Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 399625 razy)

Offline death_bird

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #2190 dnia: So, 02 Sierpień 2025, 17:16:21 »
Podobno się dogadali z tymi cłami:

No właśnie podobno nie tak do końca, bo przykładowo i Niemcy i Francja twierdzą, że oni tam niczego nie negocjowali, że Urszulka prywatnie sobie rozmawiała i ich to generalnie nie dotyczy, bo cła nakładać to my a nie nam. Toteż na razie nic nie wskazuje na formalne zakończenie sprawy.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline xanar

« Odpowiedź #2191 dnia: So, 02 Sierpień 2025, 20:21:52 »
Daj tam spokój z tą śmieszną Europą :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Warpath

« Odpowiedź #2192 dnia: So, 02 Sierpień 2025, 21:29:36 »
Tak z doświadczenia - jak zazwyczaj wyglądają te tomy, które Azyl wystawia jako oferta specjalna? Ze stanem opisanym jako dostateczny?

Trochę loteria, ale w większości są to losy wygrane :) W moim przypadku do tej pory wszystkie przychodziły w folii jak nówki. Z kolei trzy ostatnio zamówione omniaki - wszystkie trzy były rozfoliowane, dwa bez żadnych uszkodzeń, jeden z obitymi dwoma rogami, niemniej bez tragedii szczególnie zważywszy, że ten album jest już OOP i nie był nigdzie dostępny. Prawdopodobnie jedna sztuka się jakoś uchowała i wskoczyła na stan.

Offline vision2001

« Odpowiedź #2193 dnia: Nd, 03 Sierpień 2025, 19:31:13 »
Tak z doświadczenia - jak zazwyczaj wyglądają te tomy, które Azyl wystawia jako oferta specjalna? Ze stanem opisanym jako dostateczny?
Na moje ostatnie dwa zakupy (łącznie 10 omniaków i 1 compendium) stan bardzo dobry.
Ale jeśli kupisz i Ci nie będzie odpowiadał stan, to zawsze możesz zwrócić, ale pamiętaj: jeśli nie zwracasz całego zamówienia, to za koszt odesłania nie dostaniesz hajsów. Jest ryzyko, jest zabawa. Ale najczęściej jednak warto kupić i się przekonać. 

Offline Toranga

« Odpowiedź #2194 dnia: Pn, 04 Sierpień 2025, 11:43:46 »
Potwierdzam powyższe.
Zamawiam od nich od lat. Dziesiątki omniaków i setki trejdów. Jest tak jak pisze vision.

Offline LoneWolf

« Odpowiedź #2195 dnia: Pn, 04 Sierpień 2025, 15:39:59 »
Trochę loteria, ale w większości są to losy wygrane :) W moim przypadku do tej pory wszystkie przychodziły w folii jak nówki. Z kolei trzy ostatnio zamówione omniaki - wszystkie trzy były rozfoliowane, dwa bez żadnych uszkodzeń, jeden z obitymi dwoma rogami, niemniej bez tragedii szczególnie zważywszy, że ten album jest już OOP i nie był nigdzie dostępny. Prawdopodobnie jedna sztuka się jakoś uchowała i wskoczyła na stan.
Który OOP kupiłeś?

Co do głównego pytania ja również polecam ten sklep, zakupy od lat, prawie zawsze wszystko w folii, czasem jakieś mały defekt w postaci lekko zbitego rogu.

Offline Warpath

« Odpowiedź #2196 dnia: Pn, 04 Sierpień 2025, 17:21:03 »
Captain America Remendera, tak by skompletować kontynuację, skoro Egmont się nie kwapił.

Online Saruman

« Odpowiedź #2197 dnia: Pn, 11 Sierpień 2025, 22:34:52 »

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2198 dnia: Śr, 13 Sierpień 2025, 21:17:31 »
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Zaryzykowałem i dzisiaj komiks doszedł - bez folii, ale według mnie stan ideał.

W Azylu jest zawsze dużo taniej niż w Atomie, a tu doszło dodatkowe ponad 5 dych obniżki, więc finalnie wyszła różnica 190 vs. 340 zł.

Offline angelscorpion

« Odpowiedź #2199 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 19:16:05 »
Nowa promocja na Azylu:

MEGA AKCJA OD 22.09.2025 DO 5.10.2025

SPECJALNY TRYB BONUSÓW ZALEŻNYCH OD WARTOŚCI PRODUKTÓW W SKŁADANYM ZAMÓWIENIU:
- powyżej 250 PLN - gratisowa przesyłka
- powyżej 500 PLN - gratisowa przesyłka oraz rabat 10% dla zamawianych produktów
- powyżej 1000 PLN - gratisowa przesyłka oraz rabat 20% dla zamawianych produktów
Rabaty z poszczególnych progów nie łączą się ze sobą, wyższy rabat zastępuje niższy.

Opisane powyżej bonusy naliczane są w koszyku automatycznie.

Offline angelscorpion

« Odpowiedź #2200 dnia: So, 27 Wrzesień 2025, 00:41:32 »
Promocja z okazji MFKiG:

PROMOCJA RABAT 40%.
SZALEŃSTWO TRWA DO 28.09.2025:
https://azylkomiksu.pl/c/6091/promocja-rabat-40-do-28-09-2025-.html
Można kupić niektóre omnibusy za 187 PLN  oraz epiki za 67 PLN.
Niektóre tytuły dostępne , niektóre sprowadzane, ale ceny atrakcyjne  :)

Offline bababatman

« Odpowiedź #2201 dnia: Pn, 06 Październik 2025, 11:53:09 »
Hej,

chciałem anulować jedno zamówienie na Azylu. Napisałem w tej sprawie 3 albo i 4 maile. Na żaden nie dostałem odpowiedzi. Czy kontakt z tym sklepem jest faktycznie tak utrudniony? Na odpowiedź czekam już ponad tydzień, a na odstąpienie mam 14 dni. Polecacie żeby lepiej tam zadzwonić czy cierpliwie czekać? Mieliście jakieś problemy związane z komunikacją ze sklepem? Dzięki z góry!

Online WolfSazen

« Odpowiedź #2202 dnia: Pn, 06 Październik 2025, 11:56:54 »
Hej,

chciałem anulować jedno zamówienie na Azylu. Napisałem w tej sprawie 3 albo i 4 maile. Na żaden nie dostałem odpowiedzi. Czy kontakt z tym sklepem jest faktycznie tak utrudniony? Na odpowiedź czekam już ponad tydzień, a na odstąpienie mam 14 dni. Polecacie żeby lepiej tam zadzwonić czy cierpliwie czekać? Mieliście jakieś problemy związane z komunikacją ze sklepem? Dzięki z góry!

Dzwoń, na maile rzadko odpisują.

Online Murazor

« Odpowiedź #2203 dnia: Pn, 06 Październik 2025, 12:49:13 »
Telefonu też nie odbierają, ale zawsze oddzwaniają (czasami po kilku godzinach). Co do zwrotów, pisałem maila, odsyłałem paczke i po paru dniach dostawałem zwrot kasy, a czasami maila z pytaniem o numer konta do zwrotu i dopiero przelew.

Offline rekin

« Odpowiedź #2204 dnia: Pn, 06 Październik 2025, 14:31:31 »
Hej,

Wystarczy, że ich poinformujesz o tym fakcie wg wzoru, w ciągu 14 dni od momentu odebrania przesyłki. Następnie masz 14 dni na odesłanie towaru. Ja też nie otrzymałem odpowiedzi zwrotnej, tylko spakowałem paczkę i nadałem na ich adres.