Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 283998 razy)

Online xanar

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #1065 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 10:36:24 »
Zabezpieczanie bardzo dobre, bez tego wypadłyby z tego kartoniku  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Toranga

« Odpowiedź #1066 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 10:42:16 »
Flawless!

Online Crono

« Odpowiedź #1067 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 10:59:40 »
Tak jak pisała Gluta, narzekacie na ten sklep (pakowanie) a i tak tam kupujecie. Ja sklep Egmontu omijam szerokim łukiem.

Offline Takesh

« Odpowiedź #1068 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 11:02:02 »
Srogin - z ciekawości: jaka forma wysyłki? Kurier, paczkomat?

Offline srogin

« Odpowiedź #1069 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 11:11:39 »
Srogin - z ciekawości: jaka forma wysyłki? Kurier, paczkomat?

paczkomat

Offline HugoL3

« Odpowiedź #1070 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 11:26:44 »
U mnie paczka wyglądała tak samo, w środku 5 cegiełek, kurier do drzwi. Stan bez zarzutu.

Offline Takesh

« Odpowiedź #1071 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 11:36:08 »
paczkomat

Złożyłeś reklamację?

Offline srogin

« Odpowiedź #1072 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 11:38:58 »

Offline Dracos

« Odpowiedź #1073 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 13:01:59 »
paczkomat

Szczerze mówiąc miałem podobnie zapakowane paczki i wiem że powiedzieć że są słabo zabezpieczone to mało. Różnica taka że już ok 2 lat nie używam paczkomatów w inpoście muszą mieć takie ciśnienie na wynik że chyba rzucają nimi i upychają kolanem jak mogą. Wszystko zamawiałem kurierem, aż do ostatniego  odkrycia czyli paczkomaty Orlenu ależ te paczki i kartoniki u nich są w nieskazitelnym stanie gorąco polecam jeśli jest się niepewnym jakości pakowania.

Offline dreamer36

« Odpowiedź #1074 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 13:22:45 »
Ja też odebrałem wczoraj kwietniowy pakiet z Egmontu (11 pozycji) - pierwszy raz miałem te takie strzępia kartonowe w środku jako wypełnienie!!! Dla mnie jest progres i to znaczy :)

Jeszcze tylko, żeby na spód kartonu też coś dali, a nie tylko taką cienką gąbkę to by było znacznie lepiej. Ale puki co wszystko przychodzi do mnie w stanie raczej dobrym (może czasem jakieś pojedyncze drobne ubicia), ale dla rabatu 40% przy takich zamówieniach jest to dla mnie akceptowalne.

Ale to co pokazał Srogin na zdjęciu to takie coś to mi się nie przydarzyło... mega porażka i trochę taka kpina z klienta...

Offline Castiglione

« Odpowiedź #1075 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 15:53:06 »
już ok 2 lat nie używam paczkomatów w inpoście muszą mieć takie ciśnienie na wynik że chyba rzucają nimi i upychają kolanem jak mogą
Nie wiem, ja tam nie zauważyłem jakiegoś znaczącego pogorszenia, a zamawiam już ładnych kilka lat i do różnych paczkomatów.

Offline misiokles

« Odpowiedź #1076 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 15:57:22 »
Też nie zauważyłem pogorszenia usług inpostu.

Offline Dracos

« Odpowiedź #1077 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 16:11:00 »
Być może zależy od regionu i konkretnego kuriera który te paczki rozwozi. Ja nawet jedną reklamację miałem w gildii po dostawie z inpostu więc można sobie wyobrazić jak musiała być poniewierana paczka (i mówię tutaj o zdarzeniu sprzed ok 2 lat). Jak ktoś nigdy się nie sparzył to rozumiem że nie widzi problemu, dla mnie teraz paczkomat to tylko w przypadku rzeczy na których opakowaniu mi nie zależy. Żadnych książek i komiksów nie zamawiam, a jak w Orlen paczce też zejdą z jakości to zostanę przy kurierach.

Offline srogin

« Odpowiedź #1078 dnia: So, 29 Kwiecień 2023, 19:37:44 »
Paczka:

Zabezpieczenie komiksów:

Komiksy:

Reklamacja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam reklamować!

Offline Saruto

« Odpowiedź #1079 dnia: Nd, 14 Maj 2023, 13:07:40 »
Szczerze mówiąc miałem podobnie zapakowane paczki i wiem że powiedzieć że są słabo zabezpieczone to mało. Różnica taka że już ok 2 lat nie używam paczkomatów w inpoście muszą mieć takie ciśnienie na wynik że chyba rzucają nimi i upychają kolanem jak mogą. Wszystko zamawiałem kurierem, aż do ostatniego  odkrycia czyli paczkomaty Orlenu ależ te paczki i kartoniki u nich są w nieskazitelnym stanie gorąco polecam jeśli jest się niepewnym jakości pakowania.
Wszystko zależy od tego gdzie zamawiasz ;) U mnie w Krakowie Orlen paczka wygląda wygląda często gorzej niż InPost.