Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 352666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Global

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #1620 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 08:36:15 »
Po pierwsze, on nigdzie nie napisał, źe firma upadnie.
Po drugie, żaden dystrybutor się nie dowie co on wypisuje u siebie na fanpeju i stronce, bo ich to wuj obchodzi.🤷‍♂️
Sugerowal to wielokrotnie w przeszlosci.

Offline Toranga

« Odpowiedź #1621 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 09:47:03 »
Sugerowal to wielokrotnie w przeszlosci.

Sugerował, nie sugerował, w opisie walki o przetrwanie  ::) tj Ostatniego Bastionu, napisał jasno co i jak.
Nie ma mowy o upadłości tylko wygaszanie działalności rozłożone na kilka lat.

Edit: a że ma skłonność do dramatyzowania to nie dyskutuję.🤷‍♂️

Offline Global

« Odpowiedź #1622 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 10:01:48 »
Sugerował, nie sugerował, w opisie walki o przetrwanie  ::) tj Ostatniego Bastionu, napisał jasno co i jak.
Nie ma mowy o upadłości tylko wygaszanie działalności rozłożone na kilka lat.

Edit: a że ma skłonność do dramatyzowania to nie dyskutuję.🤷‍♂️
Slowo klucz to "w przeszlosci".

Offline sad_drone

« Odpowiedź #1623 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 12:09:27 »
@freshmaker w azylu juz nie informuja o stanie odkad sa zakupy przez strone internetowa, kupowalem ostatnio pare razy i denty byly solidne a jako ze nie ma zdjec przed zakupem kupujesz kota w worku. Oczywiscie mowie o ofercie ekspozycyjnej, pre ordery itp powinny byc w stanie bdb.
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline Toranga

« Odpowiedź #1624 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 13:14:48 »
@freshmaker w azylu juz nie informuja o stanie odkad sa zakupy przez strone internetowa, kupowalem ostatnio pare razy i denty byly solidne a jako ze nie ma zdjec przed zakupem kupujesz kota w worku. Oczywiscie mowie o ofercie ekspozycyjnej, pre ordery itp powinny byc w stanie bdb.
Ale prosiłeś o przesłanie zdjęć czy tylko złożyłeś zamówienie.
Wysyłanie zdjęć nie jest już w standardzie, ale gdybyś napisał albo zadzwonił tak jak sugerował xanar, to myślę, że spokojnie można się porozumieć.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #1625 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 14:58:15 »
tak te zdjęcia dostawałem przy zamówieniach mailowych jak jeszcze nie było sklepu. przy ostatnim omnibusie bprd dzwoniłem do nich i są w miarę elastyczni przy łączeniu wysyłek.

Offline Damballa

« Odpowiedź #1626 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 15:29:00 »
W Azylu po złożeniu zamówienia na ekspozycję, mailowo albo w uwagach do zamówienia można poprosić o weryfikację
« Ostatnia zmiana: Pt, 30 Kwiecień 2021, 15:44:03 wysłana przez Damballa »

Offline sad_drone

« Odpowiedź #1627 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 15:38:49 »
A to wycofuje, ja nie prosilem o weryfikacje bo uszkodzenia mi nie przeszkadzaja. Sry za wprowadzanie w blad
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline Bogumil

« Odpowiedź #1628 dnia: Pt, 30 Kwiecień 2021, 16:11:57 »
Jak prosiłem o zdjęcia w Azylu, zawsze mi bez problemu wysyłali.

Offline starcek

« Odpowiedź #1629 dnia: So, 01 Maj 2021, 09:59:23 »
Potwierdzam, prosisz i masz.  8)
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline xanar

« Odpowiedź #1630 dnia: So, 01 Maj 2021, 12:54:40 »
Takie pytanko odnośnie jeszcze bardziej skomplikowania skomplikowanego systemu składania zamówień. Jeżeli opłacę zamienienie z góry (czego nie zrobię, bo nie bardzo widzę sens za płacenie za coś co może przyjedzie za pól roku a może nie) i będą tam produkty, które mają się ukazać za 2,3 miesiące i za 6 miesięcy, to to wszystko będzie wysłane za 6 miesięcy.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1631 dnia: So, 01 Maj 2021, 13:00:20 »
Przecież nie wyśle Ci nie kompletnego zamówienia.

Offline PawelC

« Odpowiedź #1632 dnia: So, 01 Maj 2021, 19:10:19 »
Jeśli złożysz później jakieś inne zamówienie, to pozycje skompletowane na dany moment zostaną na 99% dołączone do niego. Jeśli będzie to twoje jedno, jedyne zamówienie ever w sklepie to będziesz czekać na skompletowanie całości.

Offline Toranga

« Odpowiedź #1633 dnia: So, 01 Maj 2021, 19:56:34 »
Jeśli złożysz później jakieś inne zamówienie, to pozycje skompletowane na dany moment zostaną na 99% dołączone do niego. Jeśli będzie to twoje jedno, jedyne zamówienie ever w sklepie to będziesz czekać na skompletowanie całości.

Chyba coś było na ten temat w regulaminie, ale nie jestem pewien a sprawdzać nie mam czasu. W każdym bądź razie zamówiłem w promocji na DC zarówno rzeczy już wydane jak i preorderowe, więc się okaże.

Offline xanar

« Odpowiedź #1634 dnia: Śr, 05 Maj 2021, 18:12:53 »
Nowy wpis jest  :)

WHAT IF?
2021-05-05 17:48:17
Co się stanie jeżeli operacja OSTATNI BASTION nie osiągnie 100% wykonania planu?

Od 1.06.2021 nie będzie możliwości zamawiana produktów sprowadzanych z USA oraz oferowanych przedpremierowo.
Wszystkie przyjęte do realizacji zamówienia na produkty sprowadzane z USA oraz oferowane przedpremierowo (także te z premierą planowaną na 2022 rok) złożone do 31.05.2021 zostaną zrealizowane z wykluczeniem sytuacji losowych uniemożliwiających ich zrealizowanie (anulowanie przez wydawcę, dystrybutora, itp.).
Możliwe będzie zamawianie dostępnych w naszym magazynie produktów w trybie wygaszania oferty - oznacza to że żadne wyprzedane na stronie sklepu produkty nie będą już uzupełniane w naszym magazynie.
Oferta dostępnych w naszym magazynie produktów będzie jeszcze siłą rozpędu powiększała się o tomy pozamawiane przez nas na stock magazynowy do 31.05.2021.
Tryb wyprzedaży stocku magazynowego będzie trwał przynajmniej do momentu zrealizowania wszystkich zamówień na produkty pozamawiane przedpremierowo, czyli pożegnamy się z Wami pewnie gdzieś w pierwszej połowie 2022 roku.

Co się stanie jeżeli operacja OSTATNI BASTION przekroczy 100% wykonania planu?

Polecimy dalej do przodu utrzymując i wzbogacając systematycznie największy w Polsce magazyn dostępnych od ręki oryginalnych komiksów z USA.
Nastąpi przygotowanie do kolejnej wielkiej zmiany związanej z wydawnictwem MARVEL COMICS dla którego zmieni się główny dystrybutor.
Kontynuowane będą zmiany w zakresie oferty rozpoczęte w okresie kwiecień-maj 2021
Twój komiks jest lepszy niż mój