Autor Wątek: Empik - Kody i komentarze  (Przeczytany 46172 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Empik - Kody i komentarze
« Odpowiedź #120 dnia: Wt, 02 Lipiec 2024, 20:54:55 »
Ma moze ktos koda do empiku?
Dzienxy

Offline kknd2

« Odpowiedź #121 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 19:28:01 »
Ważny do 12.07
. Odbierajac, skorzystaj z rabatu do -20% na wybrane kategorie: www.idz.do/1p12

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #122 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 21:39:56 »
Ale to jakoś inaczej działa? Bo ten jest ważny tylko w dniu odbioru zamówienia.

« Odpowiedź #123 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 23:14:16 »
I jednorazowego uzytku?

Offline kknd2

« Odpowiedź #124 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 07:45:53 »
I jednorazowego uzytku?
Nie wiem nie sprawdzałem. Może to tylko zapisy regulaminowe.
Paczkę odebrałem wczoraj tj 4.lipca

Online eyesore

« Odpowiedź #125 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 09:15:42 »
Ale to jakoś inaczej działa? Bo ten jest ważny tylko w dniu odbioru zamówienia.
w punkcie drugi jest że do 12.07 max, dziś po pracy podejdę do Empiku i spróbuję wykorzystać, dam znać czy się udało

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #126 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 09:30:29 »
w punkcie drugi jest że do 12.07 max, dziś po pracy podejdę do Empiku i spróbuję wykorzystać, dam znać czy się udało

Bo spoko by było, jakby dało się sensownie z tego rabatu skorzystać, ale te warunki to trochę tak zrobione, żeby jednak z tego nie skorzystać. Daj znać, jak to wygląda w praktyce.

Offline ww24

« Odpowiedź #127 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 12:49:51 »
A ten kod nie był zawsze taki sam dla wszystkich? Jak pamiętam zawsze brałem stąd i dopóki termin ważności był działało

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #128 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 21:08:28 »
Nie są te same.

Online eyesore

« Odpowiedź #129 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 21:38:31 »
Bo spoko by było, jakby dało się sensownie z tego rabatu skorzystać, ale te warunki to trochę tak zrobione, żeby jednak z tego nie skorzystać. Daj znać, jak to wygląda w praktyce.
kicha, nie działa, myślę że zadziała tylko z kartą Empiku albo jest powiązane jakoś z kontem osoby która dostała ten kod

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #130 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 22:25:35 »
Może tak być. Te kody działają tylko w dniu odbioru. Tu akurat regulamin jest jasny. Co mnie zastanawia, to czy są wielokrotnego użytku. Ale widząc, że te kody są różne, to może się okazać, że jednak nie.

Offline vision2001

« Odpowiedź #131 dnia: Śr, 18 Wrzesień 2024, 22:25:09 »
Dziś z EMPiKu takie info (skrót):

Jeśli masz odpłatną subskrypcję usługi Empik Premium wykupioną przed datą 08.10.2024 - nic się dla Ciebie nie zmieni do zakończenia trwania opłaconego okresu rozliczeniowego.

Najważniejsze zmiany:

Dodajemy minimalną wartość zakupów 50 zł, od której naliczy się stała zniżka -15% od cen regularnych w salonach, na wszystkie produkty z kategorii: książka, muzyka, filmy, zabawki, artykuły papiernicze i kreatywne. Zniżka nie dotyczy końcówek kolekcji (w tym oznaczonych jako outlet lub strefa dobrych cen).

Także niech ceny kolekcji komiksowych rosną, bo nie kupicie/-my ich ze zniżką ;)

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #132 dnia: Śr, 18 Wrzesień 2024, 23:27:08 »
Może tak być. Te kody działają tylko w dniu odbioru. Tu akurat regulamin jest jasny. Co mnie zastanawia, to czy są wielokrotnego użytku. Ale widząc, że te kody są różne, to może się okazać, że jednak nie.
Są jednokrotnego użytku. Ze dwa dni temu przy odbiorze skorzystałem z kodu, który później (tego samego dnia) już nie działał - na szczęście sympatyczna pracownica poratowała mnie jakimś takim uniwersalnym kodem, który miała u siebie. 

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #133 dnia: Śr, 18 Wrzesień 2024, 23:44:43 »
Przeliczyli ile tracą przez nas na tych kolekcjach i szybciutko zmienili regulamin. Dobrze, że chociaż to nie działa wstecz i na obecnej subskrypcji spokojnie ogarnę Thorgala i BiZDC, a przy must have już cena będzie wyższa i się to samo wyrówna.

Offline James88

« Odpowiedź #134 dnia: Śr, 18 Wrzesień 2024, 23:58:17 »
Z ciekawości - jaka jest cena Thorgala jak masz premium? Rabat nalicza Ci sie automatycznie przy kasie?