Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 384292 razy)

Offline parsom

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2280 dnia: Śr, 11 Czerwiec 2025, 15:50:11 »
Ja ciągle oczekuję, aż wiadomy użytkownik wytłumaczy się z insynuowania mi sympatii nazistowskich, poglądów rasistowskich i innych takich. Czy pudrowania, cokolwiek to znaczy.
A od admina oczekuję wyjaśnienia dlaczego po jego wczorajszych występach poziom ostrzeżenia mu się nie zmienił.

Tak tylko, dla potomności i adminowi dla rozwagi zostawię:

Kolejny wyznawca „celtyckiego symbolu słońca”? Kop (i to solidny) to się należy każdej mendzie, która propaguje tutaj ksenofobię, szowinizm, homofobię i wyższość rasową. Tyle, że administracji forum pasuje takie „pudrowanie”, jakie mam tu miejsce, więc i regulamin jest traktowany „symbolicznie” XD
Biedactwa, ktoś im coś „imputuje”, a przecież oni tak zwyczajnie, po ludzku, nienawidzą „pedałów”, „lewaków”, „chochłów”, „ciapatych” i „murzynów”, a miejsce kobiety jest w kuchni XD

Offline Popiel

« Odpowiedź #2281 dnia: Śr, 11 Czerwiec 2025, 16:02:46 »
Turu pił do Nawimara III, który ogólnie znany jest z naziolskich poglądów, do których samemu wstyd mu się otwarcie przyznać. Na FB wylatywał z hukiem z kilku grup komiksowych i uporczywie wracał pod innymi nickami (Jan Tarpan, pamiętamy) jak kot Freda Flinstona.

Teraz się nieco uspokoił i pisze niemal wyłącznie o będących w zasięgu jego recepcji komiksach superhero, ale od czasu do czasu zdarzy mu się podnieść łeb. Stąd taka a nie inna reakcja. Dziwnym nie jest.

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2282 dnia: Śr, 11 Czerwiec 2025, 16:04:41 »
Ja ciągle oczekuję, aż wiadomy użytkownik wytłumaczy się z insynuowania mi sympatii nazistowskich, poglądów rasistowskich i innych takich. Czy pudrowania, cokolwiek to znaczy.
A od admina oczekuję wyjaśnienia dlaczego po jego wczorajszych występach poziom ostrzeżenia mu się nie zmienił.

Tak tylko, dla potomności i adminowi dla rozwagi zostawię:
Poziom ostrzeżeń nie uległ zmianie, bo wyłapał na pół roku bana.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline parsom

« Odpowiedź #2283 dnia: Śr, 11 Czerwiec 2025, 16:05:22 »
Turu pił do Nawimara III, który ogólnie znany jest z naziolskich poglądów, do których samemu wstyd mu się otwarcie przyznać. Na FB wylatywał z hukiem z kilku grup komiksowych i uporczywie wracał pod innymi nickami (Jan Tarpan, pamiętamy) jak kot Freda Flinstona.

Teraz się nieco uspokoił i pisze niemal wyłącznie o będących w zasięgu jego recepcji komiksach superhero, ale od czasu do czasu zdarzy mu się podnieść łeb. Stąd taka a nie inna reakcja. Dziwnym nie jest.

Nie, nie  - imputował to m.in. również mnie (i ogólnie - znacznej części użytkowników forum).

No i widocznie nic do niego nie dotarło - czas na następnego bana.

« Odpowiedź #2284 dnia: Śr, 11 Czerwiec 2025, 16:34:32 »

Biedny :( Nawet nie zdążyłem się przywitać. No, ale może chociaż przeczyta. Hej brygada!!! Co tacy smutni? 🖖

Offline Masonna

« Odpowiedź #2285 dnia: Śr, 11 Czerwiec 2025, 16:42:36 »
Ekologia, głupcze!

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2286 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 01:05:26 »

Cooo? Spotykałem Nawimara parę razy i nigdy nie usłyszałem czegoś takiego od niego. To samo z jego postami, chociaż nie zaglądam do tematu Kultury Gniewu czy Studia Lain. Nie wierzę, że Nawimar mógłby pisać takie rzeczy.

@Masonna
Sam trochę zbastuj i nie obrażaj innych. Ja nigdy nie troluję.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2287 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 02:19:52 »
Regularna i permanentna, ksenofobiczna trollerka w kwestii logotypu forum, też jakoś nie wzbudziła twojego zainteresowania.
Czyżby hipokryzja i podwójne standardy?
Pewnie, bo jak się logo nie podoba, to trollerka ;D Istnieje tylko jedyna słuszna wersja, że się podoba.

Offline eyesore

« Odpowiedź #2288 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 08:52:50 »
Pewnie, bo jak się logo nie podoba, to trollerka ;D Istnieje tylko jedyna słuszna wersja, że się podoba.
istnieje jeszcze wersja "lata mi to koło" albo "w sumie co za problem" no ale zawsze można być jak ruska onuca  8)
« Ostatnia zmiana: Cz, 12 Czerwiec 2025, 08:54:35 wysłana przez eyesore »

« Odpowiedź #2289 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 16:14:05 »
Cooo? Spotykałem Nawimara parę razy i nigdy nie usłyszałem czegoś takiego od niego. To samo z jego postami, chociaż nie zaglądam do tematu Kultury Gniewu czy Studia Lain. Nie wierzę, że Nawimar mógłby pisać takie rzeczy.

@Masonna
Sam trochę zbastuj i nie obrażaj innych. Ja nigdy nie troluję.

Nie bój się Bazyl, to tylko jad kapie z uśmiechniętej gęby. Może i wygląda jak rzygi, ale nic groźnego.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2290 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 17:11:44 »
istnieje jeszcze wersja "lata mi to koło" albo "w sumie co za problem" no ale zawsze można być jak ruska onuca  8)
Tak, tak, ruska onuca, rzuć jeszcze parę modnych frazesów.

Offline michał81

« Odpowiedź #2291 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 17:32:14 »
Czy administracja może posprzątać bałagan, który zrobiła z dwoma wątkami o Kulturze Gniewu?

Wydzieliła gównoburzę, Szymon w niej odpowiedział na zadane pytanie, po czym odpowiedzieli kolejni (w tym ja) i teraz widzę, że jest to inny wątek.

Weźcie to ogarnijcie.

Offline stachel

« Odpowiedź #2292 dnia: Cz, 12 Czerwiec 2025, 21:59:49 »
Sprzątnięte :)