Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 308558 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline deFranco

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #1530 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 15:33:43 »
Kolejny duży minus nowej Gildii - jak masz jakiś komiks w schowku to jak przeglądasz główną stronę to nawet nie widać czy dany tytuł tam jest czy nie.
To powinni przywrócić obowiązkowo + widoczny rabat.

Fajnie by było jakby można było sortować schowek. Ja osobiście nie lubię jak te dostępne mieszają mi się tam z przedsprzedażą.
tyle ode mnie wstępnych uwag.
« Ostatnia zmiana: Cz, 01 Maj 2025, 15:44:40 wysłana przez deFranco »
Czekam na: Bob Morane, Ric Hochet, Vampirella, Tomb of Dracula, Den, Indiana Jones, Xenozoic, Barb Wire, Alpha, Estelle

Offline Wintermute

« Odpowiedź #1531 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 07:21:45 »
Probuję znaleść coś Kellego Jonesa używając wyszukiwarki (wpisuję Kelley Jones). No dupa zbita. U was coś pokazuje? U mnie 0 pozycji na telefonie. Nawet nie mogę użyć filtrów bo nic nie znajduje.
Naprawili, wyszukiwarka już znajduje.

Offline dinogal

« Odpowiedź #1532 dnia: So, 03 Maj 2025, 09:01:54 »
ale za to zniknęła opcja filtrów "tylko dostępne".

Offline kv

« Odpowiedź #1533 dnia: So, 03 Maj 2025, 09:52:08 »
Pewnie dlatego, że i tak nie działała...

Offline tomsawyer

• Polubień: 414
  • Żywych zwołuję, zmarłych opłakuję, gromy kruszę.
    • Rush Hemispheres
« Odpowiedź #1534 dnia: So, 03 Maj 2025, 14:59:24 »
Teraz mała zagadka, pewnie banalna, ale poradźcie.
Odebrałem zamówienie z płatnością za pobraniem, bez opłacenia (błąd Gildii). Chcę zapłacić. Na fakturze mam inny numer konta niż na stronie Gildii. Na które konto powinienem przelać pieniądze?
"Nie od razu Rzym zbudowano, oczywiście, z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego."

Offline Xmen

« Odpowiedź #1535 dnia: So, 03 Maj 2025, 15:04:45 »
Jak chcesz być uczciwy to na dwa ;)
Ja bym przelał na konto które jest na fakturze.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #1536 dnia: So, 03 Maj 2025, 16:07:44 »
Dopytaj się na bok'u.

Offline tomsawyer

• Polubień: 414
  • Żywych zwołuję, zmarłych opłakuję, gromy kruszę.
    • Rush Hemispheres
« Odpowiedź #1537 dnia: So, 03 Maj 2025, 17:16:44 »
Tak zrobię.
"Nie od razu Rzym zbudowano, oczywiście, z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego."

Online amsterdream

« Odpowiedź #1538 dnia: So, 03 Maj 2025, 21:56:30 »
Ja bym to olał i poczekał aż się upomną. Albo odesłał im te komiksy i więcej zakupów tam nie robił ::)
Czas nas zmienił, chłopaki...

Online xanar

« Odpowiedź #1539 dnia: So, 03 Maj 2025, 22:12:44 »
Masz fakturę to robisz na ten co na fakturze, zresztą pewnie mają więcej rachunków niż jeden.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Kandor

« Odpowiedź #1540 dnia: So, 03 Maj 2025, 22:38:46 »
Chciałbym się skonsultować z osobami biorącymi coś ostatnio za pobraniem z dostawą/zapłatą przez paczkomat InPost. Chciałbym zamówić tak Gunslingera. Zainstalowałem apkę InPost Mobile aby przy odbiorze zapłacić środkami z karty płatniczej. Jakieś rady? Sugestie?😀

Offline komiks

« Odpowiedź #1541 dnia: So, 03 Maj 2025, 22:56:36 »
Można zapłacić za przesyłkę InPost za pobraniem, z poziomu komputera, a nie smartfonu. W apce InPostu wystarczy wybrać płatność przelewem, wybieramy nasz bank i wtedy link do płatności otworzy się w zwykłej przeglądarce internetowej. Kopiujemy ten link z adresu przeglądarki, wklejam do mejla i zapisujemy np. w roboczych, albo wysyłamy do siebie. Następnie otwieramy link z mejla na zwykłym komputerze i dalej już jest  jakbyśmy płacili z poziomu komputera.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Kandor

« Odpowiedź #1542 dnia: So, 03 Maj 2025, 23:52:32 »
Można zapłacić za przesyłkę InPost za pobraniem, z poziomu komputera, a nie smartfonu. W apce InPostu wystarczy wybrać płatność przelewem, wybieramy nasz bank i wtedy link do płatności otworzy się w zwykłej przeglądarce internetowej. Kopiujemy ten link z adresu przeglądarki, wklejam do mejla i zapisujemy np. w roboczych, albo wysyłamy do siebie. Następnie otwieramy link z mejla na zwykłym komputerze i dalej już jest  jakbyśmy płacili z poziomu komputera.
I potem otrzymuję dane do fizycznego odbioru przesyłki z paczkomatu? Też mam na wszystko 48h? Choć pewnie załatwię wszystko najpóźniej w ciągu kilku godzin od informacji o dotarciu przesyłki.

Offline komiks

« Odpowiedź #1543 dnia: Nd, 04 Maj 2025, 00:15:24 »
Wszystko jest tak samo jak przy standardowym odbiorze przesyłki z Paczkomatu, jedyna różnica, że aby wyświetlić kod odbioru, najpierw trzeba dokonać płatności. Sposób płatności jest do wyboru, dla osób, które w ogóle nie dokonują płatności z poziomu Smartfonu, można zrobić jak opisałem powyżej.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Kandor

« Odpowiedź #1544 dnia: Nd, 04 Maj 2025, 00:32:17 »
Wszystko jest tak samo jak przy standardowym odbiorze przesyłki z Paczkomatu, jedyna różnica, że aby wyświetlić kod odbioru, najpierw trzeba dokonać płatności. Sposób płatności jest do wyboru, dla osób, które w ogóle nie dokonują płatności z poziomu Smartfonu, można zrobić jak opisałem powyżej.
Wielkie dzięki. Tak w ogóle to na razie jedynym moim kompem jest smartfon a laptop w naprawie (wiedzieliście że można komuś zapłacić za naprawę komputera preorderem na "Powrót Supermana" i "Broń X"?😆) więc pewnie i tak załatwię wszystko telefonem, zwłaszcza że pewnie będę poza domem i tak będzie szybciej😀
« Ostatnia zmiana: Nd, 04 Maj 2025, 00:35:24 wysłana przez Kandor »