Autor Wątek: Sklepy internetowe, stacjonarne - wrażenia z zakupów  (Przeczytany 478758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Sklepy internetowe, stacjonarne - wrażenia z zakupów
« Odpowiedź #1110 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 15:24:34 »
Ciekawe czy na nowości też będzie.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Tysonek

• Gość
« Odpowiedź #1111 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 15:35:23 »
Nie pisze że na wybraną ofertę więc chyba domyślnie na całą.

Online vision2001

« Odpowiedź #1112 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 15:38:48 »
W odpowiednim czasie podmienią baner zawierający bardziej konkretne informacje (?)
Poza tym to jedyny komiks jakim jestem od NSC obecnie zainteresowany, więc i progu darmowej wysyłki nie przekroczę... Może wezmę ten tytuł z gildii lub poczekam na kolejną promkę (choć bezsens czekać nie wiadomo ile na przeczytanie tak dobrego tytułu!)?

Offline xanar

« Odpowiedź #1113 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 16:14:14 »
Ja właśnie dostałem info z Livro, że wysyłają zamówienie bez Goon'a, trochę lipa bo właśnie tylko dlatego tam zamówiłem  :)

Offline parsom

« Odpowiedź #1114 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 16:53:34 »
U mnie podobnie. Co ciekawe - zdobyli inną pozycję którą zamówiłem podobnym trikiem jak Goona i która nadal widnieje jako niedostępna ("Fikcje" Borgesa).

Użytkownik usunięty53490

• Gość
« Odpowiedź #1115 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 16:54:52 »
Ja właśnie dostałem info z Livro, że wysyłają zamówienie bez Goon'a, trochę lipa bo właśnie tylko dlatego tam zamówiłem  :)

Napisałeś im to w komentarzu/wiadomości i mimo to ci wysłali? No to nieładnie.
Chyba, że nie napisałeś i w związku z tym nie wiedzieli, że tylko dlatego u nich zamawiasz... Ale w sumie racja, powinni się domyślić. Ech, beznadziejne to Livro...

Offline xanar

« Odpowiedź #1116 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 17:03:38 »
A ty co adwokat Livro, oni sobie świetnie bez ciebie poradzą.
Co ten twój durny komentarz wnosi do tematu, przecież ty to piszesz z barku ciekawszych zajęć żeby się tylko przy^&$&*$^, chyba dawno na nikogo nie doniosłeś i cię nosi.

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #1117 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 18:06:31 »
Napisałeś im to w komentarzu/wiadomości i mimo to ci wysłali? No to nieładnie.
Chyba, że nie napisałeś i w związku z tym nie wiedzieli, że tylko dlatego u nich zamawiasz... Ale w sumie racja, powinni się domyślić. Ech, beznadziejne to Livro...

Każdy normalny sklep jak nie może skompletować zamówienia, to mimo wszystko pyta czy takie zamówienie wysłać. Chyba logiczne, ale widzę, że bardzo się chciałeś popisać.

Offline xanar

« Odpowiedź #1118 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 18:46:59 »
Zresztą drogi Apaszu co jaj mam im wg ciebie napisać jak dostałem info, że wysłane i mi nawet sms przyszedł z  UPS'u, że jutro dostawa, chyba w czasie się przenieść i im wczoraj napisać, niby zgrywasz takiego mądrego-wszechwiedzącego a rzeczywistość okazuje się odmienna chyba, że masz jakaś maszynę czasu, wiesz komiksy te sprawy.

Offline Lipa

« Odpowiedź #1119 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 18:54:17 »
Ja się załapałem na Goona 3 w sklepie Non Stop Comics z rabatem 40%.

Paczka dotarła i..

Pakowanie najlepsze jakie miałem w historii zamawiania (zaznaczyłem, że proszę dokładnie zabezpieczyć).

Komiks w kartonie, na to gruba warstwa folii bąbelkowej, a na to kolejny większy karton. Rewelacja

Offline asx76

« Odpowiedź #1120 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 19:26:42 »
Panie Lipa, a u mnie w sklepie NSC wyszła lipa z pakowaniem, bo mimo iż poprosiłem o dobre zabezpieczenie, to wrzucili komiksy do stosunkowo cienkiego kartonowego pudełka i to byłoby na tyle ;)
Najważniejsze jednak, iż dotarły bez uszczerbku. Inna sprawa, że zamówiłem tylko bodaj 4 komiksy w miękkiej oprawie, więc może uznano, iż nie ma co tu się "pieścić" ;)

Offline Wolvi

« Odpowiedź #1121 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 19:55:13 »
Miałem tak jak koledzy z zamówieniem Livro . Goona 3 nie wysłali ale w sklepie jest dostępny lecą w ch... na całego

Offline adamarluk

« Odpowiedź #1122 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 20:02:44 »
Podobnie jak Was Livro poinformowało mnie mailowo, że Goona anulowali. W kontrze odpisałem, że w takim razie rezygnuję z zamówienia ponieważ interesował mnie komplet, a nie wycinek oferty. Jutro przekonam się co mi odpiszą, nie mniej odbierać paczki nie zamierzam.

Offline Koora

« Odpowiedź #1123 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 20:13:38 »
Ja pierwszy raz zamówiłem w Livro cokolwiek. Padło na Spider-mana Spisek klonów. Myślę sobie miękka okładka, co się może stać ;D ;D
A jednak da się. Właściwie każdy bok lekko dognieciony. Ale biorąc pod uwagę, że była zwykła koperta, do tego za duża, to się nie dziwię :)
Reklamować nie zamierzam. Zamawiać więcej też nie :) chociaż sam się przekonałem o czym piszecie.

Offline xanar

« Odpowiedź #1124 dnia: Wt, 26 Listopad 2019, 20:58:03 »
Reklamuj, dadzą ci kod do paczkomatu i oddadzą kasę na konto, ja mam przećwiczone  :)
Faktycznie pojawił na sklepie, pewnie się zajarzyli, że za tanio sprzedają, ale to mogli coś mądrzejszego wymyślić a nie idiotów z siebie robią pisząc "nie zdołaliśmy pozyskać wszystkich produktów", dramat.