Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 352665 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline death_bird

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #1575 dnia: Wt, 27 Kwiecień 2021, 16:45:59 »
Kuriozalne jak kuriozalne - ludzie sami z siebie, za darmo i w ramach czasu wolnego rozprowadzają te "odezwy" po sieci.  8)
A w każdym razie po forum.  ???
Czyli widać skuteczne kuriozum.  8)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline xanar

« Odpowiedź #1576 dnia: Wt, 27 Kwiecień 2021, 17:22:07 »
Dobra, dobra, nie mądrzyj się tutaj tylko lepiej zamówienie jakieś zrób bo przez ciebie sklep upadnie :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #1577 dnia: Wt, 27 Kwiecień 2021, 17:34:33 »
parodysta

Offline Gazza

« Odpowiedź #1578 dnia: Wt, 27 Kwiecień 2021, 18:13:48 »
Kuriozalne jak kuriozalne - ludzie sami z siebie, za darmo i w ramach czasu wolnego rozprowadzają te "odezwy" po sieci.  8)
A w każdym razie po forum.  ???
Czyli widać skuteczne kuriozum.  8)
Jestem przekonany, że „rozprowadzeniu” przyświecał aspekt satyryczny. Ku rozbawieniu reszty towarzystwa 😉

Offline death_bird

« Odpowiedź #1579 dnia: Wt, 27 Kwiecień 2021, 18:45:20 »
No ale przecież nieważne jak - byle po nazwisku.
Poza tym bez tych akcentów satyrycznych nie miałbym pojęcia, że są jakieś "promocje" na Multiwersum a tak to jestem z nimi na bieżąco.  :o
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Toranga

« Odpowiedź #1580 dnia: Wt, 27 Kwiecień 2021, 20:33:06 »
No ale przecież nieważne jak - byle po nazwisku.
Poza tym bez tych akcentów satyrycznych nie miałbym pojęcia, że są jakieś "promocje" na Multiwersum a tak to jestem z nimi na bieżąco.  :o

Dokładnie. Jak w przysłowiu z psami i karawaną.
Śmieszki sobie śmieszkują, a pan Palacz robi utarg.
Już pomijając fakt, że śmieszki przepłacają w Atomie, ale wiadomo legendarna jakość obsługi jest bezcenna.  8)

Offline Gazza

« Odpowiedź #1581 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 08:19:26 »
Śmiech to zdrowie więc nie wiem nadal o co Wam chodzi? :)
Zresztą - ja w tym utargu partycypuję (vide wczorajsza wrzutka w "Nowym nabytku zakupowym").
Lubię przepłacać w Atomie. Zwłaszcza za pozycje, które dla mnie ściągają, a MVM nie podejmuje nawet tematu. Tak - legendarna jakość obsługi w Atomie jest zaiste bezcenna.

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #1582 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 08:23:09 »
Jak MVM zbliży się jakością obsługi do Atom, to zostanę stałym klientem pana Rafała. Aktualnie idę z uśmiechem na ustach przepłacać u konkurencji

Offline Teli

« Odpowiedź #1583 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 08:43:43 »
Przyklepuję.
Rozumiem chęć przyoszczędzenia i ten emocjonalny rollercoaster w którym Multiversum osiąga mistrzostwo ale trochę już łażę po tym komiksowym światku i z czasem dotarło do mnie że "przepłacanie" na Atomie czy Gildii nie jest takie złe.
Jakość obsługi, pakowanie, wsparcie i doradztwo, stabilność i czytelny, nie zmieniany co chwilę regulamin przekonują mnie do wydania tych kilku złotych więcej. Zresztą od czasu jak uzupełniłem wszystkie braki i dotarłem do punktu gdzie kupuję na mniej i na bieżąco jakość zaczęła przeważać nad ceną.
Cholera zresztą wczoraj znów złapałem się na tym że z uśmiechem przepłaciłem u złej konkurencji pana Rafała i jakoś mi nie żal.

Offline Lafar

« Odpowiedź #1584 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 09:01:36 »
Jak jeszcze raz przeczytam w temacie o MvM, post tylko o tym, że Atom jest taki fajny bo obsługa to zwrócę śniadanie, kolacje, obiad i deser. Ile razy można mówić dokładnie to samo?

