Autor Wątek: Atomcomics.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 88742 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milos3

Odp: Atomcomics.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #451 dnia: So, 07 Wrzesień 2024, 09:25:04 »
sorenson,że nie o zakupach,ale czy strona sklepu na telefonie, ledwo działa tylko mi? w sensie, że niewiele tam się da zrobić. nie da się przewijać nawet stron za bardzo ,meh....

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #452 dnia: So, 07 Wrzesień 2024, 09:35:44 »
sorenson,że nie o zakupach,ale czy strona sklepu na telefonie, ledwo działa tylko mi? w sensie, że niewiele tam się da zrobić. nie da się przewijać nawet stron za bardzo ,meh....
Mi działa ok. Zamawiałem dziś komiksy na ich stronie i nie miałem żadnego problemu.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #453 dnia: So, 07 Wrzesień 2024, 13:56:41 »
pytanie do zamawiających w atomie - mam komiks z preorder data ukazania 04/09. status zamówienia oczekiwanie na dostawę. czy są jakieś informacje ze sklepu w przypadku opóźnień / zmiany statusu czy po prostu trzeba czekać do skutku? zamawiam tam niezmiernie rzadko, pierwszy raz preorder. dzięki.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #454 dnia: So, 07 Wrzesień 2024, 14:24:28 »
Na pewno nie zapomnieli o twoim zamówieniu. Do mnie chłopaki zawsze piszą, że coś się pojawiło, nawet kiedy już nawet zapomniałem, że składałem jakieś zamówienie. Może się też tak zdarzyć, że premiera jest opóźniona, albo dostawa się minimalnie spóźnia. Ale też może komiks być już na stanie. W razie wątpliwości śmiało do nich pisz.

Offline death_bird

« Odpowiedź #455 dnia: So, 07 Wrzesień 2024, 16:29:29 »
pytanie do zamawiających w atomie - mam komiks z preorder data ukazania 04/09. status zamówienia oczekiwanie na dostawę.

Może być tak, że ich termin wysyłki to nie np tydzień od premiery, ale miesiąc (w zależności od wydawnictwa albo dostępności). Ewentualnie może się również zmienić data premiery. Jeżeli sam niczego wcześniej nie pokićkałem to jeden tytuł miałem zapisany z datą premiery na koniec lipca a tymczasem na ich stronie nowa(?) data to październik. Sami też wysyłają wiadomość, że data się zmieniła na skutek jakiejś obsuwy. Także najpierw sprawdź sobie na stronie datę/termin wysyłki a później w razie czego pisz. To akurat jest solidna firma.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Gazza

« Odpowiedź #456 dnia: Pn, 09 Wrzesień 2024, 08:50:02 »
pytanie do zamawiających w atomie - mam komiks z preorder data ukazania 04/09. status zamówienia oczekiwanie na dostawę. czy są jakieś informacje ze sklepu w przypadku opóźnień / zmiany statusu czy po prostu trzeba czekać do skutku? zamawiam tam niezmiernie rzadko, pierwszy raz preorder. dzięki.
Skopiuj kod produktu i wklej na https://previewsworld.com/Search
Tam jest z reguły najaktualniejsza data premiery.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #457 dnia: So, 21 Wrzesień 2024, 17:59:25 »
Polecam też wyszukiwanie po kodzie na stronie nowego głównego dystrybutora Marvela oraz innych wydawnictw czyli Penguin Random House.

https://prhcomics.com/

Zwłaszcza w przypadku Marvela i jego częstych opoźnień informację są na bieżąco a na Diamondzie pojawiają się z opóźnieniem lub wcale.

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #458 dnia: Pt, 27 Wrzesień 2024, 15:30:31 »
kupta se coś z grudniowego pre-ordera 😎
https://www.atomcomics.pl/kategoria/preorder-10-2024

Offline Kandor

« Odpowiedź #459 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 01:21:15 »
Pojawił się nowy PREORDER na styczeń: https://www.atomcomics.pl/kategoria/preorder-11-2024

Offline Hood

« Odpowiedź #460 dnia: Wt, 26 Listopad 2024, 13:48:51 »

Offline saruman

« Odpowiedź #461 dnia: Wt, 26 Listopad 2024, 18:11:25 »
Można w bardzo atrakcyjnej cenie nabyć m.in zbiorcze Astro City (ok. 60zł za tom).

Ja się skusiłem - moje pierwsze zakupy w tym sklepie.

Offline Hood

« Odpowiedź #462 dnia: Pt, 29 Listopad 2024, 10:59:22 »

Offline death_bird

« Odpowiedź #463 dnia: Cz, 12 Grudzień 2024, 23:04:13 »
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".