Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 283741 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grzmichuj

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #1275 dnia: Wt, 03 Wrzesień 2024, 10:58:52 »
Chciałbym dać znać, że sklep Egmontu zrealizował moje zamówienie w pół dnia nieroboczego. Wow! Szczere gratulacje: Zamówienie koło 17, a paczka o 9 rano w domu. Dobrze zapakowane, zero zniszczeń, darmowa wysyłka.
Naprawdę trzeba to docenić.
jeżeli nadal będzie opowiadał takie bzdury, to skontaktuję się z odpowiednimi organami odnośnie pomawiania mnie, Egmontu i jeszcze kilku innych polskich wydawnictw. Ciekawe, czy wówczas będziesz takim kozakiem?

Offline dmlakers1

« Odpowiedź #1276 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2024, 22:35:49 »
Coś wiadomo czy będzie jakiś kod rabatowy w sklepie internetowym Egmont z okazji łódzkiego święta komiksu?

Offline Crono

« Odpowiedź #1277 dnia: Wt, 10 Wrzesień 2024, 08:40:07 »
Czy Amazing Spider-Man epic collection Inferno dostępny na stronie Egmontu to pierwsze wydanie (z białym logo) czy już dodruk z czerwonym? Cena sugerowałaby że to pierwsze wydanie, ale ten komiks był już niedostępny, a dodruk miał być w tym kwartale. To jakieś odnalezione egzemplarze?

Offline xanar

« Odpowiedź #1278 dnia: Wt, 17 Wrzesień 2024, 13:43:37 »
U mnie klasycznie, te Wolwerajny Limited wrzucone na sztukę jak kartofle do kartonu i standardowo obite.
W sumie wiele pozytywnego nie spodziewałem się po tym sklepie, ale jak kupowałem to tylko tu było jeszcze dostępne.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Sparnage

« Odpowiedź #1279 dnia: So, 21 Wrzesień 2024, 12:02:47 »
Ktoś wykrył już w jaki sposób ujawniają się te kody promocyjne na -10%? Kiedyś to chwilę spędzało się na stronie i same wyskakiwały, a dzisiaj je trzeba szukać i żaden nie wychodzi.

Offline Koalar

« Odpowiedź #1280 dnia: So, 21 Wrzesień 2024, 12:06:37 »
Nie mam pojęcia. Jak chciałem, to nie wyskakiwał, a jak kiedyś coś po prostu sprawdzałem, to sam wyskoczył :)
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline dinogal

« Odpowiedź #1281 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 07:49:45 »
Ktoś wykrył już w jaki sposób ujawniają się te kody promocyjne na -10%? Kiedyś to chwilę spędzało się na stronie i same wyskakiwały, a dzisiaj je trzeba szukać i żaden nie wychodzi.

wchodzisz na egmont.pl, wrzucasz wszystkie potrzebne komiksy, wchodzić w zakładkę koszyk, anulujesz pojedynczo pozycje następnie wchodzisz na smakliter i dodajesz wszystkie pozycje i masz -40% na większość jak nie wszystkie pozycję  8)

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1282 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 18:50:12 »
Czy jeśli zamówienie jest w realizacji to już nie anulują?

Offline xanar

« Odpowiedź #1283 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 19:12:53 »
Nie, co najwyżej nie zrealizują :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1284 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 20:28:09 »
Nie mam pojęcia. Jak chciałem, to nie wyskakiwał, a jak kiedyś coś po prostu sprawdzałem, to sam wyskoczył :)

Miałem podobnie.
Porównywałem ceny w różnych sklepach kilku tytułów.
Coś dodałem, coś usunąłem i nagle nie wiem czemu wskoczył ten kod.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline Rafa

« Odpowiedź #1285 dnia: Wt, 01 Październik 2024, 15:55:37 »
A jednak to babol po stronie Egmontu wprowadzający Klienta w błąd:)

Wiadomość dzisiaj z rana:

"Informacja o braku możliwości realizacji zamówienia!
Szanowny Kliencie,
Z przykrością informujemy, że realizacja zamówienia o numerze K028863167....
@rafa daj znać czy u Ciebie zrealizowali. Może jednak gdzieś ten jeden egzemplarz zachomikowali.

U mnie udało się.
Przyszło w stanie igła. Trochę to trwało, ale zrealizowali.
Z pomocą naszej koleżanki Miluty. Dzięki!

Offline Pestak

« Odpowiedź #1286 dnia: Śr, 02 Październik 2024, 23:15:04 »
Super:) chociaz to dziwne i w sumie nie fair zagranie ze strony Egmontu bo skoro jednak mieli te Bron X to czemu Klientowi ktory zamowil i oplacił szybciej napisali ze nie mają? Nieprofesjonalnie. Ps. @Rafa zeby nie bylo watpliwosci do Ciebie nie mam oczywiscie zadnych pretensji, ze skorxystales z okazji:)

Offline Rafa

« Odpowiedź #1287 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 16:00:59 »
O ile dobrze zrozumiałem, coś wróciło na sklep, gdy mojego zamówienia nie zdążyli jeszcze skasować.

Offline Death

« Odpowiedź #1288 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 17:45:40 »
Następni amatorzy. :)

Offline dmlakers1

« Odpowiedź #1289 dnia: Śr, 09 Październik 2024, 21:21:28 »
O ile dobrze zrozumiałem, coś wróciło na sklep, gdy mojego zamówienia nie zdążyli jeszcze skasować.
Moje dwa egzemplarze Broni X są dla mnie zarezerwowane (tak powiedziała konsultantka z infolinii Egmont) i czekają na październikowe premiery i zostaną wysłane razem w paczce jakoś po 25.10.
Więc z tego wynika, że mają jeszcze na magazynie jakieś egzemplarze.