Witamy na forum, super, że mamy tu kolejną osobę z branży która nie boi się bezpośredniego kontaktu!
Co do forum, z decydowanej większości są tu
bardzo spoko osoby z którymi można fajnie powymieniać się opiniami. Wiadomo, zdarzy się parę osób specyficznych albo którym zdarzy się po prostu słabszy dzień, ale jest generalnie tak jak wszędzie indziej w internecie oraz prawdziwym życiu

.
Fajnie, że ten wątek powstał, jakoś zapomniałem o Twoim sklepie bo ostatnio kupuję tylko w Gildii i już niespecjalnie się rozglądam za innymi sklepami, ale zawsze dobrze mieć wartościową alternatywę. Przy następnych zakupach zdecydowanie będę się starać pamiętać o Róbmy Dobrze.
Im dłużej prowadzę ten sklep, tym mniej jestem tego pewny. Na początku chciałem robić ścisłą, autorską selekcję komiksów, ale z czasem luzowałem poślady. Obecnie jestem bliżej nastawienia, że chcę mieć w ofercie różne rzeczy (na pewno nie wszystkie, ale szerzej, niż początkowo chciałem), ale mocno promować na fanpejdżu i podczas lajwów te, które uważam za szczególnie godne polecenia. Czyli założenie podobne, ale mniej zamknięte.
Popieram, w interesie nas wszystkich jest żeby wartościowe, sensowne inicjatywy były w stanie się utrzymać, czy to sklepy, czy wydawcy czy sami autorzy. Zdecydowanie lepiej mieć szarszą ofertę i jakieś tam dodatkowe środki z "mniej ambitnych rzeczy" (sam czytam sporo SH) które pozwalają ze spokojem promować rzeczy ambitniejsze.
Plus sporo osób kupuje po trochę wszystkiego, komiksy amerykańskie, europejskie i mangę, i w sumie szersza oferta bardziej zachęca do złożenia jednego dużego zamówienia w danym sklepie w którym dostanę wszystko co mnie interesuję, niż kupowanie po trochu po rożnych sklepach.