Autor Wątek: Inpost Pay - kody i okazje  (Przeczytany 10307 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xmen

Odp: Inpost Pay - kody i okazje
« Odpowiedź #45 dnia: Cz, 10 Kwiecień 2025, 15:10:23 »
Ja właśnie wygrałem cztery losy w loterii xd
Wcześniej były nawet vouchery na 20zł, teraz nic.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline NuoLab

« Odpowiedź #46 dnia: Pt, 11 Kwiecień 2025, 15:19:07 »
Już są znowu dostępne te vouchery na 10 zł, wziąłem sobie 3 na zapas chociaż wykorzystać można zdaje się tylko jeden na raz.

Offline FDH

« Odpowiedź #47 dnia: Pn, 19 Maj 2025, 09:59:37 »
Nowy kod InPost pay BOHATERKA na 25pln ,zakupy za 100pln płatność zapisaną kartą.Jest teraz jakiś kod  na darmową dostawę w Tantis?

Offline krakers000

« Odpowiedź #48 dnia: Nd, 25 Maj 2025, 14:13:02 »
ALELADNIE  -Kupon rabatowy z okazji Dnia Dziecka 25zł przy zamówieniu od 100zł płacąc zapisaną kartą w sklepach z opcją płatności Inpost Pay. Ważny od 27.05 do 1.06.
Regulamin pojawi się 27.05

Offline PJP

« Odpowiedź #49 dnia: Pt, 30 Maj 2025, 17:43:21 »
Piszę tutaj, bo dla wielu kody = Matfel ;) To trochę jak w memach, człowiek się brzydzi, ale ogląda :D Do tej pory przy różnych okazjach z kodami starałem się nie dać sklepowi możliwości uszkodzenia przesyłki, ponieważ raczej oszczędnie podchodzą do pakowania... Zamawiałem po prostu maksymalnie kilka rzeczy zbliżonych rozmiarem. I to była dobra koncepcja - ostatecznie wszystko docierało bez uszkodzeń. Teraz zamówiłem grubszą rzecz i byłem ciekawy jak wybrną. Wybrnęli, dali grubszą kopertę kartonową, dużą porządną i nawet (!) bąbelki.
« Ostatnia zmiana: Pt, 30 Maj 2025, 17:45:00 wysłana przez PJP »

Offline Xmen

« Odpowiedź #50 dnia: Pt, 30 Maj 2025, 21:51:20 »
ja przeważnie kody zużywam w innych sklepach, matfel często ma drożej niż inni.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Rafa

« Odpowiedź #51 dnia: Pt, 30 Maj 2025, 23:47:15 »
@Xmen
W których? Tantis ostatnio "podrożał" mam wrażenie.

Offline Xmen

« Odpowiedź #52 dnia: So, 31 Maj 2025, 02:29:22 »
Tantis, tania książka, czytam.pl przeważnie przez Ceneo albo lubimy czytać mają ceny niższe niż matfel. Nie mówię że zawsze, ale w 90% przypadków mają taniej, przynajmniej te komiksy których ja szukam.

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #53 dnia: So, 31 Maj 2025, 07:57:14 »
Ja z kodami zamawiam ostatnio w Tantisie - w przeciwieństwie do Matfela zawsze wysyła zamówiony towar, robi to szybciej, zazwyczaj jest tańszy, a na fakturze masz to co dostałeś. Wprawdzie pakuje budżetowo, ale póki co wszystko doszło bez uszkodzeń (może kwestia szczęścia?), więc nie przerabiałem reklamacji, ale pod tym względem gorzej niż w Matfelu być nie może.

Z Matfela od pewnego już nic świadomie nie zamawiam (za duże ryzyko), ale mają na Allegro nasrane sklepów-córek, z których część (nieprzypadkowo) ma zupełnie inne nazwy, więc ostatnio mi coś przesłali - zapakowane słabo, ale uszkodzenia książek nie miały dla mnie dużego znaczenia, bo to była taniocha i nie dla mnie. Dla siebie bym nic u nich nie zamówił.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #54 dnia: So, 31 Maj 2025, 08:37:15 »
Po przeprawach z reklamacją mam na Matfela wyrąbane, ale przez Allegro jeszcze bym kupił, bo zgłoszony problem raczej musieliby załatwić szybciej.
« Ostatnia zmiana: So, 31 Maj 2025, 08:38:48 wysłana przez Castiglione »

Online volker

« Odpowiedź #55 dnia: Pn, 09 Czerwiec 2025, 13:11:49 »
Kod NALATO za 25 zł przy zakupach od 120 zł płatność kartą.

Offline Death

« Odpowiedź #56 dnia: Pn, 09 Czerwiec 2025, 15:50:41 »
Smak Liter we współpracy z InPostem, to byłaby potęga.