Autor Wątek: Empik - Kody i komentarze  (Przeczytany 23613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: Empik - Kody i komentarze
« Odpowiedź #60 dnia: Cz, 31 Sierpień 2023, 10:08:32 »
Wiem. Też myślałem, że nie działa i długo nie miałem. No ale działa. Popatrz na moje zdjęcie parę postów wyżej, gdzie na tą aplikację kupiłem Killer Crock Powstaje - 38,24 zł, czyli mniej niż okładkowa. Wczoraj za tyle kupiłem też Supersynów. To samo z najnowszym Hulkiem - kupiłem go za 42.49 zł co widać na paragonie.

https://www.instagram.com/p/CwiOtX8N9Tl/

Najwyraźniej system Empiku traktuje Kolekcje jak Kolekcje a nie jako prasę. Albo coś zmienili. W każdym razie to działa i leci zniżka. Wczoraj koledze kończył się Empik Premium ale mu zaproponowali przedłużenie w promocyjnej cenie 29.99 za cały rok. I skorzystał. Bo za tyle to się opłaca. Ale nawet jeśli trzeba by zapłacić 59.99 zł ale kupuje się obie Kolekcje, to i tak się opłaca, bo się zwraca już po 12 tygodniach.

Innym sposobem to skrzyknąć się w parę osób, kupić składkowe Empik premium na kilka-kilkanaście osób i korzystać z niego wspólnie, jak korzystaliśmy z tych kodów -20%. Też się opłaca.
« Ostatnia zmiana: Cz, 31 Sierpień 2023, 10:11:15 wysłana przez Bazyliszek »

Offline kknd2

« Odpowiedź #61 dnia: Cz, 31 Sierpień 2023, 14:38:12 »
Od obsługi sklepu empik dowiedziałem się że z rabatu 20% wyleciały wszystkie kolekcje, zarówno prasa/komiksy jak i książki i zabawki.

Offline FDH

« Odpowiedź #62 dnia: Cz, 31 Sierpień 2023, 19:20:35 »
Zamęt robią w tym empiku >:( w aplikacji obydwie kolekcje są w kategorii książka - komiks,relaks i metal hurlant to prasa-sztuka, wszystkie komiksy wyleciały z promocji 20%?manga też?

Offline FDH

« Odpowiedź #63 dnia: Cz, 31 Sierpień 2023, 20:42:53 »
Za 39,99 kupiłbym to premium ,pytanie jak długo będzie działać na te kolekcje,zastanawiam się nad prenumeratą ale raz że drożej,dwa ta dostawa pocztą polską >:(na Metal Hurlant premium chyba nie działa?

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #64 dnia: Cz, 31 Sierpień 2023, 21:09:23 »
To kupuj, póki promocja jest. Działa już tak od ponad roku, to chyba nagle nie przestaną promować Hachette. Jakbym nie miał dostępu, to teraz sam bym kupił, po tym jak -20% przestały działać. Co do mangi i Metal Hurlant to nie wiem, bo nie kupuję.

Offline Roszadok

« Odpowiedź #65 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 23:11:13 »
Dziś testowane, działa póki co na każdy towar wzięty z półki

Offline James88

« Odpowiedź #66 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 23:25:41 »
Ale na prasę nie?

Offline Roszadok

« Odpowiedź #67 dnia: So, 02 Wrzesień 2023, 11:49:47 »
Ale na prasę nie?
Też bo -15% na każdy towar z półki sklepowej liczy prase, pomimo że kasjerka mówi że nie :P

Offline Takesh

« Odpowiedź #68 dnia: So, 02 Wrzesień 2023, 16:29:38 »
Też bo -15% na każdy towar z półki sklepowej liczy prase, pomimo że kasjerka mówi że nie :P

Wróciłem z Empiku. Kupiłem prasę na premium na kasie samoobsługowej. Po użyciu kodu premium nie naliczyło zniżki. Zeskanowałem kod za odbiór i też nie naliczyło żadnej zniżki. Poprosiłem obsługę i miła Pani powiedziała, że premium nie działa na prasę i elektronikę. Przy czym na kolekcje dostałem 15%.

Offline nekro

« Odpowiedź #69 dnia: So, 02 Wrzesień 2023, 17:54:51 »
To na Relax będzie działało? Jeśli tak, to tylko z kontem Premium?

Offline vision2001

« Odpowiedź #70 dnia: So, 02 Wrzesień 2023, 20:25:52 »
Na Relax nie powinno zadzialac. Jest w sekcji Prasa:
https://www.empik.com/relax-magazyn-opowiesci-rysunkowych,p1258214591,prasa-p?fromSearchQuery=relax+magazyn

WKKDC BiZ jest w sekcji Ksiazka > Komiks i tu rabat sie nalicza.
https://www.empik.com/wielka-kolekcja-komiksow-dc-bohaterowie-i-zloczyncy-tom-54,p1278320678,prasa-p
Ciekawe jak dlugo nie zmienia tutaj sekcji na Prasa, bo w linku jednak jest to widoczne...

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #71 dnia: Pn, 04 Wrzesień 2023, 13:06:33 »
Póki wszystkie egzemplarze Kolekcji sprzedawane w Empiku nie będą miały zniżki -15%. :) Ktoś w końcu sprawdzi słupki i przesunie BiZ i MO z jednej kategorii do drugiej. :) Ale na razie trzeba korzystać, póki można.
Chyba że ktoś znalazł tańszy sposób, to z chęcią wysłucham. Na Allegro nie znalazłem lepszych ofert.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Śr, 13 Wrzesień 2023, 12:48:07 »
Dzial w empiku jakis kod bo nie wiem czy jechac czy z alledrogo braz za 46 zl nowy tom DC?

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #73 dnia: Śr, 13 Wrzesień 2023, 17:05:27 »
Poczytaj parę postów wcześniej - działa płatny Empik Premium. Kod z aplikacji daje 15% zniżki od ceny okładkowej.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #74 dnia: Pt, 22 Wrzesień 2023, 20:00:53 »
Dziś dostałem taki sms.

Empik Premium za 39,99zl/rok do 24.09 (59,99zl najnizsza cena z 30dni przed obnizka)! Aktywuj usluge na sms.empik.com/0Wv4bPt - jeszcze zdazysz na Premium Week!

Każdy kto kupuje obie Kolekcje - BiZDC i Marvel Origins powinien się tym zainteresować i kupić do niedzieli w tej promocyjnej cenie. Jak już pisałem - dzięki płatnemu Empik Premium dostajemy na te komiksy rabat -15% od ceny okładkowej. Czyli 7.50 na MO i 6.70 zł na BiZ. Jak łatwo policzyć, jeśli kupujemy obie, 40 zł zwraca się już po 6 tygodniach i 6 komiksach. A to jest ważne rok. Opłaca się nawet jeśli kupuje się tylko jedną serię, bo jest 52 tygodnie w roku. Piszę o tym wyraźnie, żeby potem nie było, że ktoś nie wiedział.

Polecam i pozdrawiam
8azyliszek :)