Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 156167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LukCook

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #780 dnia: So, 06 Lipiec 2024, 11:13:43 »
W sklepie gildia.pl zdecydowana większość pozycji ze statusem dostępny za "1 dzień roboczy". Ciekawe.

Zmiana na lepsze. 24h mogło wprowadzać w błąd. Zamiawałem po tej zmianie i wszystko ok, dotarła na następny dzień.

Online donT

« Odpowiedź #781 dnia: So, 06 Lipiec 2024, 14:19:07 »
Przy ostatniej wtopie tj. szostym pod rzadu zamowieniu opoznienionym o kolejne 2-3 dni robocze zasugerowalem im czy nie lepiej byloby zrewidowac podawana na stronie dostepnosc, ktora slabo odzwierciedla faktyczny stan rzeczy. W odpowiedzi przyznano mi racje i zapowiedziano, ze tak bedzie. Podejrzewam, ze takich sugestii bylo wiecej i wzieli to sobie do serca.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline Koalar

« Odpowiedź #782 dnia: So, 06 Lipiec 2024, 14:34:13 »
Okres urlopowy, to pewnie mniej rąk do pracy i trochę wolniej to idzie.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline Norbo80

« Odpowiedź #783 dnia: Pt, 19 Lipiec 2024, 22:50:59 »
Tylko raz reklamowałem coś w Gildii (tzn. dwa razy, ale ten sam komiks), czyli pierwszego Epika Punishera, którego dwa razy dostałem z obitym grzbietem. Poza tym praktycznie zero problemów, a od lat to moje główne źródło zakupów. Po drodze była też np. fajna akcja, że pomogli mi skompletować "Sin City" w wersji z odpowiednimi grzbietami, żeby zgrała się panorama.

A to sie jakos nie zgrywa? Wlasnie planuje kupic wszytskie 7 czesci z gildii. Niektore z nich maja w opisie , ze wydanie 3  niektore nie. Wiecie moze czy mi sie grzbiety dopasuja?

Offline Castiglione

« Odpowiedź #784 dnia: So, 20 Lipiec 2024, 08:51:42 »
Starszy dodruk nie zgrywa się z nowszym, obrazek jest trochę inaczej podzielony. Problem był z szóstym tomem, bo się walnęli i dodrukowali wersję pasującą do starego wydania, po czym za chwilę puścili poprawną, więc w obiegu mogą chyba być obie.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #785 dnia: So, 20 Lipiec 2024, 08:53:17 »
To ja potrzebowałem do starego a mi dali do nowego :(
Czas nas zmienił, chłopaki.

Ratujmy wilki!
https://dzialaj.greenpeace.pl/wilki

Offline Norbo80

« Odpowiedź #786 dnia: So, 20 Lipiec 2024, 11:30:53 »
Dzieki za odpowiedzi! Czyli aby fronty sie zgadzaly to moge brac jakie chce ale 6 tom  III wydanine? https://www.gildia.pl/komiksy/242955-sin-city-miasto-grzechu-6-girlsy-gorzala-i-giwery-twarda-oprawa-wyd-iii

« Odpowiedź #788 dnia: So, 20 Lipiec 2024, 11:56:56 »
  Ja kupowałem stosunkowo niedawno na gildii i wszystko jest w porządku.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #789 dnia: So, 20 Lipiec 2024, 11:59:41 »
Chcialbym zamowic nastepujace wydania. Czy ktos potrafilby potwiedzic, ze obrazek na frontach bedzie sie zgrywal? Czy moze to zrobic tylko pracownik Gildii? Z gory dziekuje.
Nie wiem, czy poprzednie wydanie jeszcze gdzieś krąży w magazynach, ale najlepiej napisz maila do Gildii. Jak wyszedł dodruk czwartego tomu, to przed wysyłką sprawdzili mi grzbiet, bo wtedy była dostępne jeszcze poprzednia wersja.

Offline maxim1987

« Odpowiedź #791 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 16:42:00 »
Czy ktoś może mi podpowiedzieć w jaki sposób złożyć zamówienie na gildii z odroczonym terminem płatności? Czytam, że sporo osób tak robi, ale nie wiem jak

Offline OokamiG

« Odpowiedź #792 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 16:48:34 »
Wybierasz polecenie przelewu w opcjach płatności i masz 2 miesiące na jego opłacenie. Rzecz jasna realizacja zacznie się po jego opłaceniu.

Offline Takesh

« Odpowiedź #793 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 17:34:08 »
I jak coś się skończy (wersja okładki, limitka itp.) przed Twoim opłaceniem, to tego nie dostaniesz. Rezerwują na 100% tylko opłacone rzeczy, więc Twoje ryzyko. Ale jak wszystko jest dostępne, to spokojnie można czekać z opłaceniem.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #794 dnia: Pn, 29 Lipiec 2024, 17:47:18 »
W sumie to różnie jest. Ja ostatnio "CE" opłaciłem jakoś po miesiącu od zamówienia, jak już było wyprzedane, a komiks dostałem. No ale liczyłem się z tym, że może dla mnie zabraknąć.