Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 369703 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harlequinka

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2235 dnia: Pn, 14 Kwiecień 2025, 15:41:39 »
Dzięki Masonna, ale nie trzeba. 😊 Nie mam zamiaru więcej odzywać się do osobnika, który sam wiecznie jątrzy; wiecznie coś do mnie ma; przeszkadza mu wszystko we mnie; a na końcu robi z siebie biedną, skrzywdzoną ofiarę bo mu gdzieś odpowiedziałam.🤦‍♀️🤷‍♀️
« Ostatnia zmiana: Pn, 14 Kwiecień 2025, 15:43:18 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Pan M

« Odpowiedź #2236 dnia: Pn, 14 Kwiecień 2025, 18:13:17 »
@harlequinka - jak będziesz teraz chciała odpowiedzieć coś Panu M, pisz mi na prv, przekleję mu  8)

Po co w ogóle zabierasz głos w czymś co nie dotyczy Ciebie?  Nie mam nic do Ciebie czy kogokolwiek z tego forum jak do kobiety z Harley w Avatarze, bo to wykracza poza to forum.

Nie warto czasem zabierać głosu w sprawach, które są trochę głębsze niż zwykła animozja na forum.

Ja mogę sobie nie życzyć żeby pisała do mnie osoba jakakolwiek.ym bardziej ktoś kogo znam na wylot. Ot demokracja tu nie trzeba bialorycerzowac.

« Ostatnia zmiana: Pn, 14 Kwiecień 2025, 18:20:30 wysłana przez Pan M »

Offline 79ers

« Odpowiedź #2237 dnia: Śr, 16 Kwiecień 2025, 20:23:10 »
Po kilku godzinach wcczytywania wskoczyło forum, czy tylko u mnie ?

Offline michał81

« Odpowiedź #2238 dnia: Śr, 16 Kwiecień 2025, 20:24:39 »
Forum muliło przez kilka ostatnich godzin.

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2239 dnia: Śr, 16 Kwiecień 2025, 20:27:01 »
Mamy atak. Próbujemy blokować. Powinno się za chwilę uspokoić.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami