Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 346593 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eyesore

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2175 dnia: Wt, 29 Październik 2024, 09:56:21 »
Czy ja to mam jeszcze w jakiś sposób komentować? Skoro zależy Ci, żeby to miejsce istniało i poziom debaty był tutaj na cywilizowanym poziomie, to może wysil się na tyle, żeby kliknąć te posty, które według ciebie tak bardzo łamią regulamin i prawo. Zajmie to mniej czasu niż napisanie postów o tym, jak to admin i moderacja nic nie robi. No, chyba że ty akurat się do grupy użytkowników, którym zależy na poziomie dyskusji, nie zaliczasz.

sorki ale turucorp ma racje, wydaje mi się że to chyba oczywiste jak ktoś leci jakimś rasistowskim/homofobicznym gównem to nawet nie trzeba tego zgłaszać tylko powinniście z automatu zadziałaś
(ewentualnie jest opcja ze to przeoczycie ale z kontekstu widzę żę temat sprawy jest Wam wiadomy)

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2176 dnia: Wt, 29 Październik 2024, 10:01:30 »
Nie mam pojęcia o jakie posty chodzi. Od pewnego czasu nie czytam na bieżąco większości tematów bo poprostu nie starcza mi na to czasu. Wielokrotnie apelowałem o zgłaszanie postów, żebym mógł interweniować w miejscu gdzie jest to konieczne.
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline turucorp

« Odpowiedź #2177 dnia: Wt, 29 Październik 2024, 10:04:37 »
Czy ja to mam jeszcze w jakiś sposób komentować? Skoro zależy Ci, żeby to miejsce istniało i poziom debaty był tutaj na cywilizowanym poziomie, to może wysil się na tyle, żeby kliknąć te posty, które według ciebie tak bardzo łamią regulamin i prawo. Zajmie to mniej czasu niż napisanie postów o tym, jak to admin i moderacja nic nie robi. No, chyba że ty akurat się do grupy użytkowników, którym zależy na poziomie dyskusji, nie zaliczasz.

Zaliczam się do grupy użytkowników, których czasami ponosi. To normalne na forach dyskusyjnych i po to stworzono moderatorów, żeby ogarnąć to w sensownych ramach. Nie wiedziałeś?
Zgłaszanie do Was postów, zbyt często przypomina rozmowę ze ścianą, szczególnie kiedy od zgłoszenia do reakcji (o ile nastąpi) mija kilka dni.

Dzięki za złotą radę: jeśli nie wyrabiacie sami, to weźcie sobie kogoś, kto wam w tym pomoże. EUREKA!

Ależ proszę. Myślałem, że to wiedza powszechna, ale jak widać, niekoniecznie :(
Dobra, przedstawiłem ci swój punkt widzenia i zaproponowałem potencjalne rozwiązania. Zrobisz z tym co zechcesz.
Bawić się w słowne przepychanki możemy w bardziej sprzyjających okolicznościach przyrody i w dedykowanym do tego miejscu.
Kończymy na dziś ten wątek?

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2178 dnia: So, 02 Listopad 2024, 19:26:46 »
Witamy na specforum.

Akurat ty wiesz za co dostajesz osty - za rzucanie bluzgami wobec innych forumowiczów.

Online michał81

« Odpowiedź #2179 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 00:33:27 »
Akurat ty wiesz za co dostajesz osty - za rzucanie bluzgami wobec innych forumowiczów.
Ale nie pisze glupot o nieznajomości regulaminu jak dostanę ostrzeżenie co ty regularnie robisz Piotrusiu.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2180 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 07:59:44 »
@UP
I co - masz satysfakcję, ze łamiesz RODO? Że sam nagminnie mnie atakujesz? Ten post też zgłosiłem. Na forum używamy nicków.

Online michał81

« Odpowiedź #2181 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 08:33:08 »
@UP
I co - masz satysfakcję, ze łamiesz RODO? Że sam nagminnie mnie atakujesz? Ten post też zgłosiłem. Na forum używamy nicków.
I mówi to osoba regularnie robiąca to samo i pisząca nie prawdę w stosunku np. do pana Kołodziejczaka? Zanim wyskoczysz kolejny raz z takimi testami najpierw zapoznaj się czym jest RODO.

To może wolisz abym zwracał się do ciebie po nazwisku skoro takiego pana udajesz?

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2182 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 08:40:29 »
To może wolisz abym zwracał się do ciebie po nazwisku skoro takiego pana udajesz?

Na forum używamy nicków.

Nie wiem czemu tego nie chcesz zrozumieć.

Online michał81

« Odpowiedź #2183 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 09:04:51 »
Dlatego że z trollem forumowym trzeba krótko.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2184 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 14:30:38 »
A czemu nie chcesz zrozumieć, że Egmont nie wydaje kolekcji Hachette z Asteriksem? Dziś poszedł twój kolejny kłamliwy post w tej kwestii (z dodanym podtekstem, że w gorszej wersji, bo bez grafik):

Mi tam Złoty Sierp z dodatkami nawet się spodobał. I cena jest niezła, w granicach Kolekcji (czyli jak być powinno). Szkoda, że graficzek nie ma, ale nie zawsze można mieć wszystko. Ale najbardziej mnie zachęca to, że Egmont Polska będzie przedrukowywał Kolekcję, którą Hachette wydawało we Francji - to jest najlepszy i najśmieszniejszy argument.

« Odpowiedź #2185 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 17:02:49 »
@UP
Złamał RODO bo napisał twoje imię? No nie, świat się załamał. Szkoda, że nie złamał go nawet. I w regulaminie nie ma ani słowa o tym, że należy się zwracać do kogoś nickiem.
Więc zgłaszaj sobie ile wleci, nic ci to nie da. Zabawne trochę, że jak ty nagminnie atakujesz Egmont i Kołodziejczaka to wszystko jest ok, a jak ktoś ci tylko pokazuje twój idiotyzm to nazywasz to atakowaniem  ;)

Offline xanar

« Odpowiedź #2186 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 17:14:03 »
Widzę, że Bazyl przejął już prawie wszytki tematy  ;D
Twój komiks jest lepszy niż mój

« Odpowiedź #2187 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 17:31:18 »
Widzę, że Bazyl przejął już prawie wszytki tematy  ;D
I oczywiście sam zaczął dyskusję po czym to on czuje się atakowany i nazwanie go Piotrusiem to łamanie RODO  ;D
W życiu są pewne trzy rzeczy: śmierć, podatki i Bazyl w każdym wątku na tym forum  ;D

Offline perek82

« Odpowiedź #2188 dnia: Nd, 03 Listopad 2024, 20:34:21 »
I jego wierni parafianie, którzy muszą każdy jego wpis skomentować wielokrotnie.
Astro City (2) **
Thorgal. Saga (2) ***
Thorgal. Saga (1) **
Ostatni dzień H. P. Lovecrafta ***
Mglisty wymiar **