dnia: So, 25 Listopad 2023, 10:36:07 »

Offline bfg

« Odpowiedź #4261 dnia: So, 25 Listopad 2023, 10:42:13 »
u mnie BF bez rewelacji, Ceneo nie skorzystałem nic bo wszystkie sklepy z KUP TERAZ były o 20zł droższe plus wysyłka więc wychodziło tak samo albo i drożej niż w normalnym sklepie..

Na ceneo z kodem bf20 można dorwać Sztandar czarnej gwiazdy za 80,70 zł. Trochę taniej niż w innych miejscach.

Offline Roszadok

« Odpowiedź #4262 dnia: Pn, 27 Listopad 2023, 21:29:11 »
Jedynie świat książki jak punkt jest blisko, masz konto i nalicza rabat stałego klienta plus dolicza rabat na "przedmioty z danej serii/cyklu" np. Baltimore czy Tintin ale i tak biednie

Offline zombie001

« Odpowiedź #4263 dnia: Pn, 27 Listopad 2023, 21:34:45 »
No marnie, marnie ten BF.

Może jeszcze ta Mucha w Gildii znośnie wychodzi, bo u nich trudno u te rabaty.

Zdecydowanie lepsza była ta promka Empiku w październiku, niż to całe BlackF*****
Liczę na jakąś powtórkę kiedyś.
KEEP CALM AND HATE EVERYONE

Offline misiokles

« Odpowiedź #4264 dnia: Pn, 27 Listopad 2023, 21:48:59 »
Od zawsze BF w komiksowie były marne, a dobre promki wskakiwały w dowolnym czasie przy okazji (zniżki blikowe, masterpassowe, 2 za 1, itd). Należy się spodziewać przyzwoitych okazji po Nowym Roku, jak to w ostatnich latach bywało.

Offline Leyek

« Odpowiedź #4265 dnia: Pn, 27 Listopad 2023, 22:09:35 »
10% na Taniejksiążce w połączeniu z cenami przez ceneo dawało na część wydawców niezłe rabaty. Ja poprzednim zamówieniem nadrobiłem trochę książkowe zaległości, a dziś rzeczy z ostatnich pakietów Kultury Gniewu (rabat w okolicach 45%) + jakieś nowości z Egmontu.

Offline eyesore

« Odpowiedź #4266 dnia: Pn, 27 Listopad 2023, 22:13:40 »
Od zawsze BF w komiksowie były marne, a dobre promki wskakiwały w dowolnym czasie przy okazji (zniżki blikowe, masterpassowe, 2 za 1, itd). Należy się spodziewać przyzwoitych okazji po Nowym Roku, jak to w ostatnich latach bywało.
jakies 5-6 lat temu na stronie Muchy można było dostać 40% albo nawet większe rabaty, zresztą wtedy było tego jakoś więcej na BF (z tego co pamiętam wydałem wtedy ok 7 stów w różnych sklepach i zrobiłem zamówienia na chyba z 30 pozycji, teraz poszło mi ponad 4 stówy w Gildii z czego 1/3 to kwota Thorinth od SL, i 5 innych,  więc też po tym widać jaka jest inflacja)

Offline Nowicjusz

« Odpowiedź #4267 dnia: Nd, 03 Grudzień 2023, 20:41:34 »
Na Ceneo jutro podobno jest dzień darmowej wysyłki?
Ktoś wie coś więcej?

Offline Necr09

« Odpowiedź #4268 dnia: Nd, 03 Grudzień 2023, 22:39:51 »
Na Ceneo jutro podobno jest dzień darmowej wysyłki?
Ktoś wie coś więcej?

FGO: 758,469,198

Offline dinogal

« Odpowiedź #4269 dnia: Pn, 04 Grudzień 2023, 08:09:41 »
no to niestety księgarń to chyba nie dotyczy bo nie widzę niestety żadnych więcej darmowych wysyłek poza tymi co były..

Offline Necr09

« Odpowiedź #4270 dnia: Pn, 04 Grudzień 2023, 08:22:07 »
no to niestety księgarń to chyba nie dotyczy bo nie widzę niestety żadnych więcej darmowych wysyłek poza tymi co były..

FGO: 758,469,198

Offline dinogal

« Odpowiedź #4271 dnia: Pn, 04 Grudzień 2023, 12:20:25 »

To u mnie tak wygląda, Batman Dziedzictwo z opcją Kup Teraz

Offline Koalar

« Odpowiedź #4272 dnia: Pt, 08 Grudzień 2023, 00:04:21 »
w TK w dziale wyprzedaże, jest jakieś 6 stron w pozycjami po 42% i więcej (oczywiście są i mniejsze rabaty ale tylko na kilku pozycjach, takie info żeby zaraz ktoś sie nie przyczepił  ;) )
np Geiger 1, 43% taniej

Skusiłeś. Miałem już, ale super wychodzi "Batman Noir Black & White. Pięść demona" (ponad 48% rabatu).

Dziś w Auchanie wyhaczyłem "Batman. Kompletny przewodnik" za 10 zł (tak to chyba najtaniej na Allegro 64,90 zł). Byłem w Łodzi w Manufakturze, były 3 sztuki i został jeden bez folii z nabitym rogiem.
Były też 3 tomiki Stranger Things po 10 zł: Obóz naukowy, Szóstka, Prosto w ogień (tych tomików zostało po kilka sztuk).
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline Koalar

« Odpowiedź #4273 dnia: Śr, 13 Grudzień 2023, 14:28:07 »
Na Allegro można zdobyć 25 monet przy wyborze metody dostawy Automat DHL POP BOX (nie Punkt, tylko Automat). Choć chyba za dużo sprzedawców nie ma tej metody dostawy.

Możesz skorzystać z promocji, jeśli:

- masz aktywne konto na Allegro
- nie korzystałeś wcześniej z metody dostawy Automat DHL POP BOX na Allegro

Jak zdobyć Monety?

- Zrób zakupy za min. 20 zł w opcji Kup teraz / po dodaniu do koszyka
- Wybierz metodę dostawy Automat DHL POP BOX
- Po opłaceniu transakcji otrzymasz: 5 Monet za pierwsze zakupy, 10 Monet za drugie zakupy, 10 Monet za trzecie zakupy

Akcja trwa od 11 grudnia do 27 grudnia 2023 r. lub do wyczerpania puli 75 000 Monet.

Regulamin.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #4274 dnia: Pt, 15 Grudzień 2023, 21:14:49 »
Zrobiłem zamówienie na allegro i do koszyka wskoczył mi kupon za 20zł przy zakupach za min. 250zł ważny do 16 grudnia. Nie znalazłem nigdzie informacji o tej promocji i nie wiem na jakiej zasadzie został przyznany ten kupon. Mam smart.