Co do Bonito:
- ciastka pojawiają się co jakiś czas, dokładają jedno do każdego zamówienia, nieważne na jaką kwotę. Więc jak zamówisz 10 komiksów na raz= jedno ciastko, jak zrobisz 10 zamówień po jednym komiksie = 10 ciastek.

Kiedyś przez przypadek na raz odbierałem trzy zamówienia i trzy ciastka wpadły. Chciałem oddać Pani jedno, ale nie przyjęła...
- odbieram osobiście, zawsze wszystko w porządku. Przy odbiorze sprawdzam tytuły, wizualnie jeszcze nie miałem większej wpadki.
- zdarzyły mi się ze trzy reklamacje, dwie dotyczyły błędu w druku, jedna to zarysowania na okładce pod folią, widoczne dopiero po rozpakowaniu. Wszystkie reklamacje załatwione wzorowo. Na jedną chwilę czekałem, ale wynikało to z faktu, że ściągali od wydawcy nowy egzemplarz. Swoją drogą bez folii, panie w punkcie wyjaśniły, że rozpakowały i sprawdziły czy wszystko jest w porządku.
- pytałem się na infolini czy coś będzie zamiast KDR, niestety nic nie wiedzą. Moje marudzenie na fakt zlikwidowani tej formy zniżki Pan obiecał przekazać zarządowi, czyli kulturalnie mnie zmył.