Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 414431 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xmen

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2220 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 17:51:11 »
Tak, jeden polski artysta jest agresywny. Pewnie przez bazyliszka, wstydź się Bazyl😉
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline death_bird

« Odpowiedź #2221 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 18:53:20 »
Nie "przez Bazyliszka" tylko przez gwarantowaną mu bezkarność (bo tym de facto jest dla niego ban czasowy - nigdy żaden z nich nie wpłynął na jego postawę co oznacza, że zawieszenia czasowe nie są dla niego żadną okazją do autorefleksji). Gdyby administracja usuwała jednostki, które nie potrafią funkcjonować w grupie to mając świadomość konsekwencji wszyscy byśmy się bardziej pilnowali.
Cały czas uważam, że długość zawieszenia powinna rosnąć wraz z każdym kolejnym wykroczeniem. Aż do momentu w którym niereformowalny mąciwoda za którymś razem sam wykluczy się w ten sposób na lata.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline turucorp

« Odpowiedź #2222 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 19:01:57 »
Tak, jeden polski artysta jest agresywny.

Masz na myśli tego, którego publicznie nazwałeś złodziejem i oszustem, korzystając z anonimowości zapewnionej przez forum?
No to nie, nie jest „agresywny”, tylko bywa chamski i wulgarny, dostosowując się do „poziomu” interlokutorów. Jeśli siejecie wiatr, to dostajecie burzę, proste.

BTW widzę, że moderacja doczytała część regulaminu forum, jeszcze kilka lat i może ogarną cały?  ::)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Adolf

« Odpowiedź #2223 dnia: So, 29 Marzec 2025, 16:35:24 »
Brak moderacji mi też dał się we znaki. Robię sobie urlop od forum. Nie chce mi się użerać z kolegą mencenowcem-konfabulatorem i jego urojeniami. Ostatnio co raz więcej mu podobnych widzę. Dyskusja typu „muszę zaorać przeciwnika, nie ważne czy robię z siebie debila” mi nie odpowiada. Może jak wrócę za tydzień lub dwa to się coś zmieni.

Offline Mertusor

« Odpowiedź #2224 dnia: So, 29 Marzec 2025, 23:49:02 »
Koledzy, kochajmy komiksy. :-)
Niech strefa hobby będzie miłym zakątkiem, do którego uciekamy od problemów świata.
Po co nanosić tu "błota" polityki czy czepiać innych?
Są pewnie inne fora, gdzie jest do tego miejsce.

A narzekającym na moderację, proponuję film "Bruce Wszechmogący". :-)

Offline Danio

« Odpowiedź #2225 dnia: Wt, 01 Kwiecień 2025, 19:00:09 »
Przydałaby się temu forum jakaś ciemna skórka.

Offline greg0

« Odpowiedź #2226 dnia: Wt, 01 Kwiecień 2025, 19:15:01 »
Przydałaby się temu forum jakaś ciemna skórka.
nie wiem czy o to chodzi, ale jest "tryb nocny".

Ważne żeby narzekać...

Offline Danio

« Odpowiedź #2227 dnia: Wt, 01 Kwiecień 2025, 22:25:55 »
Gdzie się to ustawia? A ja się ciągle na jasnym męczę! :D

Edit: Dobra znalazłem. Oczy uratowane!
« Ostatnia zmiana: Wt, 01 Kwiecień 2025, 22:28:10 wysłana przez Danio »

Offline Leyek

« Odpowiedź #2228 dnia: Wt, 01 Kwiecień 2025, 23:01:48 »
Wiedziałem, że w tym nocnym trybie coś się źle wyświetlało i przez to go nie używam, ale nie pamiętałem co. Przestawiłem i już wiem. Ostatnie polubienia postów (a tak sobie sprawdzam, który temat jest aktualnie "gorący") są białe na żółtym tle - zupełnie nieczytelne.

Offline Danio

« Odpowiedź #2229 dnia: Wt, 01 Kwiecień 2025, 23:56:47 »

Tak, to jest słabe.

Offline roble

« Odpowiedź #2230 dnia: Śr, 02 Kwiecień 2025, 15:36:25 »
Gdzie się to ustawia? A ja się ciągle na jasnym męczę! :D

Edit: Dobra znalazłem. Oczy uratowane!

Przecież telefony i laptopy w dzisiejszych czasach dostosowują się na bieżąco do otoczenia i nie dają światłem po oczach..  :)

Offline Pan M

« Odpowiedź #2231 dnia: So, 12 Kwiecień 2025, 08:00:58 »
Nie wiem czy wybrałem dobry wątek, ale niech już będzie ten.

Mam następujący problem, pomimo próśb na pw, do pewnej użytkowniczki żeby przestała do mnie pisać na forum, uporczywie odnosić się do moich wypowiedzi ta dalej to robi. W jaki sposób włączyć ignorowanie wypowiedzi tej osoby? Byłbym niezmiernie wdzięczny za odpowiedz , bo jestem już zwyczajnie zmęczony dziecinadą ze strony tej osoby.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #2232 dnia: So, 12 Kwiecień 2025, 08:27:26 »
Profil -> Profil forum -> Modyfikuj profil -> Lista znajomych/ignorowanych -> Edytuj listę ignorowanych
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline Pan M

« Odpowiedź #2233 dnia: So, 12 Kwiecień 2025, 08:52:38 »
Profil -> Profil forum -> Modyfikuj profil -> Lista znajomych/ignorowanych -> Edytuj listę ignorowanych

Dziękuje

Offline Masonna

« Odpowiedź #2234 dnia: Pn, 14 Kwiecień 2025, 15:30:22 »
@harlequinka - jak będziesz teraz chciała odpowiedzieć coś Panu M, pisz mi na prv, przekleję mu  8)
Komary rypią...