Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 283212 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #1380 dnia: Śr, 16 Lipiec 2025, 22:05:39 »
Pokazuje.

Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1381 dnia: Śr, 16 Lipiec 2025, 22:09:05 »
Dziwne.
U mnie pod EAN jest od razu data wydania.

Może mam jakieś złe ustawienie telefonu
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline misiokles

« Odpowiedź #1382 dnia: Śr, 16 Lipiec 2025, 22:14:42 »
Albo patrzysz na zapowiedzi - kilka postów temu była chyba informacja, że jeszcze nie wszystkie bazy danych zostały uzupełnione.

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1383 dnia: Śr, 16 Lipiec 2025, 22:18:29 »
Albo patrzysz na zapowiedzi - kilka postów temu była chyba informacja, że jeszcze nie wszystkie bazy danych zostały uzupełnione.

Chyba masz rację.
Zdziwiło mnie, że np. na DC Maniaku mieli pełne dane o komiksach (w tym liczbę stron).
W starszych tytułach dane są pełne.
Natomiast w zapowiedziach wrześniowych są braki.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1384 dnia: Cz, 17 Lipiec 2025, 08:12:45 »

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1385 dnia: Cz, 17 Lipiec 2025, 09:18:11 »
Niedługo wejdą też dodruki https://egmont.pl/zapowiedzi-p4

Offline stempel

« Odpowiedź #1386 dnia: Cz, 17 Lipiec 2025, 18:08:35 »
Niedługo wejdą też dodruki https://egmont.pl/zapowiedzi-p4
Plaga Żab Tom 1 się kiedyś doczeka?

Offline bababatman

« Odpowiedź #1387 dnia: Cz, 17 Lipiec 2025, 19:30:35 »
Pytanko. Czy kody rabatowe już nie działają? Zostawiłem sobie jeden kod, który dostałem około miesiąca temu i nie mogę go aktywować.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1388 dnia: Cz, 17 Lipiec 2025, 19:53:35 »
Pytanko. Czy kody rabatowe już nie działają? Zostawiłem sobie jeden kod, który dostałem około miesiąca temu i nie mogę go aktywować.
Chłopie nie wywołuj wilka z lasu. Zaraz zaczną ci pisać rebusy, hieroglify, instrukcje i zaklęcia jak pozyskać mityczny kod który ukazać się może tylko oczom dziewic i prawych mężów.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1389 dnia: Pt, 18 Lipiec 2025, 08:41:05 »

Stare kody nie będą działać - skontaktuj się z BOK, wygenerujemy nowy

Pop upy z kodami jeszcze nie są uruchomione i będą zmienione zasady wyświetlania.

Offline Kadet

« Odpowiedź #1390 dnia: Pn, 21 Lipiec 2025, 19:37:28 »
@glutamiluta: w pozycjach z wyprzedaży pokazują się książki-gry Escape Quest, ale nie mają naliczonej żadnej zniżki.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline parsom

« Odpowiedź #1391 dnia: Śr, 23 Lipiec 2025, 19:28:26 »
Drodzy Klienci,
21 lipca 2025 r. doszło do incydentu z zakresu cyberbezpieczeństwa, w wyniku czego nastąpiła awaria niektórych systemów informatycznych.
Niezwłocznie wdrożyliśmy procedury bezpieczeństwa i rozpoczęliśmy działania naprawcze.
W związku z tym realizacja złożonych i opłaconych zamówień będzie odbywać się z opóźnieniem. Obecnie szacowany czas realizacji to co najmniej kilka dni roboczych. Do czasu rozwiązania problemu nie ma możliwości składania nowych zamówień.
Wszystkie pytania odnośnie realizacji zamówień możecie Państwo kierować do Biura Obsługi Klienta pod adres email: bok-egmont@epwn.pl i podając dokładny numer zamówienia.
Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej przywrócić pełną dostępność naszych usług oraz zapewnić najwyższe standardy bezpieczeństwa danych.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za wyrozumiałość.
Zespół ePWN

Ciekawe, czy coś podobnego przydarzyło się profinfo.pl. Zalogować się nie można, komiksy poznikały ze sprzedaży, a na dodatek anulowali mi zamówienie, które niby było już spakowane i gotowe do wysyłki.

Offline komiks

« Odpowiedź #1392 dnia: Śr, 23 Lipiec 2025, 19:32:54 »
Gdyby Egmont zmieniło silnik sklepu na jakiś nowoczesny, no nie wiem, taki jak ma np Gildia, to wtedy byliby bezpieczni, a tak to masz babo placek.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline xanar

« Odpowiedź #1393 dnia: Śr, 23 Lipiec 2025, 19:40:08 »
Mh "incydent" czyżby wykradli dane użytkowników.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1394 dnia: Śr, 06 Sierpień 2025, 13:52:40 »
Sprzedaż częściowo wróciła na www.egmont.pl