Autor Wątek: Empik - Kody i komentarze  (Przeczytany 34579 razy)

Offline Deepdelver

Odp: Empik - Kody i komentarze
« Odpowiedź #165 dnia: Pt, 14 Luty 2025, 21:29:12 »
Niestety, Empik systematycznie pikuje w dół jeśli chodzi o wiarygodność, solidność i przewidywalność.
Ciągła huśtawka z kategoriami kwalifikującymi się do kodów i premium, loteria pod tytułem "anulują czy nie anulują / czy towar przyjdzie w przyzwoitym stanie", wolna amerykanka pod tytułem Empik Marketplace...

Jedyne miłe doświadczenia mam z obsługą (szczególne wyrazy uznania dla ekip z Empik Mikołów i dawny Empik Tychy City Point), choć nie wszędzie - spotkałem się już z nadgorliwcami złośliwie zaklejającymi kody QR na figurkach Lego CMF byle tylko ludzie nie mogli ich zeskanować i znaleźć tej, której szukają (tutaj buczę w kierunku Empik Tychy Gemini).

Offline Archelon

« Odpowiedź #166 dnia: So, 15 Luty 2025, 13:35:31 »

Dzisiaj testowałem zakup 2 egzemplarzy Thorgala. Niestety premium nie działa.

W mojej miejscowości obsługa jest bardzo miła. Szukałem władcę wilczego stada z Lego minifigurki seria 27. Pani z obsługi sama sprawdziła całe pudełko. Niestety nie było. Podczas kolejnych odwiedzin Empiku, czekała mnie niespodzianka. W międzyczasie była nowa dostawa figurek. Pani sama przeskanowała opakowania i odłożyła mi figurkę. Podobnie miałem z Szass Tam z D&D.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #167 dnia: Pn, 17 Luty 2025, 17:12:20 »
(tutaj buczę w kierunku Empik Tychy Gemini).

No szkoda tego zlikwidowanego w City Point. Ten w Gemini to raczej omijam. Ale to nie przez obsługę, tylko mało co tam jest.

Offline nocny

« Odpowiedź #168 dnia: Wt, 18 Luty 2025, 13:35:44 »
Co do Thorgala, to chyba byl po prostu jakis problem z jednym numerem, obecny wchodzi z promka z premium.