O. Czyli można ustrzelić kumulację.
A jak u nich z pakowaniem i ewentualnymi reklamacjami?
Ja do tej pory nie miałem powodu do narzekania. Zawsze ciasno dopasowany karton, a komiksy ładnie poukładane formatami. Najczęściej owinięte dodatkowo folią bąbelkową. Ale raz czy dwa zdarzyło się (przy zamówieniach z 7-8 pozycjami), że po dwa, trzy komiksy o zbliżonych formatach były łączone razem i owinięte takim papierem falowanym (nie wiem, jak on się fachowo nazywa) oraz dodatkowo folią bąbelkową, a całość jeszcze wypchana dodatkowym wypełniaczem - więc miałem klika mniejszych paczuszek w jednej większej. Fajnie to wyglądało i fajnie się otwierało

Mniejsze zamówienia ładują do twardej a'la koperty (taki składany karton z paskiem do oderwania w celu otworzenia, dużo lepszy niż taki empikowski), ale dopasowanej. Jak dotąd miałem tylko jeden zgrzyt z 6 tomem Kajtka i Koka w kosmosie, który formatem nie pasował do standardowych Egmontów i przez co ułożony na dnie wygiął się lekko w taką "miskę" - ale nie reklamowałem, nie jest to jakieś wielkie uszkodzenie, a ja mam wysoki próg akceptowalności małych defektów. Więc nie wypowiem się o reklamacjach.
No i mają fajny system łączenia zamówień - możesz ich złożyć kilka i poprosić o połączenie, a system sam wyrzuci koszt dostawy z kwoty do płatności, jeżeli miniesz odpowiedni próg (i znowu - przy subskrypcji e-mail/sms tylko 99 zł). Dla mnie to obecnie główne źródło zakupów