Autor Wątek: Empik - Kody i komentarze  (Przeczytany 46124 razy)

Offline Death

Odp: Empik - Kody i komentarze
« Odpowiedź #150 dnia: Pn, 10 Luty 2025, 18:31:02 »
Ten kod jest tylko i wyłącznie na rzeczy, które kupisz z danego salonu, czyli z ich półki. I to -20,% od okładkowej.

Offline Xmen

« Odpowiedź #151 dnia: Pn, 10 Luty 2025, 18:44:44 »
 Dzięki
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #152 dnia: Wt, 11 Luty 2025, 09:28:45 »
Jakby ktoś mógł poratować kodem na rabat przy odbiorze osobistym będę wdzięczny.
Komiks który chciałem dorwać jest dostępny jedynie stacjonarnie a wtedy cena okładkowa niestety.

Offline Voitas

« Odpowiedź #153 dnia: Wt, 11 Luty 2025, 11:17:28 »

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #154 dnia: Wt, 11 Luty 2025, 18:13:15 »
Thorgal w empiku zdaje się zmienił kategorię. Dzisiaj już nie wszedł na premium.

Offline vision2001

« Odpowiedź #155 dnia: Wt, 11 Luty 2025, 22:26:48 »
Jak tam u was dzisiaj z kupowaniem 29 tomu Throgala "Ofiara"?? Mimo zeskanowania płatnego Empik Premium, to zrabatował mi się tylko Marvel Origins, a Thorgal nie chciał. Czy ktoś jeszcze tak miał? Jeśli Kolekcja Rosińskiego przestanie się rabatować, to mi strasznie koszty wzrosną, bo do tej pory oszczędzałem 22.50 na każdych trzech tomach, co dwa tygodnie. Nie chciałbym by Thorgal wypadł z tej karuzeli.

https://www.instagram.com/p/DF8KzkStPGz/?img_index=1

Thorgal w empiku zdaje się zmienił kategorię. Dzisiaj już nie wszedł na premium.
Dzięki za info. Trochę niepokojąca informacja. Niby tylko kupuję BiZ i nie każdy tom, a to była główna przyczyna wzięcia opcji Premium. Jeśli BiZ odpadnie (jutro chyba jakiś tom, który mam na liście zakupowej), to dla mnie premium jest zbędny. Dostęp mam aktywny do października, zobaczę jakie "promki" mi się po drodze trafią (również te od partnerów) i się zdecyduje, czy warto dalej w to iść i płacić za ten dostęp. 

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #156 dnia: Śr, 12 Luty 2025, 06:31:56 »
BiZ powinno dać się kupić ze zniżką. Na Marvel Origins premium zadziałał. Tylko ten nieszczęsny Thorgal. Ale dla mnie to i tak był już ostatni tom w kolekcji, więc takie szczęście w nieszczęściu. Natomiast co do premium to też mocno się zastanawiam, bo robi się coraz bardziej bezwartościowe.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #157 dnia: Śr, 12 Luty 2025, 17:42:44 »
www.idz.do/1p07

Jeśli chcę kupić komiks standardowy Egmontu z działu książka to kod ten zadziała? Czy teraz rzeczywiście działa już tylko w dniu odbioru zamówienia przez pierwotnego kupującego albo jest jednorazowy?

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #158 dnia: Cz, 13 Luty 2025, 06:45:13 »
Nie wiem, czy zadziała więcej niż raz, ale do wykorzystania tylko w dniu odbioru.

Offline Voitas

« Odpowiedź #159 dnia: Cz, 13 Luty 2025, 08:16:54 »
Raczej nigdy nie było tak, że tylko w dniu odbioru. No chyba, że coś się zmieniło. Jakby co to ja z tego kodu nie korzystałem.

Offline nocny

« Odpowiedź #160 dnia: Cz, 13 Luty 2025, 09:41:43 »
Do wykorzystania tylko raz, nie tylko w dniu odbioru, przy kodzie jest data ważności.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #161 dnia: Cz, 13 Luty 2025, 10:17:22 »
Punkt drugi regulaminu korzystania z kuponu:
 Kupon obowiązuje wyłącznie w dniu odbioru zamówienia, ale nie dłużej niż do 07.03.2025r.
Zamówienie odbierałem 4.02. Robiąc zakupy 2 dni później kod nie zadziałał, jedynie premium. Może produkt z niewłaściwej kategorii, ale jeśli Wam ten kod wchodzi przez cały okres jego ważności to ok.

Offline nocny

« Odpowiedź #162 dnia: Cz, 13 Luty 2025, 19:35:53 »
Taki jest zapis ale w rzeczywistości kupon działa nie tylko w dniu odbioru.

Offline Archelon

« Odpowiedź #163 dnia: Pt, 14 Luty 2025, 17:39:39 »

Teoretycznie premium nadal działa w  przypadku kolekcji. W praktyce mało osób skorzysta.
Empik zastosował paskudny manewr. W przypadku kolekcji, premium będzie aktywne przy zakupie za kwotę minimum 50 zł. Thorgal jest za 49,99 zł.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #164 dnia: Pt, 14 Luty 2025, 20:10:22 »
Teoretycznie premium nadal działa w  przypadku kolekcji. W praktyce mało osób skorzysta.
Empik zastosował paskudny manewr. W przypadku kolekcji, premium będzie aktywne przy zakupie za kwotę minimum 50 zł. Thorgal jest za 49,99 zł.
Było blisko. Kupowałem X-men z Marvel Origins i właśnie Thorgala, także cena za moje zakupy oscylowała w okolicach 100 zł. Na X-men rabat wszedł, a na Thorgala nie. Ktoś na forum opisywał, że miał identyczną sytuację.