Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 254302 razy)

Offline Xmen

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #1920 dnia: Wt, 01 Lipiec 2025, 15:44:30 »
Przyszła do mnie paczka z gildii wszystko dobrze zabezpieczone w folli 2 z 3 komiksów całe po obijane narożniki mam wrażenie że ktoś świadomie zapakował takie komiksy bo są to komiksy wyprzedane.... Już niechce sie rozpisywać się że kolejny raz w gildii pojebali adres i musiałem znowu paczkę przekierowywać....
Normalnie pakują obite komiksy. Ja u nich zakupy robiłem dosłownie kilka razy i z tego dwa razy komiksy były obite, mimo tego że w folii i w nieuszkodzonym kartonie. Pewnie to jakieś zwroty, komuś muszą je wcisnąć.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline starcek

« Odpowiedź #1921 dnia: Pt, 04 Lipiec 2025, 09:34:32 »
Przestali pakować zeszytówki w koszulki foliowe, naklejają etykiety z kodami kreskowymi bezpośrednio na komiksy. Nowa jakość dotarła i do tej części realizacji zamówienia.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline wasilmw

« Odpowiedź #1922 dnia: Pt, 04 Lipiec 2025, 13:37:18 »
Z chęcią kupię komiks: Hilda i Władca gór z wydawnictwa Centrala.
http://centrala.org.uk/pl/sklep/hilda-i-wladca-gor/

Offline Takesh

« Odpowiedź #1923 dnia: Pt, 04 Lipiec 2025, 14:46:40 »
Przestali pakować zeszytówki w koszulki foliowe, naklejają etykiety z kodami kreskowymi bezpośrednio na komiksy. Nowa jakość dotarła i do tej części realizacji zamówienia.

Gildia nakleja etykiety na komiksy? Serio?

Offline amsterdream

« Odpowiedź #1924 dnia: Pt, 04 Lipiec 2025, 15:41:58 »
Z dawnej Gildii to już tylko nazwa domeny pozostała. Od dwóch czerwcowych mang Kotori niedługo minie miesiąc od premiery i dalej ich w Gildii nie ma 🤣
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline Xmen

« Odpowiedź #1925 dnia: Pt, 04 Lipiec 2025, 16:08:00 »
"profesjonalny sklep" widać, że ewidentnie mają klientów gdzieś.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline starcek

« Odpowiedź #1926 dnia: So, 05 Lipiec 2025, 17:55:53 »
Gildia nakleja etykiety na komiksy? Serio?
Tak, z nazwą i kodem kreskowym. Tak jest na zeszytówkach Żbika. Reszta chyba tego unika jeśli kod kreskowy jest na komiksie.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline PJP

« Odpowiedź #1927 dnia: So, 05 Lipiec 2025, 18:00:17 »
W skupszopie jeszcze się z tym spotkałem.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #1928 dnia: So, 05 Lipiec 2025, 22:35:47 »
A kiedy oni pakowali zeszyty w koszulki? Nigdy tak nie dostałem.

Offline PJP

« Odpowiedź #1929 dnia: So, 05 Lipiec 2025, 22:57:44 »
Koszulek nie było, ale były naklejki z kodami.

Offline Death

« Odpowiedź #1930 dnia: So, 05 Lipiec 2025, 23:22:38 »
Jak nie było?
Jeszcze niedawno pakowali na przykład taki Wydział 7 w koszulki.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1931 dnia: So, 05 Lipiec 2025, 23:43:04 »
Pomijam już wpadkę z witryną ale tyle lat pracowali na swoją markę, a teraz mają tak wywalone? Trochę to dziwne.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #1932 dnia: Nd, 06 Lipiec 2025, 09:18:00 »
Jak nie było?
Jeszcze niedawno pakowali na przykład taki Wydział 7 w koszulki.
W życiu nie dostałem, zawsze miałem luzem.

Offline Takesh

« Odpowiedź #1933 dnia: Nd, 06 Lipiec 2025, 10:16:50 »
Prawie wszystkie zeszyty W7 i inne tego typu kupiłem w Gildii. NIGDY nie dostałem w koszulce.

Offline Death

« Odpowiedź #1934 dnia: Nd, 06 Lipiec 2025, 10:33:07 »
Ja właśnie kilka ostatnich miałem. I jeszcze jakieś inne zeszytowe też. Dopiero teraz jak przyszły te dodruki AQQ i Ćma z tym chińskim smokiem na okładce, to nie było koszulki.