Specjalnie mamy dwa tematy, po jednym dla każdego sklepu. Jeżeli chcę napisać coś o Atomie, idę do tematu o Atomie. Chcę napisać coś o MvM albo pośmiać się z ostatniego bastionu, przeliczników, wpływu prędkości topienia się biegunowej czapy lodowej na koszt komiksów - przychodzę do tematu o MvM.

Offline nicolascage

« Odpowiedź #1585 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 11:11:22 »
Przesadzacie, ja tam się wyprztykałem z kasy i dostałem kalendarz z Fantastyczną czwórką  ;D
A tak serio, to wszystko z MV przyszło super zapakowane, defekty naprawdę minimalne (w ostatniej dostawie minimalnie ruszony grzbiet na jednym kompendium i leciutko ruszony jeden róg na hardcoverze). Gość jest specyficzny, ale może rzeczywiście walczy o przetrwanie :)
Mam porównanie po zamówieniach w obu sklepach i rzeczywiście w AC o niebo lepsza obsługa, ale reszta już właściwie na podobnym poziomie.

Offline eyesore

« Odpowiedź #1586 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 11:15:00 »
Jak jeszcze raz przeczytam w temacie o MvM, post tylko o tym, że Atom jest taki fajny bo obsługa to zwrócę śniadanie, kolacje, obiad i deser. Ile razy można mówić dokładnie to samo?

Specjalnie mamy dwa tematy, po jednym dla każdego sklepu. Jeżeli chcę napisać coś o Atomie, idę do tematu o Atomie. Chcę napisać coś o MvM albo pośmiać się z ostatniego bastionu, przeliczników, wpływu prędkości topienia się biegunowej czapy lodowej na koszt komiksów - przychodzę do tematu o MvM.

od tego jest to forum żeby dyskutować nie na temat  ;D

Offline rekinn

« Odpowiedź #1587 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 12:05:29 »
Już pomijając fakt, że śmieszki przepłacają w Atomie, ale wiadomo legendarna jakość obsługi jest bezcenna. 

Ja nie wymagam od sprzedawcy jakiejs wspaniałej obsługi, tylko by mi nie pluł w twarz i nie robił ze mnie idioty, jak Palacz.

W ogóle to kolego nicolascage, tak na 90% mysle, ze jestes albo Palaczem, albo jego pracownikiem.
« Ostatnia zmiana: Śr, 28 Kwiecień 2021, 12:07:28 wysłana przez rekinn »

Offline Gazza

« Odpowiedź #1588 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 12:38:40 »
(...)
A tak serio, to wszystko z MV przyszło super zapakowane, defekty naprawdę minimalne (w ostatniej dostawie minimalnie ruszony grzbiet na jednym kompendium i leciutko ruszony jeden róg na hardcoverze). Gość jest specyficzny, ale może rzeczywiście walczy o przetrwanie :)
(...)
"O przetrwanie" walczy zdaje się od kilku lat. Schemat regularnie się powtarza, a wystarczyłoby przemyśleć swoje podejście do klienta, nie komplikować, nie kombinować, a byłbym wiernym, lokalnym klientem. No cóż, trudno.
Pakowanie jest zawsze bez zarzutu. Zaryzykuję, że nieco lepsze nawet niż w Atomie. :)

Offline Toranga

« Odpowiedź #1589 dnia: Śr, 28 Kwiecień 2021, 12:59:18 »
Śmiech to zdrowie więc nie wiem nadal o co Wam chodzi? :)
Zresztą - ja w tym utargu partycypuję (vide wczorajsza wrzutka w "Nowym nabytku zakupowym").
Lubię przepłacać w Atomie. Zwłaszcza za pozycje, które dla mnie ściągają, a MVM nie podejmuje nawet tematu. Tak - legendarna jakość obsługi w Atomie jest zaiste bezcenna.

No widzę. Fajne artbooki. A pisałeś tu już kiedyś że nigdy więcej w MVM. Ale rozumiem, że to nie komiksy wiec się nie liczy. 😜

A pośmiać też się lubię i jestem fanem antymarketingu MVM. 😁

Ale tego zachwycania się Atomem nie dzierżę. Nie powiem, też u nich parę razy kupowalem, ale zostawiłem tam ułamek tego co w MVM.

Oczywiście każdy że swoimi pieniędzmi robi ci chce. Jak ktoś woli dopłacić za "wspaniałą obsługę" to pogratulować skoro go stać i ma gest. Ja biedny ciułacz liczę każdą złotówkę wydaną na komiksy. 🤷‍♂️