Autor Wątek: taniaksiazka.pl  (Przeczytany 71513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: taniaksiazka.pl
« Odpowiedź #390 dnia: Pn, 16 Październik 2023, 18:46:29 »
Ja wykorzystałem ten kod urodzinowy na 33 zł, przy zakupach za 333 zł. Czyli to było więcej niż te 7% zniżki lojalnościowej na koncie. A potem poprosiłem jeszcze o rabat 5% dla krwiodawców i go dostałem, czyli wyszło mi prawie 15% zniżki a nie 12%.

Szkoda, że w tym miesiącu nie było zniżki 13% na piątek 13-tego.

Offline asx76

« Odpowiedź #391 dnia: Cz, 23 Listopad 2023, 20:28:25 »
Ma ktoś kod -10% na zbyciu? ;)

Offline Kadet

« Odpowiedź #392 dnia: So, 25 Listopad 2023, 14:30:27 »
W pracy mam możliwość w ramach świadczeń dodatkowych wymienić w systemie kafeteryjnym MyBenefit punkty z ZFŚS m.in. na bony do Taniej Książki. Jeśli ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji i chciałby skorzystać, to dobrze wziąć pod uwagę, że po użyciu bonów zamówienie nadające się do darmowej wysyłki może przestać się do niej nadawać.

Przykładowo: przygotowałem zamówienie na 250 zł z haczykiem, żeby załapać się na darmowy paczkomat, użyłem kodu na 200 zł - i paczkomat przestał być darmowy, bo system widzi, że zamówienie jest warte 50 zł.
Proszę o wsparcie i/lub udostępnienie zbiórki dla dziewczynki z guzem mózgu: https://www.siepomaga.pl/lenka-wojnar - PILNE!

Dzięki!

Offline Wombai

« Odpowiedź #393 dnia: So, 25 Listopad 2023, 15:45:17 »
W pracy mam możliwość w ramach świadczeń dodatkowych wymienić w systemie kafeteryjnym MyBenefit punkty z ZFŚS m.in. na bony do Taniej Książki. Jeśli ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji i chciałby skorzystać, to dobrze wziąć pod uwagę, że po użyciu bonów zamówienie nadające się do darmowej wysyłki może przestać się do niej nadawać.

Przykładowo: przygotowałem zamówienie na 250 zł z haczykiem, żeby załapać się na darmowy paczkomat, użyłem kodu na 200 zł - i paczkomat przestał być darmowy, bo system widzi, że zamówienie jest warte 50 zł.

Też mam punkty z platformy Benefitowej i już nie biorę rozliczenia w bonach o TaniejKsiążki. Teraz biorę do Empiku w nominałach po 50-100zł. TaniaKsiążka traktuje ten bon, jak kupon rabatowy, co za tym idzie, nie łączy się już z rabatem lojalnościowym! To jest dopiero totalna bzdura. Pisałem z ich pracownikiem, ale oni mają swoją interpretację i nie zamierzają dyskutować, ani tego zmieniać.

Polecam wziąć Empik, szczególnie jeśli kupujesz mangi Studia JG. W dniu premiery na Empik.com ich tytuły mają 20% rabat, więc bardzo się opłaca. Czasami jak jakieś inne tytuły mają dobrą cenę, to też biorę.
Niestety TaniaKsiążka prowadzi dziwną politykę, odkąd wycofali możliwość łączenia rabatu lojalnościowego z kodami rabatowymi.

Offline Kadet

« Odpowiedź #394 dnia: So, 25 Listopad 2023, 15:57:11 »
Na szczęście wziąłem kod na 200 zł w promocji, w której kosztował 190 punktów, więc wychodzę niejako na zero; poza tym w TK jest parę rzeczy w dużej przecenie, które chciałem kupić.

Za Empikiem za bardzo nie przepadam, a mang raczej nie czytuję, ale następnym razem pomyślę może o Bonito - też jest u mnie dostępne.
Proszę o wsparcie i/lub udostępnienie zbiórki dla dziewczynki z guzem mózgu: https://www.siepomaga.pl/lenka-wojnar - PILNE!

Dzięki!

Offline asx76

« Odpowiedź #395 dnia: Pt, 01 Grudzień 2023, 01:20:49 »
Panowie! Ratunku! Znowu potrzebuję na gwałt! Ma ktoś kod do Taniej Książki na zbyciu?

Offline kknd2

« Odpowiedź #396 dnia: Pt, 01 Grudzień 2023, 11:06:49 »

Offline asx76

« Odpowiedź #397 dnia: Pt, 01 Grudzień 2023, 12:42:59 »

Offline Eyeless

« Odpowiedź #398 dnia: Pt, 01 Grudzień 2023, 21:15:13 »
Wszystkie kody lub lojalnościówka łączą się ze zniżką krwiodawcy, tylko trzeba zgłaszać kwestie uwzględnienia rabatu na maila. Dziewczyny pracujące w punktach odbioru nie mają już możliwości uwzględnić zniżki, dział sprzedaży ma chyba większą władzę.

Offline asx76

« Odpowiedź #399 dnia: Pn, 04 Grudzień 2023, 11:11:24 »
Działa Wam jeszcze kod na 30 zł przy wyborze PayPo?

Ważny do 31 grudnia i pula niby nie została wyczerpana, a gów.o działa. :'(

Offline Avarest

« Odpowiedź #400 dnia: Pn, 04 Grudzień 2023, 19:37:03 »
Jest jakakolwiek opcja by wejść w lojalnościowe? Widzę info że tylko dla kont założonych przed 2019…

Offline FDH

« Odpowiedź #401 dnia: Wt, 05 Grudzień 2023, 00:54:07 »
TK znowu wysyła kody na 5% jak zostawisz coś w koszyku :-\,mam lojalkę 7% więc jak ktoś potrzebuje to proszę
TK5KOSK57409F8DB61D5

Offline Eyeless

« Odpowiedź #402 dnia: Wt, 05 Grudzień 2023, 01:01:40 »
Jest jeszcze:

GRUDZIEN2023

Warunki wykorzystania kodu na TaniaKsiazka.pl :
- 10 zł rabatu przy zamówieniach od
149 zł
- Jest jednorazowy
- Ważny od 01.12.2023 r. do
25.12.2023 r.