Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 335168 razy)

Offline Murazor

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2145 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 11:31:28 »
Czy mozna dorzucic do forum taki ficzer?

Ładowanie obrazka bezposrednio z posta. Hostowany bedzie na postimages. Jedyny minus jaki wyczytalem to fakt, ze postimages moze usuwac obrazy po okolo 2 miesiacach jezeli nie sa wyswietlane/uzywane.

Byla jakas proba z ta wtyczka?

Offline rekin

« Odpowiedź #2146 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 12:38:42 »
Od kilku dni za każdym razem jak wejdę na forum to mi wyskakuje całostronicowa reklama (chyba allegro) z takim małym krzyżykiem, w który trudno trafić, żeby to cholerstwo zamknąć. Tak to teraz ma być?
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ublock+origin
Zainstaluj ten plugin do swojej przeglądarki.

Offline perek82

« Odpowiedź #2147 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 12:52:43 »
Się głupio zapytam - w linku jest słowo Firefox, ja używam chrome...
XIII (1-2) ***
Prometeusz i puszka Pandory **
Tantal i inne mity o pysze **
Broń X ****
Hiroszima 1945 Bosonogi Gen (1) ***

Offline HugoL3

« Odpowiedź #2148 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 13:14:36 »

Offline Murazor

« Odpowiedź #2149 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 14:15:26 »
Najlepiej przenies sie na firefoxa :) Chrome jest mocno antykonsumencki, a od czerwca tego roku zabil wiele wtyczek aby mu czasem nie blokowaly sledzenia uzytkownikow.

Z plusow FF na mobilnych urzadzeniach masz darmowego... youtube premium. No, moze nie darmowego, ale przy uzyciu 2 wtyczek masz blokowanie wszystkich reklam i granie w tle.

Offline rekin

« Odpowiedź #2150 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 15:10:01 »
Pewnie dlatego jest "firefox", bo takiej przeglądarki używam. Gdybyś zadał sobie trochę trudu i kliknął, to znalazłbyś plugin do swojej przeglądarki, na pierwszej stronie...

Offline Mateusz

« Odpowiedź #2151 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 15:26:33 »
Od kilku dni za każdym razem jak wejdę na forum to mi wyskakuje całostronicowa reklama (chyba allegro) z takim małym krzyżykiem, w który trudno trafić, żeby to cholerstwo zamknąć. Tak to teraz ma być?

Ech... Google włączyło w ramach eksperymentu nowe reklamy, ale już nie będą się takie wyświetlały. Nie ma potrzeby używania Adblocków  ;)
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline perek82

« Odpowiedź #2152 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 15:43:52 »
Pewnie dlatego jest "firefox", bo takiej przeglądarki używam. Gdybyś zadał sobie trochę trudu i kliknął, to znalazłbyś plugin do swojej przeglądarki, na pierwszej stronie...
Mam odruch, że nie klikam w linki. Ale dzięki za info, że tak można coś poprawiać w funkcjonowaniu przeglądarki. Ja tam się zupełnie na tym nie znam
XIII (1-2) ***
Prometeusz i puszka Pandory **
Tantal i inne mity o pysze **
Broń X ****
Hiroszima 1945 Bosonogi Gen (1) ***

Offline Deg

« Odpowiedź #2153 dnia: Pn, 23 Wrzesień 2024, 21:33:50 »
Ech... Google włączyło w ramach eksperymentu nowe reklamy, ale już nie będą się takie wyświetlały. Nie ma potrzeby używania Adblocków  ;)
Jasne ;)
This is my truth, tell me yours.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #2154 dnia: So, 28 Wrzesień 2024, 17:14:27 »
Czy ktoś mógłby powstrzymać to szaleństwo jakie się odbywa w temacie Egmont 2024 i przenosić już te kolejne epistoły i nawalanki o tłumaczeniu, do tematu Tłumaczenie Komiksów 2?? Egmont znowu zepsuł tłumaczenie, obrona pana Żuławnika jest moim zdaniem nieuzasadniona, ale to już zaszło za daleko. Zrobiła się kobyła i nie da się czytać o kolejnych pozycjach, bo przekrzykują się znowu o feminatywy, wranglers, chirurżki itd. Proszę o interwencję.

Online michał81

« Odpowiedź #2155 dnia: So, 28 Wrzesień 2024, 18:53:04 »
Czy ktoś mógłby powstrzymać to szaleństwo jakie się odbywa w temacie Egmont 2024 i przenosić już te kolejne epistoły i nawalanki o tłumaczeniu, do tematu Tłumaczenie Komiksów 2?? Egmont znowu zepsuł tłumaczenie, obrona pana Żuławnika jest moim zdaniem nieuzasadniona, ale to już zaszło za daleko. Zrobiła się kobyła i nie da się czytać o kolejnych pozycjach, bo przekrzykują się znowu o feminatywy, wranglers, chirurżki itd. Proszę o interwencję.
Żebyś ty tak trzymał się regulaminu i z każdego tematu nie robił tematu o kolekcji to byłby super. Więc zapamiętaj o tym kiedy kolejny raz w temacie Egmontu zaczniesz wrzucać okładki kolekcji która od kilku lat nie jest dostępna, albo nie wyszła w Polsce.

Offline xanar

« Odpowiedź #2156 dnia: So, 28 Wrzesień 2024, 19:54:52 »
Bazyl dobrze mówi, o tłumaczeniach to niedobre jest pisać, ale o dublach, pół-dublach i ćwierć-dublach Egmontu w prawie każdym temacie to już spoko.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline gashu

« Odpowiedź #2157 dnia: Nd, 29 Wrzesień 2024, 09:05:46 »
Akurat w tym przypadku Bazyliusz ma rację. Wałkujecie te feminatywy już w 2 tematach  :(

Offline xanar

« Odpowiedź #2158 dnia: Nd, 29 Wrzesień 2024, 11:03:45 »
Jak to jest, że feminatywy w dwóch tematach przeszkadzają a duble Egmontu prawie we wszytki już nie  :o
Może to polega na tym, że trzeba jeszcze więcej pasać o tych feminatywach i wszędzie, to wtedy się opatrzy i już nie będzie przeszkadzać.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #2159 dnia: Nd, 29 Wrzesień 2024, 16:22:55 »
Spodobał mi się argument Bazyla, że dla jednej premiery (w tym wypadku Dark Avengers) gotowy jest przyjąć dziesiątki dubli z nowej kolekcji aszet. Na dziesiątki premier Egmontu, przez pryzmat jakiegoś „półdubla” jojczy miesiącami jaki to ETZ