Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 400339 razy)

Offline Antari

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #570 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 10:17:10 »
Ciekawe kiedy pojawi się nowy pre-order na październik? Od sierpnia przeliczniki znowu mają się zwiększyć...

Offline MiLes

« Odpowiedź #571 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 12:53:15 »
Zamówiłem 3 pozycje, po trzech dniach otrzymałem przesyłkę zapakowaną, nie w pudełko a jakiś profilowany karton, nie gruby a wytrzymały, raz owinięty w folię bąbelkową, dodatkowo komiksy w koszulce ochronnej i do tego wszystkiego gratisowy komiks. To mój pierwszy zakup w tym sklepie, czy ostatni, chyba nie. Patrząc na ceny z allegro i atomu to w MU mają niższe. pozdro
« Ostatnia zmiana: Pn, 29 Lipiec 2019, 12:57:34 wysłana przez MiLes »

Offline Hood

« Odpowiedź #572 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 13:31:27 »
OSTATNIE DNI Z NIŻSZYMI PRZELICZNIKAMI!!!
https://multiversum.pl/_blog/260-OSTATNIE_DNI_Z_NIZSZYMI_PRZELICZNIKAMI.html
'Powrotu do takich przeliczników na których jest oferowana większość tomów z tych trzech wydawnictw (DC, MARVEL, IDW) przez cały lipiec 2019 nie będzie raczej przez długi czas. '

Offline Murazor

« Odpowiedź #573 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 13:33:47 »
'Powrotu do takich przeliczników na których jest oferowana większość tomów z tych trzech wydawnictw (DC, MARVEL, IDW) przez cały lipiec 2019 nie będzie raczej przez długi czas. '
Po pseudo rewolucji miało nie być wysokich, a są. Nazbiera znów kilka regałów używek to zacznie wyprzedawać po niższych cenach.

Offline xanar

« Odpowiedź #574 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 13:47:47 »
Damballa, dzięki za wstawienie zdjęć, widać, że ktoś poświecił czas, tylko tak naprawdę nic z tych z zdjęć nie wynika. Nie widać z jakiego powodu znalazły się w tej ofercie ekspozycyjnej/specjalnej.

"Duże przeorganizowanie przeliczników ma na celu ich uproszczenie"  widzę, że właściciel zaczął się gubić w tej całej "matrycy przeliczników".

Po pseudo rewolucji miało nie być wysokich, a są. Nazbiera znów kilka regałów używek to zacznie wyprzedawać po niższych cenach.
Na ofertę ekspozycyjną/specjalną są aktualnie "absurdalnie niski przelicznik"

"Dla tomów z oferty specjalnej obowiązuje przelicznik 1 USD = 2,5 PLN (z ograniczoną czasowo możliwością uzyskania rabatu do 20% (przy maksymalnym rabacie można uzyskać absurdalnie niski przelicznik 1 USD = 2 PLN)."
« Ostatnia zmiana: Pn, 29 Lipiec 2019, 13:50:11 wysłana przez xanar »
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Murazor

« Odpowiedź #575 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 13:54:02 »
A tą specjalną, a tak naprawdę ekspozycyjną, można zamówić, czy tylko na miejscu?

Offline Damballa

« Odpowiedź #576 dnia: Pn, 29 Lipiec 2019, 14:02:00 »
Damballa, dzięki za wstawienie zdjęć, widać, że ktoś poświecił czas, tylko tak naprawdę nic z tych z zdjęć nie wynika. Nie widać z jakiego powodu znalazły się w tej ofercie ekspozycyjnej/specjalnej.

Jeśli zależy Tobie na konkretnych tytułach, to daj znać. Oprócz zdjęć dopiszę kilka zdań, o ewentualnych uszkodzeniach. Ale większość tomów, to są nowe egzemplarze, bez uszkodzeń.

Link do powyższej galerii w formie spakowanej do pobrania na dysk

https://we.tl/t-OL382scmBv
« Ostatnia zmiana: Śr, 31 Lipiec 2019, 22:33:39 wysłana przez Damballa »

Offline Moreroms

« Odpowiedź #577 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 10:54:01 »
Za FB sklepu:

Od preordera 2019-08 zaczynamy zeszytowe szaleństwo specjalnymi bardzo niskimi cenami.
Jak długo? Na zawsze.
Jak fajne są to ceny? Bardzo fajne - przykładowo dla DC i MARVELA aktualnie wszystkie zeszyty z cenami okładkowymi $3.99 za 12 PLN, $4.99 za 15 PLN a $5.99 za 18 PLN.
Zestaw ochronny (folia+tekturka) w gratisie? Tak.
Wszystkie aktualnie dostępne w preorderze zeszyty z tych wydawnictw znajdziecie tutaj: https://bit.ly/2YCmkGe
Cały preorder 2019-08 znajdziecie tutaj: https://multiversum.pl/c/1782/katalog-preorder-2019-08.html
Ceny zeszytów są od teraz powiązane bezpośrednio z cenami tomów (jedna matryca stosowanych przeliczników), więc kiedy ceny tomów będą zmieniały się na niższe lub wyższe dokładnie to samo będzie się działo z cenami zeszytów.

Ciekawe ile będzie trwała ta akcja "na zawsze" :D

Offline Antari

« Odpowiedź #578 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 11:00:26 »
Jeżeli chodzi o moje fanty z tego preordera to wychodzi troszkę taniej względem Atom comics (około 23 zł różnicy), więc chyba w tym miesiącu padnie zamówienie w sklepie Rafała. Ale różnice nie są już tak spore jak kiedyś. Zbliżamy się do niebezpiecznych granic. Ciekawe kiedy 1$ = 3,8 zł.

Offline Murazor

« Odpowiedź #579 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 11:00:43 »
Od preordera 2019-08 zaczynamy zeszytowe szaleństwo specjalnymi bardzo niskimi cenami.
Jak długo? Na zawsze.
(...)
ceny tomów będą zmieniały się na niższe lub wyższe dokładnie to samo będzie się działo z cenami zeszytów
Sam sobie przeczy w jednej wiadomości :o

Na zawsze będzie tak jak ceny z rewolucji, które miały być szalone do końca roku...

Offline xanar

« Odpowiedź #580 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 11:04:13 »
Ostatnio "na zawsze" trwało jakiś miesiąc.

« Odpowiedź #581 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 11:46:46 »
W tej wiadomości dotyczącej zmian cen, zastrzega,  że sytuacja może się zmienić, bo Cieśnina Ormuz czy Brexit  :D

Ceny preorder są porównywalne z Atom, ale Atom ma opcję za pobraniem, więc nic się nie zmienia, wolę Atom. Multiversum wygląda super na te dni otwarte, będę się musiał tam przejechać.

Offline Murazor

« Odpowiedź #582 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 11:59:26 »
Multiversum wygląda super na te dni otwarte, będę się musiał tam przejechać.
Przygotuj się, że często pojawiają się rzeczy spoza listy dostępnej na necie (kiedyś była, teraz nie wiem) i możesz chcieć kupić więcej, niż planowałeś :)

Offline Antari

« Odpowiedź #583 dnia: Pt, 02 Sierpień 2019, 12:56:01 »
W tej wiadomości dotyczącej zmian cen, zastrzega,  że sytuacja może się zmienić, bo Cieśnina Ormuz czy Brexit  :D

Hahaha ale się przy tym uśmiałem. Zapomniał dopisać, że wpływają też kosmici, iluminaci, 11 września, itd.

Offline xanar

« Odpowiedź #584 dnia: Pn, 05 Sierpień 2019, 14:32:35 »