Nie wiem o co chodzi, ale pod każdym linkiem mam mniejszy rabat.
Aż przed chwilą sprawdziłem na 4 różnych przeglądarkach i 3 urządzeniach i wszędzie rabaty wskakują. Czasami trzeba tylko odświeżyć stronę po 2-3 razy żeby załapało. Sprawdziłeś czy nie ucięło ci w adresie linku afiliacyjnego z Ceneo?
Na potwierdzenie:

Z ciekawości wszedłem i ja też, ale generalnie dla powiedzmy jednego dodatkowego komiksu w paczce bawić się ze śledzeniem kiedy rabat jest mniejszy i denerwować się czy słabiutkie pakowanie przetrwa cały proces dostawy. Swoją drogą nie wiem czy to z wiekiem człowiekowi cebula przechodzi czy to kwestia indywidualna.
Ja praktycznie 95% zakupów robię w Taniej Książce z moją zniżką lojalnościową 7% i kodem rabatowym na 5%. Ostatnie zamówienie z końcówki października to 8 komiksów, za które zapłaciłem około 360zł (a z obecnymi rabatami gdybym poczekał to mogłem mieć nawet poniżej 340zł). Z ciekawości dodałem je teraz do koszyka w Gildii, wszystkie mają 30% rabatu i wyszło tam aż 462zł. 102zł różnicy. No, sorry, ale nie stać mnie na kupowanie w Gildii.
A co do reklamacji to w tym roku na 21 zamówień tylko raz miałem problem z jednym komiksem, który miał wadę fabryczną (bardzo krzywo nadrukowany i złożony grzbiet) i bez problemu po kilku dniach przysłali kuriera po odbiór z jednoczesnym dostarczeniem nowego egzemplarza. Zgodzę się, że pakowanie nie jest najlepsze i może mam szczęście do kurierów, ale cena mi to wynagradza.
Może to jakiś system obronny sklepu który automatycznie podniósł ceny produktów bo było za dużo kliknięć ostatnio. Ja bym ogólnie polecał nie klikać za dużo bezpotrzebnie przez ceneo i osobiście jedynie "podglądam" jak wyglądają tam ceny na dany produkt. Na co dzień normalnie wyszukuję i dodaję do schowka/koszyka przez główną wyszukiwarkę sklepu. Przez ceneo klikam jedynie w momencie kiedy faktycznie jestem zdecydowany na kupno żeby zbić cenę finalnie.
Z tego co mi wiadomo to wchodzenie przez linki afiliacyjne nie jest darmowe i sklep płaci ceneo pieniądze za każde wejście na produkt przez ich link, także jeśli zaczna sypać się tysiące dodatkowych kliknięć to sklep traci realną kasę.
To na pewno nie żadne systemy obronne, bo rabaty wchodzą bez problemu. A takie patrzenie na stronie Ceneo nie jest zbyt dokładne, bo oni nie aktualizują cen na bieżąco.