Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 373673 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harlequinka

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2250 dnia: So, 26 Kwiecień 2025, 20:15:06 »
Najlepiej rozłączyć wtedy połączenie i spróbować jeszcze raz.

Przepraszam Mateuszu, bo to prawdopodobnie głupie pytanie dla kogoś kto się zna. 😉 Ale jak to się robi? Tak prostymi słowami, dla niekumatego laika technicznego?  ;D

PS. Chciałam tylko dodać że gdy korzystam z mojego telefonu, to nawet kiedy mam włączone WiFi od znajomych; "ban" nadal jest obecny i nic nie mogę zrobić.  :(
« Ostatnia zmiana: So, 26 Kwiecień 2025, 20:19:39 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Adolf

« Odpowiedź #2251 dnia: Pn, 28 Kwiecień 2025, 20:10:26 »
@Harlequinka Pewnie Twój telefon ma bana, a nie dana sieć. Spróbuj wyczyścić przeglądarkę pod kątem cukierków i innych rozszerzeń.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #2252 dnia: Śr, 30 Kwiecień 2025, 15:31:04 »
Dziękuję Ci Adolfie, niestety; zrobiłam tak i nic.  :'( :'(

ZAŁAMKA.
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline komiks

« Odpowiedź #2253 dnia: Śr, 30 Kwiecień 2025, 19:09:27 »
W ustawieniach telefonu można spróbować „zapomnieć” sieć komórkową (jeśli jest taka opcja) i ponownie się połączyć, co może wymusić przydzielenie nowego IP.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #2254 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 13:46:03 »
Dziękuję Ci Żwirku; na razie radzę sobie inaczej - średnio bo średnio ale zawsze lepiej mieć dostęp limitowany niż żaden ;) Twój sposób też wypróbuję. 😀 Bylebym czegoś nie sknociła bardziej; znając
moje antytalenty techniczne; heh.