Autor Wątek: Promocje w sklepach internetowych (komiksy po polsku)  (Przeczytany 414445 razy)

Offline Kadet

Odp: Promocje w sklepach internetowych (komiksy po polsku)
« Odpowiedź #840 dnia: Pn, 27 Maj 2024, 19:29:12 »
Tylko dzisiaj 27.05.2024 r. przesyłki OLX Paczkomat InPost za 1 zł.

Dzięki, przyda się.

A na Egmont.pl kody rabatowe:

- 27.05: ZLAP5 (daje -5%)
- 28.05: ZLAP4 (daje -4%)
- 29.05: ZLAP3 (daje -3%)

Działają z przedsprzedażą, więc jeśli ktoś chce już zamawiać urodzinową "Szkołę latania", można troszkę zbić cenę ;)
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline vision2001

« Odpowiedź #841 dnia: So, 01 Czerwiec 2024, 16:27:59 »
Dzisiaj Dzień Dziecka.
Wszyscy jesteśmy dziećmi albo byliśmy. Mamy dla Was wszystkich prezent. Zrobiliśmy nową stroną wydawnictwa połączoną ze sklepem.
I właśnie na naszej stronie internetowej rabat 10% na WSZYSTKO tylko dziś, tylko w Dzień Dziecka.
Rabat otrzymacie po wpisaniu kuponu rabatowego w koszyku, przy podsumowaniu zamówienia. Kupon w pierwszym komentarzu. 
Wszystkiego dobrego dzieci i duże dzieci też!

Kupon to: Dziecko2024 na www.kurc.com.pl

Może bez szaleństw i możliwe, że z płatną wysyłką, ale może ktoś się skusi na zakup jakichś tytułów, które mają minimalne rabaty. Ja mam wrzuconych w koszyku tylko 6 pozycji. Za 579 pln... Więc te 10% to całkiem sporo. I w moim wypadku wysyłka za free. 

Offline dinogal

« Odpowiedź #843 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 21:42:39 »
na ceneo.pl kod "czerwiec20" MWZ 100zł na pozycje oznaczone "Kup teraz"

mi.in Spiderman Noir za 84zł lub Ziemia niczyja tom 3 za 83,75zł z darmową wysyłką z manada.pl

Offline eyesore

« Odpowiedź #844 dnia: Cz, 13 Czerwiec 2024, 13:39:22 »
promka w Gildii, na komiksy fantasy
https://www.gildia.pl/promocje/509

Offline Brvk

« Odpowiedź #845 dnia: Cz, 13 Czerwiec 2024, 14:05:07 »

Offline FDH

« Odpowiedź #846 dnia: Nd, 16 Czerwiec 2024, 11:43:03 »
Zakupy w Taniaksiazka od 55pln przez InPost pay kod na 25pln- TATA25 -działa od 16 do 23 czerwca lub do wykorzystania puli kodów,TK wysyła też kody na 10% działają razem

Offline dinogal

« Odpowiedź #847 dnia: Nd, 16 Czerwiec 2024, 18:54:29 »
Zakupy w Taniaksiazka od 55pln przez InPost pay kod na 25pln- TATA25 -działa od 16 do 23 czerwca lub do wykorzystania puli kodów,TK wysyła też kody na 10% działają razem
to rozbuduje trochę tą promocję :)
I teraz UWAGA:
-w ustawieniach konta dacie zgodę na wiadomości SMS to zamówienia z darmową dostawą Inpost są już od 149zł.
- wybieracie coś np pakiet X-mieczy w Slipcase
- dodajcie kod 2024PEKAO żeby otrzymać 10% zniżki
- dobieracie cokolwiek żeby mieć znowu po zniżce powyżej 149zł (przy tych komiksach 78groszy) i darmową dostawę
- przerzucacie koszyk do Inspst i dodajecie kod tata25 na minus 25zł i macie pakiet X-mieczy w slipcase za 50% okładki z darmową dostawą do paczkomatu :)

Pozdro :)

Offline krakers000

« Odpowiedź #848 dnia: Nd, 16 Czerwiec 2024, 20:53:41 »
kod 2024pekao daje 4% zniżki

Offline dinogal

« Odpowiedź #849 dnia: Nd, 16 Czerwiec 2024, 21:32:18 »
kod 2024pekao daje 4% zniżki

ha, widzisz, tak szybko to robiłem że nie zwróciłem uwagi o ile mi obniżyło ;) ze strony z kuponami było opisane jako -10% i przyjąłem to jako pewnik :)

liczyła się dla mnie końcowa wartość i ona mi pasowała dlatego nawet nie podważałem :)

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #850 dnia: Nd, 16 Czerwiec 2024, 22:26:01 »
to rozbuduje trochę tą promocję :)
I teraz UWAGA:
-w ustawieniach konta dacie zgodę na wiadomości SMS to zamówienia z darmową dostawą Inpost są już od 149zł.
- wybieracie coś np pakiet X-mieczy w Slipcase
- dodajcie kod 2024PEKAO żeby otrzymać 10% zniżki
- dobieracie cokolwiek żeby mieć znowu po zniżce powyżej 149zł (przy tych komiksach 78groszy) i darmową dostawę
- przerzucacie koszyk do Inspst i dodajecie kod tata25 na minus 25zł i macie pakiet X-mieczy w slipcase za 50% okładki z darmową dostawą do paczkomatu :)

Pozdro :)
Po przeczytaniu tej instrukcji uznałem, że to jakiś kiepski żart. Ale wcale nie. Poszło całkiem sprawnie i cenowo naprawdę ciekawie. Pozdro i dzięki

Offline perek82

« Odpowiedź #851 dnia: Pn, 17 Czerwiec 2024, 10:16:24 »
Takie coś w Carrefour dziś zobaczyłem. Jeśli było, to sorki, nie śledzę tematów z kolekcjami. Na prędko przejrzałem i były chyba 2 różne kolekcje (pojedynki, Mroczna strona)
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #852 dnia: Pn, 17 Czerwiec 2024, 12:42:56 »
Ile oni tego musieli wydrukować, że pomimo tylu promocji dalej jest do kupienia.

Offline Saruman

« Odpowiedź #853 dnia: Pn, 17 Czerwiec 2024, 14:15:00 »
Oby więcej było takich inicjatyw w supermarketach, przyczynia się to do popularyzacji tego hobby.
Niska cena + łatwa dostępność.

Offline Xmen

« Odpowiedź #854 dnia: Pn, 17 Czerwiec 2024, 16:01:11 »
Tutaj zaraz ci napiszą że to zabija rynek, tylko 200zl+ na okładce sprzyja popularyzowaniu tego hobby.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.