Pakowanie, jest megapancerne najlepsze chyba na rynku. Od czasu do czasu dorzucają gratis książkę lub komiks do zamówień które dostajesz na drugi dzień, samo pudełko jest skropione delikatną wodą kwiatową aby otwierało się je w przyjemnej atmosferze, a dostarcza je śpiewający listonosz.
Patrząc się na ceny, chyba nie spodziewałeś się takiej odpowiedzi? Ile zdecydujesz się zapłacić, tak zostaniesz obsłużony, cudów nie ma. Ja biorę w dobrych-książkach na zmianę z mestro, egmont i scream i nie narzekam, pakowanie jest identyczne jak we wszystkich tych najtańszych księgarniach, wysyłka trwa kilka dni, reklamować nic nie reklamowałem bo wszystko przychodziło w zupełnym porządku. Za przesyłkę musisz zapłacić w każdym przypadku, tyle że mają tak tanio że i tak się opłaca. Za to mają chyba najgorszy sklep ze wszystkich, najlepiej wpisywać konkretnie tytułami bo znaleźć cokolwiek w tych zakładkach graniczy z cudem, na dodatek nie mają zdaje się żadnego systemu filtrowania (albo mają a nie zauważyłem).