Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 254909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline komiks

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #1860 dnia: Pn, 02 Czerwiec 2025, 23:01:00 »
No tak średnio bym powiedział

semrush.com
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline donT

« Odpowiedź #1861 dnia: Wt, 03 Czerwiec 2025, 17:12:07 »
Rebranding rebrandingiem, ale to co sie dzieje z zamowieniami to jest dopiero konkret burdel. 4 tytuly, z dostepnoscia 1 dzien roboczy, zamowione 10 dni temu wciaz wisza jako W realizacji. Zadnego update'u, na wiadomosci z pytaniem co sie dzieje, nie odpisuja. Jezeli podmiana strony byla strzalem w stope, teraz strzelili sobie w leb. To chyba swiadomy sabotaz, bo nie rozumiem jak mozna bylo tak koncertowo spierdolic najpopularniejszy w komiksowie sklep.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline stab

« Odpowiedź #1862 dnia: Wt, 03 Czerwiec 2025, 18:13:38 »
U mnie dopiero 5 dni w realizacji. Ja podejrzewam że tam razem z nową stroną poszły ostre cięcia personalne. Jak kiedyś odpowiedź z boku dostawałem nieraz nawet po 15 minutach, tak od nowej wersji jeszcze nie dostałem od nich żadnego maila z odpowiedzią, a wysłałem z 6-7. Głównie zapytania wlanie o przedłużającą się wysyłkę.

Offline volker

« Odpowiedź #1863 dnia: Wt, 03 Czerwiec 2025, 18:47:20 »

U mnie dzisiaj dotarła pierwsza po zmianach w Gildii paczka z komiksami, nie mogę narzekać, wszystko w najlepszym stanie i w przewidywanym czasie, tak jak to było kiedyś.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #1864 dnia: Wt, 03 Czerwiec 2025, 20:04:06 »
Ja do dzisiaj nie mogę się tam od razu zalogować. Zawsze muszę klikać 3-4 razy żeby weryfikacja capchta przeszła. Ta strona to jest parodia a ludzie którzy to wszystko wdrożyli przeprowadzili świadomy sabotaż.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline nesumi

« Odpowiedź #1865 dnia: Wt, 03 Czerwiec 2025, 20:06:02 »
Ja odzyskałem schowek.

Offline dreamer36

« Odpowiedź #1866 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 11:48:29 »
No i u mnie Gildia pozostaje tylko do kupowania limitek Lain i paru rzeczy, na które mają wyższe rabaty, niż np. Smak Liter...

Mam zamówienie za 800zł, wszystkie tytułu dostępność 1 dzień i zero zmiany statusu - zero maili, zero odzewu, a na 2 tom Astro City naprawdę czekam - nawet mi się do nich nie chce pisać. Od teraz Egmont, Nagle, Non Stop, Muchę biorę od Smak Liter - Gildia tylko na wyjątkowe akcje lub jakieś limitki. No niestety sklep przestał ogarniać - strona beznadziejna, obsługa beznadziejna, terminy niedotrzymane, kontakt nie istnieje...

Wielka szkoda...

Offline Amer

« Odpowiedź #1867 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 12:51:03 »
Nie udzielałem się tu od lat, więc sorry, jeśli powtarzam pytanie, ale czy już nigdy nie będzie się dało zalogować do sklepu? Jedyny sposób to zmiana hasła?

A kontynuując wątek Dreamera36, też czekam na zamówienie (opłacone jeszcze w kwietniu). Komiksy już dostępne w sprzedaży, napisałem maila 2 dni temu, przeszedł bez echa. Co jest, kurna? To była taka solidna firma, a teraz to poziom Fantasmagorii. Rozumiem, że informatycy coś zawalili, ale jak można tego nie naprawić przez taki szmat czasu? Nie da się przywrócić starego wyglądu? czy nie powinna istnieć taka opcja awaryjna na wypadki takie jak obecny? Niby się złoszczę, ale chyba bardziej mi ich szkoda.
« Ostatnia zmiana: Cz, 05 Czerwiec 2025, 12:53:06 wysłana przez Amer »
Poloniusz: Cóż czytasz, mości książę?
Hamlet: Dymki, dymki, dymki.

Offline death_bird

« Odpowiedź #1868 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 19:09:54 »
Ja się już tylko zastanawiam co będzie z "Tablica Wenus"... I im bardziej się zastanawiam tym w ciemniejszych barwach widzę akcję zakupu tego tytułu. To może być dosłownie ruska ruletka: komu uda się zalogować, komu system przepchnie zamówienie...  ???
Niby to tylko komiks, ale do licha człowiek chciałby móc nabyć go w cokolwiek cywilizowanych warunkach.
Nie wiem. Może należałoby przesunąć tę premierę czy cuś.  ::)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline komiks

« Odpowiedź #1869 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 20:26:07 »
Wiesz, że możesz zalogować się wcześniej?
I możesz kupić z płatnością za pobraniem (kurierem albo do paczkomatu)

Offline xanar

« Odpowiedź #1870 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 20:36:38 »
Będą się te rabaty wyświetlać ? Gdyż odnoszę wrażenie, że chcą mnie oszukać na pieniądze  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Xmen

« Odpowiedź #1871 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 20:42:22 »
Wleciala jakaś promocja na komiksy muchy wydane 3 miesiące wstecz i więcej. Ile procent nie wiem bo nie napisali, chyba też chcą oszukać xanara na pieniądze.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Janas

« Odpowiedź #1872 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 22:18:53 »
Będą się te rabaty wyświetlać ? Gdyż odnoszę wrażenie, że chcą mnie oszukać na pieniądze  :)

Patrząc na inne sklepy stojące na tej platformie, to wątpię w to.

Offline death_bird

« Odpowiedź #1873 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 23:29:10 »
Wiesz, że możesz zalogować się wcześniej?

Stojąc na lewej nodze i zezując lekko w prawo?
Przedsprzedaż oczekiwanego komiksu odbędzie się w sklepie w którym sporo rzeczy stoi na głowie. Nie o taką Polskę walczyliśmy. 8)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline komiks

« Odpowiedź #1874 dnia: Cz, 05 Czerwiec 2025, 23:42:37 »
Stoi na głowie, ale wymieniłeś akurat banały, bo zalogować możesz się wcześniej. Więc może napisz, co utrudnia Ci zakup komiksu, coś poradzimy.